Pjan koma bio.
Derry
Printable View
Ako je pjan bio stvarno, onda samo sreća da nekoga nije ubio.
E ako je riječ o direktnom ulazu u grad, a ne o skretanju za auto-put, tu je kriva struka! Jer je od svih mogućih mjesta na magistrali, između dva ulaza u grad postavila ograničenje 70, što naš narod čita kao "vozi bar 80 ako paziš, a ako ne paziš nagazi koliko god možeš" iako tu ima nekoliko oštrih krivina.
Prije tunela zadnjeg ka kolasinu...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Pade momak ispred kodre sa stuba nepokretan lezi, iz Kodre su zvali Hitnu!
Sent from my SM-A705FN using Tapatalk
baba je prije par godina pala na stepenice u kodru nagrdila rame i glavom udarila o pod
cistacica je dosla i pomogla da ustane pa su zvali ujaka mi da dodje da je vodi dje treba
toliko o kodri...
Codra je dno dna. U svakom smislu.
Samo cu toliko rec' jer nije tema.
Odje prelazim kad nema nikoga od vozača. Velika hrabrost po sred mraka uzeti dijete na biciklo i u vožnju....Prije neki dan sam po strašnom nevremenu tu blizu čeka pola sata da predjem ulicu.
A autom kad idem i prolazim 10 na sat, bukvalno jer pješaci samo izlijeću i auta iz uličica. Užasna dionica. I treba policajac tu ili nešto da se uradi.
Nadam se da su povrijedjeni dobro, ovo je baš žalosno
Kaže vozač žena mu je iskoćila! A žena je bila na pješačkom prelazu a ispred je čak i ležeći policajac. On je sve to preletio i vidi se gdje se zaustavio kad ih je udario. Na CDM ima još slika na kojoj se vidi. Da sam imala imalo kapi snage nakon udara, ne bih čekala policiju nego bih mu odmah pokazala da mu ništa slično nikad više ne pane na pamet. KOja je to brzina bila a noć i kiša.
Evo teksta https://www.cdm.me/hronika/u-sabraca...-zenska-osoba/
Prije svega nadam se da su povrede lakše prirode, ali ako dobro vidim, žao mi je vozača, jer ni kriv ni dužan može nositi nekog na duši.
Nevjerovatno je kakva nekultura vlada među biciklistima (nijesu ni vozači ništa bolji, ali im nije život konstantno na kocki). Par puta sam imao udariti što đecu, što starije, koji bez ikakvog obzira krše pravila saobraćaja: izlijetanje i vožnja preko pješačkog u punoj brzini, vožnja u suprotnom smjeru (ovo mi se skoro desilo, uključujem se na bulevar u Nk, i srećom pogledah na vrijeme desno, momčić od 15ak godina u punoj brzini kontra stranom ulijeće u kružni).
P.S. Ne čini mi se da je uopšte daleko od pješačkog (ni 10m), tako da je mogao lagano da ide u okviru propisanih 40km/h.
Sent using Tapatalk
Brajici.
Desno 2 kola vidim alb tablice.
https://i.postimg.cc/qvGjdBq5/Screen...-Instagram.jpg
https://i.postimg.cc/zXZjbHRQ/Screen...-Instagram.jpg
Prije 20 dana na pobrežje, uključujem se na zeleno od Trgovinske škole ka domu zdravlja, a uključuje se žena od zabjela isto prema domu zdravlja, polako kreće, u isti tren joj neka doćerana na biciklo iskače pred točkove. Dobro je žena stala. E narode, okrenu se ova sa bicikla i ovoj u auto svašta, zamislite apsurd. Posle srijećem ženu i kažem joj da je ovu mudru sa bicikla trebala da prijavi. Najžio sam se. Kakva smo stoka što je ovo
Oce li kaznjavat policija ove ljude sto su krenuli sa ljetnjim gumama. Ili nema veze drugi put
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ne moze policija doc' do njih jer su i oni na ljetnje.
ulicu biciklisti prelaze tako sto sidju sa istog i prevezu biciklo pored sebe....
ne branim vozaca, ali ne mogu ni biciklisti da misle kako su na pjesackom zasticeni...upravo zbog ovog
prije 10 dana sam bio u soku kad neka cura koju sam propustio na pjesacki, sidje sa bicikla i uradi bas ovo sto sam napisao gore, gledam je i ne vjerujem...reko drugarice nisi ti odavde....