Da se nisi Fabia malo previse uzivio u ulogu vozaca Ferarija :)Quote:
Originally Posted by Fabia_Elegance!
I ubodoh Buttona. :)
Printable View
Da se nisi Fabia malo previse uzivio u ulogu vozaca Ferarija :)Quote:
I ubodoh Buttona. :)
Ko kaze da imaju najbolji bolid?Quote:
Originally Posted by patuljasti_dvometras
I, sad ti kazes da Massa vozi bolje od Schua? Bolji je od njega?
WC!
Aj reci zasto nije bolji.
toga gumija dizu u vazduh opasno zbog toga sta je osvoio coek
znamo svi sta je sve potrebno za tulu,znacemo koji je najbolji kad svi budu imali iste bolide,ali taj dan necemo docekat
ako kazes "mi smo najbolji, i imamo najboljeg vozaca", valjda mislis na bolid.Quote:
A kad je sve tako sjajno, aj objasni kako je Massa pokopao Shumija na zadnju trku, a krenuo 7 mjesta iza njega?? Cisto bi volio da Kimi zaista predje u Ferrari, da pokopa vishe tu legendu. Gumijevo vrijeme je proshlo, mator je :mrgreen:
Izvini ali moram ovo da ti kazem - lupetas.
Znaci Massa koji do sad nije osvojio nista, ama bas nista i u Ferrari je dosao jer Nicolas Todt je njegov menadzer. Ti znas (ili ne znas) da Massa je bio bahat i lud kao Sato.
Massa je imao drugaciju taktiku, s jednim pitom je zavrsio cijelu trku.
Ne znam da li si pratio Bahrein, Schua je bio ispred Alonsa ali kroz box....i prvi. I Schua je to radio prije ali svi pa i njegovi navijaci su pricali da to nije OK i da to nije cista pobjeda, slazem se da nije.
Nisam rekao da imam najbolji bolid, ali najjaci smo...znaci od 1950 do danas niko nije bio jaci od nas, niti od naseg prvog vozaca.
Ma Schumi je buva, ucestvovao je samo na 232 trke, pobijedio samo 84 puta, samo 142 puta bio na podijumu i ostvario samo 64 pol pozicije...pffff
Koma, a kome to pricas? Onima koji su poceli da prate F1 od 2005? I znas kako je to pocelo, bili su Pahuljasti petmetras i Prebrzi pas u BK i IN je prenosio trku u Ring i pitali su tu sto je ovo, neko im je rekao da je to Formula 1 i izgleda da ce pobjedit Mc Laren. Odmah su pomislili da je to neka vrsta novog sporta i odmah su trcali da otvore topic na forum kad ono, ovdje je bilo preko 2000 postova.
A sta cemo sad? Odmah su prelistali neke stare novine i pokusali su da pamte imena vozaca. Najlakse im je bilo ime KIMI mada culi su to ime tokom trke (kad je komentator rekao da cesto mu eksplodira Mercedesov motor koji ima 492 KS) i poceli su prepirku sa nama.
tim veca tragedija po Gumija, da ga shunjavi Massa sa istim bolidom obrije :lol:Quote:
a vazda brate! :rolleyes: :rolleyes: ;) :lolblue: Izjava decenije!Quote:
Sto je lijepo citat ovaj topik.
ja da sam moderator, ja bi ga zatvorio, jer je vec utvrdjeno ko je najbolji u zadnjih 56 godina i ko ce biti najbolji dok bude F1. Nema tu sta vise da se raspravlja ;)
ehhh moj patuiljasti da si neko drugi... to je III kondicional, tesko ostvariv ili nemoguc. Ovo sazvakasmo sve prosle godine. No danas je moderno da sve ide x2 osim plata valjda :roll:
Patuljasti, zasto da zatvorimo topic? Zbog toga sto nemas vise sta da kazes?
ma brate priznajem: Ferrari je evo 56 godina na vrhu i sprdate se sa svima ostalima. Zato su svi zeleni od zavisti, pa oce da napuste F1 od 2008-me i naprave svoj sampionat, dje nece biti prejakog Ferrarija da dominira jos 50 godina!
E tako, dosta bajki, sad se treba vratiti u realnost u kojoj Ferrari mozda nije ni medju top 3 tima trenutno. :D
i malo o cuvenoj pouzdanosti MB motora (onog sto bi Fabia stavio u susharu ;) ):Quote:
McLaren car set for major updates
22 March 2006
McLaren team principal Ron Dennis says the McLaren car will take some 'quantum steps' up in performance over the next few races. The team has had one of the fastest cars at the start of the 2006 season, but Kimi Raikkonen's eagerly anticipated tussle with Renault in Malaysia never materialised as the Finn was taken out on the first lap by Red Bull's Christian Klien.
"I don't ever get optimistic because it is a very tough sport in which to compete," Dennis told the Guardian newspaper, "but we know our car has the underlying pace. And the most encouraging thing for us is that we know what's coming in terms of technical upgrades for our car in Australia, and we know what's planned for the Nürburgring. We will be taking some quantum steps over the next races."
Quote:
At the end of play on Thursday, Pedro's running for the week saw him reach a total of 1,837km over three consecutive days using one Mercedes-Benz V8 engine for the whole distance. His engine was changed at the end of the day, to allow the unit to return to Brixworth.
De la Rosa looked back at this week saying: "We have had a really positive test this week at Paul Ricard, with reliable running on all four days. This has enabled us to put significant mileage onto chassis 4 of MP4-21 and the Mercedes-Benz V8 engine, as we worked through the various development programmes with the car. There have been a few problems with the weather on Tuesday and this morning, but it did not affect my programme too badly, as I was able to continue putting in the miles. My total kilometres for the week is 2,207, and I was able to complete two Grands Prix distances on each of the first three days.""
