A da je sreće probali bi da ga obrade al sumnjam da bi on prihvatio.
Printable View
A da je sreće probali bi da ga obrade al sumnjam da bi on prihvatio.
na linku kojem si okaciio pise da je igrao za srbiju dva meca tako da ga mozes zaboravit pa kakve god da su bile
i evo nove informacije o grbicu, mada ni to nije los klub pa ko zna sto ce bit do januara....
http://www.vijesti.me/sport/petar-gr...u-clanak-44894
amnesiac super post... Ivanovica znam cijeli zivot bukvalno... i jos od petlica je bio odlican igrac... uvijek je odskakao od ostalih....ali jednostavno nije imao nekoga da ga gura u Buducnost ili tako neki jaci klub... i zato tek sa 21 godinu pokazuje kakav je igrac :D
sto bi za dzudovica??????? najezih se kad vidjeh ovo zamalo mu slomi ovaj nogu
Mislim da je tako bilo ranije, ali da je prije godinu-dvije promijenjeno to pravilo i da vazi samo za zvanicne utakmice.Evo sto kaze UEFA
No nije to toliko ni bitno, posto su sanse da zaigra za nas gotovo jednake nuli...Quote:
any Player who
has already participated in a match (either in full or in part) in an official
competition of any category or any type of football for one Association may not
play an international match for a representative team of another Association.
trebalo bi da se povede racuna o ovom malom kasalici..sto je dao go zvijezdi,, pratim srpski fudbal i vidim da je redovan stirjlac uz to je i mlad i svi ga hvale, jes da smo na toj poziciji najjaci ali ne bi valjalo da odustajemo od onoga sto je nase jer ce delibasic uskoro da zavrsava zbog godina i djala je tu nedje blizu....a koliko sam vidio na jednom sajtu vec su ovoga kasalicu predstavili kao novu nadu srpskog fudbala dje su ga nabrojali uz onoga malog markovica u top 5 spiceva srpskih mladih koji trebaju da se sto prije zovu u repr.. Moze li on da nastupa za srpsku repr. ako je nastupa prije godinud dvije za nasu mladu?
Ja bih da mi ovoga pripazimo, ipak je igra u malo jače klubove negoli su ovi iz lokala.
http://en.wikipedia.org/wiki/Emir_Kujovi%C4%87
- Sut u okvir gola[TOP 7-total]: Jovetic (46), Di Natale (42), Giovinco (34), Hernanes (30), Cisse (29), Abel Hernandez (25) y Zahavi (25) .
Jo Jo Go Go :)
Evo u Vijesti članak - Baša možda bude igrao već sjutra veče (nadam se da neće kako bi se sačuvao), što znači da nije neka ozbiljnija povreda... dobro je
Samo da se Savic iznenada ne povrijedi :D
mozhda im barosh ne bude igrao :D
http://www.vijesti.me/sport/bilek-saopstio-spisak-meceve-sa-crnom-gorom-clanak-44949
sve mi se čini da dobijamo oba meča.. jedino od naših glava i načina kakav će pristup meču imat zavise pobjede u oba meča.. nemaju napada, pa da igraju i dva baroša..
jedino se bojim ovoga:
Odbrana
Teodor Gebre Selasie (Slovan Liberec)
ovaj će i đalovića nadtrčat..:):)
Evo Miljenović priprema narednu generaciju 1994. Druga selektivna utakmica. Ovaj put je pozvao i dvojicu igrča Hajduka iz Kule, a ostali su svi iz domaćih klubova.
http://fscg.co.me/201111012073/Vijes...u-etvrtak.html
Vidim da ima neki Jovan Kaluđerović iz Lovćena. Je li to brat Andrijin?
Andrija Kaluđerović je inače prije 4 dana napunio 18 godina, a danas 18 puni Marko Bakić iz Mogrena. Kakav talenat ovaj Bakić... Čućemo mi tek za njega. Građen idealno, strašan trk, tehnika, plus opasan po protivnički gol. Već dva ove sezone. Ovaj zadnji protiv Dečića na 13:10
http://www.youtube.com/watch?v=z4k5L...el_video_title
Vjerujem da će bit pozvan sad protiv Andore za U21 (ko će gledat opet Vlaisavljevića na konferenciji za novinare :)).
Ima talenata, ljudi. Nemojte mislit da nema i da ih neće bit. Problem je što do 2006 nije bilo krštenog terena i da bi talenata bilo još više da smo imali ovoliko terena koje je savez obezbijedio i koje će tek obezbijediti. Drugi problem je što najtalentovaniji ako nemaju dobra "leđa" probiju se tek sa 21 godinom ili čak kasnije, a neki koji se forsiraju preko veze završe niđe. Evo stefke reče za Igora Ivanovića i daleko od toga da sam iznenađen. Sličnu priču sam čuo i za Seratlića da nije mogao od nekih koji su se forsirali a kojih sad nema.
Filip Kasalica za Arenu:
Kakvi su tvoji planovi?
Rano je da ih pravim. Ima vremena. Skocentrisan sam na sto bolje igre, a poslije cemo vidjeti.
A sta ako i ti jednog dana dobijes reprezentativne pozive Crne Gore i Srbije?
Igrao sam za mladu crnogorsku reprezentaciju, ali sada bih mogao da biram. Nijesam o tome razmisljao. Ne znam ni kako bi se izjasnio.
Da ne bude samo kao sa Volkovom?
Ne bih volio da budem u njegovoj kozi. Mislim da momak nije kriv.
Znaci treba obratiti paznju na ovog momka jer se jos nije odlucio. Inace amnesiac danas je izasla tvoja omiljena rubrika u Areni :)
lično ja kad bih se pitao, samo zbog ovakve izjave ga nikad ne bih zvao!!
ja mislim da ako se dvoumiš jesi li ili nijesi za svoju državu, a još je i igrao za mladu reprezentaciju, mršnuo bih ga da je mesi!!
što čine naši šišnjari, čim vidi 2-3 splava i poslovnu pratnju, odma im je bg u srcu..
Pi...
Istog sam misljenja,mada mislim da je ovo samo "tvrdjenje pazara" jer zna da ce tesko biti pozvan i tamo i ovamo,ali,ako je vec igrao za mladu rep. ova mu izjava nije nista trebala.....sigurno misli da ce prije biti pozvan ako da ovakvu vrstu izjave,nego recimo da kaze: Igrao sam za mladu reprezentaciju,sada cu se boriti da zasluzim poziv selektora A tima itd.
Nego dobro,bitno je znat i ima li "čoeka" u igraca koji treba da nosi drzavni dres !
Momak je rođen u Srbiji i tamo je, valjda, proveo čitav život, tako da ništa čudno ako želi da igra za Srbiju ukoliko mu se ukaže prilika. A neće.
S tim što onda nije trebalo da prihvati poziv naše mlade reprezentacije.
A da mi pozovemo onog tučaroša iz Steaue Novaka Martinovića što prebi onog navijača kad mu je udario saigrača? On i Džudo bi bili idealan par za utjerivanje straha u kosti protivniku.:cool: