Zdravo, zanima me da li neko zna kakva pitanja dodju na polaganju za upravljanje camcem/gliserom/skuterom itd..
Printable View
Zdravo, zanima me da li neko zna kakva pitanja dodju na polaganju za upravljanje camcem/gliserom/skuterom itd..
Ekipa, ko je nadležan (i ako imate br tel) neke dežurne inspekcije za prijavu rada trgovine nedeljom? A da ima dežurnu ekipu nedeljom?
Ni taj jedan dan robovlasnicki lanac nece da pusti radnike nego im daju popis da rade.
Edit, nadjoh, trzisna za ovo pitanje ima dezurni call centar i ekipu nedeljom.
Kontaktiraj Alternativu oni podnose prijave protiv istih…
Sent from my iPhone using Tapatalk
Nadji grupu Alternativa na fb i prijavi njima…
Sent from my iPhone using Tapatalk
Najgora sluzba.
Imaju li negdje da se kupe ove vanjske klupa-ljuljaske za odrasle kao sto ih ugradjuju u parkovima po PG?
Zna li se koja firma ih pravi i prodaju li na malo?
Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk
Alternativa je provjerila i inspekcija se izjasnila da call centar ne radi nedeljom i da je zakasnjeno sa prijavom i da je trebalo prijavit juce :joy:
U prevodu, za kontrolu postovanja neradne nedelje u trgovinama nemas kome da prijavis nepravilnost u toku nedelje :joy:
Oj krv ti jbm pa kakav je ovo pakao
Postoji li ijedna fabrika u obicne vode u cg koja vodu pakuje u malim ambalazama od 0.25l?
http://www.vodadiva.com/ponuda.html
Sent from my XQ-AS52 using Tapatalk
Gdje mogu da odložim više komada onih malih baterija (AAA) za daljinske... Ne bih da ih bacam u smeće jer zagađuju...
U reciklazna dvorista. Ima ih vise kroz pg: https://www.zerowastemontenegro.me/z...eciklazna-mapa
Ističe mi registracija za auto sjutra, totalno sam zaboravio da treba da registrujem, a sjutra ne stižem. Plaća li se neka kazna u tom slučaju?
Sent from my ONEPLUS A6013 using Tapatalk
Gubiš mislim 10% popusta na polisu.
Poslato sa ultra moderne pisaće mašine Note X
............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
Ostaješ u isti premijski razred u koji si bio i prošli put,odnosno nemaš popust od,mislim,~5%.
Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
Ali ako je vec u najnizi razred ionako nema vise popusta.