^ Zahvaljujem al' mislim da je vec zavrseno. Nisam provjeravao. Ako bude trebalo sto, javljam.
Printable View
^ Zahvaljujem al' mislim da je vec zavrseno. Nisam provjeravao. Ako bude trebalo sto, javljam.
Ljudi pomagajte. Znate ono kad je zbog malo sna oko crveno pa postoje kapi koje se sipaju u oko da pobijeli/vrati se u normalu. Ima li to dje kod nas? U nase apoteke me blijedo gledaju kad im to trazim
U Americi i Rusiji je to normalna stvar, odje samo sto mi ne kazu “vidji ovoga sto trazi”
Sent from my iPhone using Tapatalk
borna kiselina iliti acidi borici kapi za oci su antiseptik, ne znam ublazavaju li to tvoje crvenilo
Prokulin traži.
Sent from my Mi 10T Pro using Tapatalk
Borna kiselina, 3%.
Obicno skida crvenilo od vutre, ne znam kakva je za los san.
Djd su najeftinije polaroid naocare. U monokl su 90e
Cini mi se da su u optiku Dzankic, na stari aerodrom (zgrada Čelebić) oko 60 eura
Ne znam stvarno ali znam da ih ima vise puta godisnje, tj. svako 2-3 mjeseca ili kako vec.
Ja sam moje uzeo u Optotim, mislim da sam platio nekih 65-70e ako se ne varam.
Ok su za "sportske aktivnosti", za bilo sto normalnije mi trebaju nove koje ne mogu nac' kod nas.
Moze.
Code:+38267724777
Ona uglavnom radi slike po narudzbi (vecinom ulje na platnu) a zavisno od obima posla ima ili nema vremena za druge stvari kao sto su prepravka.
Ali pitaj, ne kosta te nista.
Ako ne, vidi ove ostale a ima ih i jos jer vecina radi bas ulje na platnu.
U poslednje vrijeme ne, ali jesam 2-3 puta do sad.
Sent from my M2007J3SG using Tapatalk
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...3a64617e04.jpg
Kad smo kod slika, zna li ko ciji je ovo potpis? Nekako mi djeluje poznato[emoji4]
Preporuka za osobu koja se bavi programiranjem da je iz PG?
Potrebno je već funkcionalan webshop malo "utegnuti" tj par opcija ukloniti, dodati i sl.
Hvala [emoji3526]
Sent from my M2101K7AG using Tapatalk
Imali i kakav kafic/restoran sa igralistem za djecu kroz pg?
Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk
Što se konkretno PG tiče AND1 ima baštu sa igralištem za djecu, a ako ćeš u okolini, Knjaz ima takođe. (i to čuh baš ozbiljnu, svakakve rekvizite da su ubacili). Arija put Zete mi isto pade na pamet, ima veliku igraonicu, mada je u zatvorenom.
Sent from my Mi 10T Pro using Tapatalk
Salaš ima igraonicu finu za djecu.
Na knjaz smo odlucili i stigli... Hvala na preporuci
Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk