a sto im radi mrtvi vigan ccc
uvjek sam volio liverpool ali kad vidim onog benajuna smuci mi se utakmica i football....
Printable View
a sto im radi mrtvi vigan ccc
uvjek sam volio liverpool ali kad vidim onog benajuna smuci mi se utakmica i football....
kako nas sve pospremise nocas...
@ mad dog cudo ce napravit :D
Milo mi je sto je uso posle skoro 2 mjeseca...
iskreno,i dok je bio zdrav bio je mnogo ispod nivoa igraca od 20 miliona.
u napadu je jos nesto i pokazivao,ali kako je igrao u odbrani,to je bilo samoubistvo
sjecam se sto mu je jang napravio kad je bilo pool-villa 1-3..strasno.ocekivao sam mnogo vise od njega,ispade bolje da ste arbelou zadrzali ;)
Sto promasi Torresssssssssssss
evo se argentinci otvorili :)
edit: sjutra LASK - Austrija 2, @2.30
Naravno da je precijenjen ali da je dobar, jeste...
Upravo je i uzet zbog svojih ofanzivnih mogucnosti, nesto slicno sto je Riise radio lijevo..
A lako je sad rec, ja sam prvi pljuvao Arbelou.. I dalje mislim da je on prosjecan igrac, ali eto sad u Real nema puno posla pa ispade odlican...
Liverpul izgubi..
Na stranu to sto se Vigan branio cijelo drugo poluvrijeme kod kuce, ja sterilniji Liverpul davno nisam vidio.. Lopta nekako stize do 20 metara od gola, tuda kruzi i na kraju se izgubi... O formi Torresa je suvisno pricat.
Elem, sing Valensija X2 kesiran, na 2.30 :)
Ko igra online:
Atlanta - New York >210 (NBA)
La Kings (hokej)
Arsenal 3+ (Argentina)
5.5 kvota :)
gledam pregled frajburg-hanover sto je promasio frajburg ...sise iz frajburga 3 sanse koje bi dao invalid i na kraju sam sebi da gol hahaha
Ja se ne kladim, ali namjeravam da počnem, zahvaljujući vašim postovima (navukoste me;))!
Ima li ko kakvih predloga za danas!?
Za početak namjeravam da idem sa uplatom do 5€!
arsenal 3+
fiorentina 1-1
rendžers 2-2
ACCRINGTON - MACCLESFIELD 1 1,75
gostima je u subotu preminuo trener tako da su možda još potreseni itd.
mislim da fiorentina dolazi 3+, a arsenal obzirom da nece mu igrati fabregas i gallas mislim da je tu porto favorit ili da ce biti malo golova.
http://www.arsenal.com/news/injury-news
a okle.. dobija to arsenal lagano vjeruj mi u strasnu su formu plus oni ovakve utakmice znaju da igraju
ili X2 na porto ili GG
Nesho istraj do kraja :D
evo ga moj tiket pa sad sto bude bice :D
Arsenal - Porto @ X-1 (4.40)
Fiorentina - Bajern @ 2 (2.55)
Man.Jun. - Milan @ 2 (4.10)
Real M. - Lion @ 1-1 (2.05)
Kilmarnok - Rendzers @ X-2 (4.10)
kvota: 386.6
uplata: 1.0
moguci dobitak : 386.6