DIrektan prenos utakmice Engleska - Crna Gora na ATV sjutra od 21 sat...
Printable View
DIrektan prenos utakmice Engleska - Crna Gora na ATV sjutra od 21 sat...
7 hiljada eura je trebala tvcg da plati za ovaj prenos...
Imaju oni nekih 300,000 eura duga prema agenciji i za to nijesu mogli da uzmu i ovaj prenos jer nijesu uplatili ni centa ko zna otkad...i prenos iz Portugala su uzeli na mufte,u pitanju su bili viši državni interesi,ali više nema na crtu valjda...
nije no nece da prenose dok je bogdan milic na spisku ! :D
ma ne stvarno i pare su u pitanju ali i neki ljudi koji su odgovorni za dodjelu tv prava.Auh vlado joviceevic mrzni prenosi uhhh sav se najezih :P
:respect: za Atlas TV!
a oce li ko prenositi a selekciju protiv estonije u ponedeljak???
u srijedu se igra u Estoniji.
Vidjeh reklamu, TVCG ce prenositi Crna Gora - Portugal (U-21) i Estonija - Crna Gora...
Da li neko od navijaca putuje za Estoniju i interesuje me kad ce se steci navika i obaveza da se sa svojom reprezentacijom putuje?
Vjerovatno kad neko pocne da organizuje putovanja na utakmice reprezentacije. Inicijativa moze da potekne od nas samih. Treba naci turisticku agenciju koja ce pod povoljnim uslovima organizovati sve to.
avionom je bilo skupo ic za estoniju ;) busom cini mi se predugo, a postoji udruzenje navijaca cg ;) i preko njih ce moci da se ide na gostovanja ;)
Bugari pobijedise Portugal sto nije nimalo lose da se malo zakuva u grupi....
Upravo tako
Svaka cast za Udruzenje navijaca, samo su nesto tihi ;) Treba ici i planirati na charter letove jer ce biti puno vise utakmica na koje ce se teze putovati autobusima. Vala dosta sa svoje grbace navijaci izdvajaju za nacionalnu aviokompaniju da bi te utakmice mogla ispratiti charter letovima.
Mislio sam na akcije tipa zahtjeva FSCG da mora pomoci i omoguciti navijacima da putuju sa svojom reprezentacijom (naravno ne dzabe). Imaju nacina i mogucnosti da pomognu navijacima, neki drzavnici cak ponekad "daju" avione Vlade za navijace reprezentacije dajte, ugovori fudbalskih organizacija sa nacionalnim avio prevoznicima.....
ENG-MNE 1 : 0
Eh što radi ova odbrana kukali im majka.
A sto sad Jovetic ovo ono...kad nema sa kim da igra...nama treba Napadaccccccc...klasicni spic igrac...Milic ce da udje nadam se...i upravu je ovaj komentator...treba da igramo po bokovima...i svi u napad i svi u napad...ionako nemamo sta izgubit...bolje vala probat da damo gol pa nas to i kostalo 5 golova u mrezu nego ovako...
P.S. Imam predlog za nase navijace kada bude mec mlade repke protiv Bugara...povodom ove nastale politicke partije moj predlog glasi da se napravi trans veliki na kojem ce pisati EURO...i donese na stadion i rasiri da citava evropa vidi
zavrsi 1-0, igra dosta slaba
Vlaisavljevicu ODLAZI, pun mi je k. ******ste taktike! :trashcom: