moze i preko redsnowa i snowbreeza ...samo vodi racuna da pravis Custom IPSW od originalnog ....i JB ce ti biti thetered ....btw ...skoro je izasao tweak koji moze da podigne thetered JB tel. bez kacenja na komp ...SemiThetered
Printable View
moze i preko redsnowa i snowbreeza ...samo vodi racuna da pravis Custom IPSW od originalnog ....i JB ce ti biti thetered ....btw ...skoro je izasao tweak koji moze da podigne thetered JB tel. bez kacenja na komp ...SemiThetered
Ma znam za SemiThetered, ali prijavljuju masu bagova, pa mi se ne da... :/ Znam i da je jb thetered, jer ii za 4.3.5 je takav. :/ A sa redsn0w ne mogu da kreiram custom IPSW na Windowsu... A nesto me strah da ga JB sa Sn0wbreeze.
Mislio sam da je neko iste situacije kao ja vec uradio update...
Ja juce probao iOS5 na 4orci i semitethered... baguje bas masu te makoh JB i sad je suv iOS5. Navikavam se polako :)
Da, zali se masu njih na semi-tethered. Cekam zvanicni untethered JB za iOS5 i onda ga upgrade-ujem! ;)
Zna li se kad će? Javi/te kad iskoči! :)
Ne zna se kad tacno, rade na njemu. Zeljno ga iscekuju mnogi... ;)
Zna li neko na koji način se može riješiti problem nepojavljivanja imena prilikom poziva na non-jailbreak iPhone 4, koji je kupljen u radnju, otključan za sve mreže i pod garancijom, a da se neradi ono što je opisano u postu #2001?
radi i na 4tvorci provjereno.
provjeri samo jesi li odradio svaki korak ok , i ne zaboravi da restartujesh telefon nakon mijenjanja file-a
Stavih iOS5 na 4-orku SimFree i 069 karticu i sad ne radi imenik uopste...
Ima li pomoci?
ako ti nije prevelik problem pokusaj da nekako singronizujes sa gmail-om imenik , sa drugog telefona i onda da na taj samo odradish sinhronizaciju preko iTunes-a
A sto cu da dobijem sa tim?
ja sam se malo zanio , tebi ne radi uopste imenik ?? nema ikonice ili kreshuje ili sta ?
POgresno rekoh... Radi imenik, ulazim u njega, ali su mi samo brojevi kada neko zove ili salje SMS... Memorisani su i sa +382 i bez, a to je na iOS4 radilo (samo kada je jedan broj memorisan na oba nacina)...
ajde pokusaj neki br. da ostavish +38269 *** *** ili 069 *** *** tj. da je samo jednom memorisan pa pokusaj . Moguce da se sad podudaraju pa nece da pirkaze ni jedan (ovo je nekad bilo na obicne telefone , ako je jedan broj dva puta memorisan nije htio da ga prikazuje)
jesi probao sa carrier update u itunes, no ne vjerujem da ce to pomoci jer je njima u spisak samo 67... al eto mozes i to pokusati
predpostavljam da na 67 radi ok? vidij ako necew ni na 67 onda odradi restore opet
Na 67 radi bez problema... Nisam probao carrier update, doduse, sto ga imam raditi kada sam zadnji put radio update preko itunesa?
postoji li ikakav jailbreak za ios5 , samo da se nekako instalira SSH ( http://www.simonblog.com/2009/05/17/...ile-on-iphone/ ) , i da se ubaci ovaj file odzogo ... to bi 90% rijesilo problem ...
gledam sad na google dostina se zali na ovaj problem
Ja bih samo htio da pitam sta znaci onaj krug umjesto 3G u status baru? Nalazim se u svedskoj, koristim njihovu karticu i ponekad mi je 3G nacrtan a ponekad ( citaj uglavnom) je krug. Primjetio sam da kada imam 3G -brzina mnogo brza i da mi to varira bas cesto.
Sent from my iPhone using Tapatalk
o ti znaci da si u zoni GPRS pokrivanja.Dakle ne HSPA, ni EDGE vec stari GPRS (0d32-84Kbps)...
Ako je iPhone uzet preko AT&T u SAD, pretpostavljam da treba da se otkljuca da bi radio na nase kartice? U pitanje je iPhone 4 sa iOS5.