Da li je neko probao da ukloni kreditnu karticu sa postojeceg naloga i onda otvori novi sa istom? Pitam zbog mogucnosti promjene regiona a samim tim i mogucnosti primanja novca.
ONO ŠTO SVI ZNAJU A NIKO NEĆE DA PITA
Printable View
Da li je neko probao da ukloni kreditnu karticu sa postojeceg naloga i onda otvori novi sa istom? Pitam zbog mogucnosti promjene regiona a samim tim i mogucnosti primanja novca.
ONO ŠTO SVI ZNAJU A NIKO NEĆE DA PITA
Ovisi od drzave do drzave, ipak mi na Balkanu primamo novce vecinom na Visa kartice. Nedavno mi je banka dala Master debit karticu koja je zamijenila Visa electron. Nisam mogao Master staviti na automatsko povlacenje novca, otvorio sam ticket i nakon 2 dana su me zvali iz Paypal podrske. Ukratko, za BiH novac ide samo na Visa kartice, nebitno jeli Visa clasic ili Visa electron. Sa Master mozemo placati, ali ne i naplacivati.
Uzeo sam u drugoj banci Visa electron i novci mi uredno stizu.
Zdravo svima, vidjeh da se ovdje pominjao transferwise.com kao način slanja novca, mene zanima da li može da se koristi za primanje novca za Crnu Goru iz USA ?
Za koliko vremena su ti ugasili stari nalog i jesi li mijenjao adresu osim polja drzava? Jesi li primao uplate na tom nalogu, i jesu li ti ikad provjeravali adresu prebivalista?
Mene takođe zanima ovo što kaže kolega Design.
Molim za brz odgovor.
Poslato sa Huawei P8 lite
P.S. evo sam odjavio karticu. Ali sad ne vidim mogućnost da ugasim account.
Otvorio sam novi nalog na država Srbija, a polje adresa sam popunio CG koja je stvarna kao i na kartici koju je takođe prihvatio.
E sad je li to to? Jeste li sigurni da će mi sad stizati pare na karticu ako neko mi uplati na ovaj novi nalog?
mislim da ti nece stizati na karticu nego u paypal wallet,a onda imas mogucnost da prebacis na karticu
Poslao mi je neki momak iz njemačke za probu 5 eura, ali na računu i dalje stoji 0,00 €.
Je li treba koliko vremena da se to registruje?
Jutros je rano uplatio.
I ako budu pare pristizale na account, kako ih prebaciti na karticu?
Kako ce proci verifikaciju, kad ta adresa ne postoji?
Nalog je prošao verifikaciju na emailu.
Nema para ni na računu ni na kartici
Kad mi "legnu" pare na paypal account, koliko vremena traje prebacanje na karticu?
Skinuto je sa kartice nešta manje od 1 € prilikom reg. kartice na novi paypal srbija account. Do kad bi trebalo da se završi?
Davno sam se bio regist. na CG account i zaboravio sam koliko vremena prođe.
jesi li unosio onaj broj te transakcije iz banke da potvrdis da je tvoja kartica? koliko se sjecam dok ne uneses taj broj nista ne mozes koristiti
Ili ako ima sms obavjestenja, moze odmah da prepise. Treba da udjes u wallet, i da verifikujes karticu.
Samo mi je stigao Sms da je paypal skinuo 0,96 €. Ništa više. Ta ista kartica je već jednom prije 3 godine bila registrovana na CG account.
Je li moguće da ništa drugo ne stiže, zato što je već jednom to urađeno?
Mora ti ponovo traziti verifikaciju,pogledaj dobro kad se ulogujes na taj novi paypal nalog, negdje ce biti ostavljeno da uneses kod
Nema kod, samo skidanje sa računa 96 centi.
Mislim u sms-u
Treba da udjes na nalog pa u wallet, i aktiviras karticu. To ti je samo prva provjera.
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Mngro, molim te javo se na onu poruku.
Izgleda moram prvo da zatvorim stari CG nalog, pa tek da otvorim novi. Ili neki od ta 2 naloga u isto vrijeme mogu biti jedino ako je 1 nalog Business, a to znači onda skidanje sa računa prilikom slanja i primanja, što mi ne odgovara.
Ako neko umije da mi zatvori-ugasi stari CG nalog, molim neka se javi na Poruku da mu dam Teamviewer podatke.
Ja nema sile da mogu naći tu opciju.
A u uputstvo na Help od paypala o.gašenju naloga uopšte ne postoje neke stavke kod mene u nalogu.
P.S. mnrgo, kartica je već ubačena i prihvaćena u novi nalog, tako da to nije problem.
Treba za početak izbrisati stari nalog.
Cek
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Jedva sam uspio da zatvorim račun
Našao na netu Link za Close Account i pomoću njega uradio
Ako sam dobro shvatio, kad registrujete paypal na Srbiju, mozete povlaciti novac na crnogorsku viza karticu?
Par pitanja za iskusne :)
Ako bih registrovao na Srbiju, koliki je rizik obzirom da je veca suma u pitanju?
Kad smo vec kod sume koliki su limiti?
I koliko vremena treba da legnu pare na vizu kada se posalju sa paypala? I da li prva transakcija traje duze, tako kazu :D
Reg sam se na paypal, idem link a card i cim pocnem da pisem broj kartice odma bi pokaze da je isti neispravan, upitanju je maestro debitna kartica iz erste banke..
Ne podrzava je...
Sent from my SM-A710F using Cafe Del Montenegro mobile app
Ima li ko info koje kartice i kojih naših banaka se mogu registrovat' na Srbiju?
Ima li ko da se bavi transakcijama tj on meni nesto da plati preko paypala, a ja njemu keš, naravno provizija ili da castim nesto.
Ako meni prođe ovaj novi account na SRB, ja ću ti džabe platiti. Javi se PM
Eto da ne čekaš moju karticu da prihvati, neka ti kolega to odradi.