Druze, znas koliko traje motor Mercedesu 240D? 1 000 000 km.
A zasto? Za to sto daje 35 KS/l.
A ovaj novi V8 je izdrzljiv ali nema snage.
imao sam 300d (isto to, samo 4 umjesto 5 cilindara), pa mi je dobro poznat podatak.
A to da li ima snage: Kimi sa zadnjeg na trece, Gumi sa 14og na 6to. 'Nuff said.
Ali to sasija nadoknadi.Sjecate se kakav je bio williams sa bmw motorom 2004 i 2005? Najjaci motor ali sasija Sh!t.A ove godine McLaren i sa 40-50 ks slabijim motorom od konkurencije je medju naj bolidima.Bolid je 100 puta bolji nego na testiranjima,nijesam se nadao da ce biti ovako konkurentni.Samo da nece bit debila koji ih stalno cukaju(Klien,Pizzonia jedno 2-3 puta,monteiro,...) pa ne mogu ni trku izvozit ka' ljudiQuote:
Dobro pusti Schua jer on je laik ali Massa....Quote:
Originally Posted by patuljasti_dvometras
Znaci Kimi je stigao do trece pozicije sa ultra gima mega je8enim bolidom a Massa koji je "debitant" i sa razdrkanim bolidom stigao je do pete pozicije. Obojica s jednim pitom.
Znaci Kimi je samo malko bolji od Masse, skoro neprimjetno.
Shaq, znam da sasija im je dobra, OK to ali kako bi osigurali izdrzljivost morali su da smanjuju snagu pa pri niskim brzinama ****.
Jes, ova sasija je djelo Adrijana Njuvija naski napisano, ali sto ce ona iduce godine cinjet.
ne mozesh po jednoj trci da kazesh da je masa malo gori od kimija nikako,za to treba malo vishe trkanja da bi sereklo.nego ljudi zasto toliko prdite o tim vozacima kad je sve do bolida,ali 90 posto,a vozaci su svi pribliznog kvaliteta,bar njih 7,8 ali ne tolikog da bi nadoknadili slab bolid ili gume,to je nakada moglo ali ne vishe
Logicno,snaga + izdrzljivost kod njih ne ide zajedno,no zivim u nadi da ce se to promijenit :wink:Quote:
Slazem se.Quote:
Originally Posted by WOODSTOCK
Shaq, pa....mislim da Mercedes je previse mijesao prste u razvoj motora.
zato mislim da je ovo raspravljanje o tome ko je bolji vozac apsurdno,isto kao o ukusima kad se prica,tako da je jedino prica o bolidima meni prihvatljiva za raspravu :P
jedan lejevo,desno dva...mesaj kukovima
mozda zato sto to i JESTE njihov motor?? :mrgreen: A za sada se svakako bolje pokazao nego taj vas sto vlada 56 godina :lol:Quote:
Cek cek, ko proizvodi motore za Mc Laren?
zastava...Quote:
no comment
Ne mogu da vjerujem, navijate za njih i u stanju ste da date sve samo da oni dodju do pobjede a ne znate ko proizvodi motor koji osigurava brzinu Mc Larenovom bolidu?
Guba!
A dati Mercedes,ako se sto u medjuvremenu nije promijenilo a da mi ne znamo...Quote:
Nije. Isto je kao prosle, pretprosle.....
Motor McLarena je Mercedes-Benz FO 108S,ako ga ne pravi Mercedes,onda ne znam ko,mozda mislis na AMG,ali MB je kupio amg prije nekoliko godinaQuote:
Opet pravite smece na forume.
Sve drugo je smece osim Hercules vs. Patuljasti Dvometras. To mi lici na test Mazde RX-8 vs. Alfa Romeo Brera. :lolblue:Quote:
Originally Posted by hercules
Shaq CT, Mercedes-ove F1 motore radi engleska firma Ilmor. Dakle Mario Ilien i njegova trupa. Isti koji su slagali Ilmor V10 pocetkom 90-tih i prve verzije atmosferskog 3.5 l V8 Ford DFV motora.
Njemci daju samo lovu i u zadnje vrijeme daju neke planove a jasno se vidi da su to ritobrisi. Znaci ako rikne motor MC Larena, treba da tuzimo Ilmor 90% a Mercedes 10%.
Ono nase je 2/3 izbrisano ako ne i vise ;p
Fabia to bi isto bilo kao kad bi reka da E55 AMG nije Mercedes nego AMG.
Ne, Mercedes E55 je nesto drugo. AMG je glavna tjunerska kuca Mercedesa i AMG tjunira samo Mercedes, to je kao Audijev S ili Fordov SVT. A Ilmor ne proizvodi samo motore za sasiju Mc Larena nego i za druge.
1. ja ne vidim da se raspravlam sa gorepomenutim, no sa TOBOMQuote:
2. Kolko ja znam, Ilmor je u vlasnistvu MB-a. Po cemu je onda tim McLaren-Mercedes, ako je i u izradi shasije, i u izradi motora, MB manjinski ucesnik???
Vidim ja da vama nedjelja odmara ne da mira. Polako ljudi, bice i Ferrari i McLaren prvi. Steta sto nece zauzet prvo mjesto u kategoriji konstruktora, ali dobro :twisted:
ma kako ce meklaren bit prvi, kad je ferrari evo 56 godina najbolji??? Misim, i ti pricas gluposti! :lol: