to znaci da se fakticki ne isplati narucivati je li tako ???
Printable View
to znaci da se fakticki ne isplati narucivati je li tako ???
upravo tako ;)
Ima li neko da preporuci sajt za kupovinu Daniel Klein satova?
Sent from my Mi Note 3 using Tapatalk
Probaj orofashion.it
Ne radi!
Sent from my Mi Note 3 using Tapatalk
Jeli ovo realno? Ja Bar i nije mi stigao paket.
https://i.ibb.co/kKL6Pyt/Capture.png
Mozda su ti dali pogresan TN (desava se)... Odmah prijavi prodavcu da provjeri je li ti dobar TN dao
E to je vec prica za sebe...
Ima tih satova u srebrnu magiju u tc forum i u city mall isto dje je srebro
Sent from my iPhone using Tapatalk
Za paket koji sam platio 145.81e koji je poslat obicnom postom sa Alija. Dovozi ga DHL, i uzima mi 40.60e.
Kako je prvo dosao do DHL-a umesto obicnom, i kako se toliko naplacuje?
31 euro ti je PDV, pojma nemam za šta su ti naplatili ostalo, osim ako nije 15 njihovi troškovi dostave.
A zašto ti je došlo preko njih, to isto ne bih znao reći, jedino ako ti nije bilo neđe naglašeno kod prodavca da njegovu dostavu u Crnoj Gori obavlja DHL.
Ja sam imao par puta slučaj da iz SAD-a paket ide običnom poštom (USPS) ali kod nas stiže u Fedex (Montenomaks).
Piše mi da sajt naše pošte da mi je pošiljka dostavljena i uručena 01.12.2018.
Ništa mi stizalo nije, niti uručeno, niti sam išta potpisao.
Jel se dešavalo ovo kome?
Danas ću da odem, tačno vidim da će da se pogube...
Jeste, pogresan TN ti je dat 100% ali podji i provjeri...
Kako pogrešan?
NL pošta je u pitanju, po trackingu uredno je putovalo svuda, i od kad je ušla u CG ( 29.11 ) kretala se normalno, i onda piše da je uručena 1.12. a niko dolazio nije...
Ja sam imao 3 takve situacije, zato sam i napisao...
Jesi li uspio doći do pošiljki i kako se onda taj tracking broj koji mi je dao prodavac pojavljuje na našu poštu uredno?
U mojim slucajevima se desavalo da je osoba isto iz Pg ili Cg imala porudzbu od istog prodavca i da mi je poslat njegov TN. Samo jednom se desilo da mi nije ubrzo potom stigla moja porudzbina, za koju mi je nakon intervencije prodavac poslao broj. Samo jednom, ocito prodavac nije poslao nista - dispute i full refund je Ali odobrio ekspresno nakon pojasnjenja sa moje strane...
Rece mi iz DHL-a kad mi je donio paket da zna da se desi da ovi tako prebace kod njih. Nek nam je Carina zdravo...
40.60e, 30je pdv a 10 oni. A donjeli su mi istom brzinom kao sto bi i postar za 2 dana od kad sam im poslao na mejl dokaz kolko sam platio....
10e nije mnogo, ali mogli bi to ubrzat, barem sledeci dan.
mijesas pojmove,carina sa firmom koja ti isporucuje nema NIKAKVE veze... ako je krenulo DHL-om, docice DHL-om, nema prebacivanja kad su oni u pitanju.
Mijesaju ljudi UPS I USPS