kozak jovetic je ponikao u buducnosti, toliko o tome koliko si informisan, i sledeci put kad pocnes oko politike, vjeruj mi bices banovan za stalno, jer i pored mog upozorenja nastavio si
golman sutjeske je vrijedjan kao i svaki golman protivnickog tima, druga je stvar sto su debili od policajaca napravili frku, jer su coce branili da se ne vrijedja golman, alo policija da brnai na utakmici da se ne vrijedja golman, sudija ili ne znam ko????? dje ima to, a i ponasanje janjusevica tu utakmicu i posle je za primjer, dzabe mu i da dodje u buducnost,
od te utakmicu u nk smo poceli da nosimo kameru sa sobom da snimamo kako se policija izivljava i kako prije da ce da ubiju, kako specijalci skidaju imena sa uniformi, da se ne zna ko je ko i sl, posto je do tada bilo, a varvari izmisljaju
i jos nesto koliko ja shvatih nije problem bio sjever na ovoj utakmici nego zapad jer mi je nekolicina ljudi reklo, da to sto je zapad radio kad je janjusevic usao nije za pricu, njega je na sjever 4 5 ljudi provociralo 10 min, samo da mu se stavi do znanja sto se misli o njemu kao covjeku, i on je posle utakmice dosao iza gola da vidi u cemu je problem i popricalo se snjim i objasnile su mu se stvari tako da ....