hahahaha sto cini koherentetna cowfirl ja sam da se banuje zbog vrijedjanja
"Screw'em, k'o da je bitno, idemo dalje."
Printable View
hahahaha sto cini koherentetna cowfirl ja sam da se banuje zbog vrijedjanja
"Screw'em, k'o da je bitno, idemo dalje."
Naravno.
Previše je politikanskog ponašanja ovdje.
Da te podsjetim, ovo je internetski forum. Nije u pitanju državna administracija, javna uprava pa da taj model donošenja odluka možete preslikavati ovdje, (Npr. OD DANA DONOSENJA ODLUKE prestaje izdavanje dosadašnjih pasoša jer se prelazi na biomerijske, stari će važiti do isteka, ili dok se korisnik ne odluči zamjeniti ih novim) jer se radi o totalno drugačijim stvarima.
Na pitanje pitanjem.
Ovo su klasični odgovori na svaku konstataciju koja ukazuje na nedostatke foruma. Nimalo volje da se sasluša i djeluje u smjeru poboljšanja cjelokupne slike.
Tvoj predlog je da se svakome skine custom title i makne gif avatar?
Time bi bio zadovoljan?
starwalker nikad nece ukapirati da na forumu ne vlada demokratija. On je idealista.
GIF avatari imaju korisnici koji nisu mjenjali avatare od 2005, kada su zabranjeni.
Ja nemam a ovo je mac sa dve ostrice ako zatrazim nesto... :D
Upravo sam dobio anonimnu dojavu o promjeni mog podnikovskog teksta, ili podteksta i ne znam u kom smislu se on uzima u obzir na forumu i da li i to ima veze sa mojim Afričkim porijeklom ili?
Barem ti znas da koristis Search opciju foruma...
https://forum.cdm.me/showthread.php?t=68977
Oce li se otkljuchavat tema navijachi ,valjda su se smirile strasti..
Zbog zloupotrebe, stavljanja preogromnih .gif failova itd. To su bili razlozi, ako se dobro sjecam.
Pa zamolila bih za neki odgovarajuci onda :)
Jedno pitanje za admine.
Da li ste razmatrali mogućnost implementacije chat-box opcije?
npr.
Hvala i lijep pozdrav!
Implenemtirano je na http://cafemontenegro.com/index.php?staticpage=javachat pa chatuj do mile volje
da li vlasnici oglasa moraju da odgovore na svako pitanje?
(mislim da moraju jer cemu onda sluzi forum)
izbrisan mi je post na koji prodajem brojeve telefona. da li je prodaja brojeva zabranjena>?
izbrisan mi je avatar? don't understand?
Pretpostavljam da je radi fasizma.
svasta, nisam znao da je zabranjeno (jos je smajli bio)
ima li broj neki za kontakt nekoga sa CdM-a? na sajtu se ne moze naci...hitno je potreban!
da ti prvo objasnim, izricito je zabranjeno javno pitati, zasto je neko banovan, zasto je post obrisan, tema i sl, a sto se tice topica obrisanog, mislim da nema potrebe izvlacit izjave forumasa i smijat se istima
ps: i ne pokusavaj da odgovoris na ovo, jer ces popiti ban,
Koju temu?
jedi ti moderator? admin? ubuduce nemoj da pises na ovom topiku osim ako imas nesto da pitas vezano za forum