ja imam jednu molbu...da maknete ovu anketu...i da je negdje arhivirate kao foto...tj na ovom topicu...a onda da stavljate moderatori neke nove ankete itd itd...da ne dajem primjere.
HVALA:D;)
Nadam se da je to ok?:cool:
Printable View
ja imam jednu molbu...da maknete ovu anketu...i da je negdje arhivirate kao foto...tj na ovom topicu...a onda da stavljate moderatori neke nove ankete itd itd...da ne dajem primjere.
HVALA:D;)
Nadam se da je to ok?:cool:
Kad smo kod Nikezića i Đalovića i njihovog nepozivanja u nacionalni tim:
http://www.cafemontenegro.com/index....p=16&news=4652
evo gledam majnc - minhen, Peković(danas kapiten majnca) je sasvim dobar igrač, da ne kažem PREJAK za naše uslove u veznom redu...
drži sredinu u jednoj odličnoj utakmici, gradi igru, šutira...
mislim da je bolje da ostavim samo link
http://www.vijesti.cg.yu/naslovna.ph...jest&id=248753
mogao bi da bude veliko pojacanje
svakako da bi bio jako pojacanje jer smo u odbrani najtanji :)
(ovo naravno se odnosi na subotica, stopera majnca kojem je upucen poziv za maldu repku cg- link radi samo za pretplacene korisnike ) ;)
evo :D :DP
Quote:
NEVEN SUBOTIĆ, 18-GODIŠNJI ŠTOPER MAJNCA, USKORO BI TREBALO DA DEBITUJE ZA MLADU REPREZENTACIJU CRNE GORE
Crnogorski Amerikanac
Pitanje je, međutim, da li će Subotić moći da zaigra za crnogorsku selekciju protiv Engleza i Portugalaca, jer je njegov zahtjev za dobijanje crnogorskog državljanstva još u proceduri. On jeizrazio želju da nosi dres naše selekcije, što je prvi (i najvažniji) korak u fudbalskoj "asimilaciji" korpulentnog defanzivca
Podgorica - U dresu mlade reprezentacije Crne Gore uskoro bi trebalo da zaigra i jedan Amerikanac - Neven Subotić, 18-godišnji štoper Majnca, mladić koji ima američko državljanstvo, naći će se na spisku mlade reprezentacije Crne Gore za mečeve sa Engleskom (Lester, 12. oktobar) i Portugalom (Podgorica, 16. oktobar).
Pitanje je, međutim, da li će Subotić moći da zaigra za crnogorsku selekciju protiv Engleza i Portugalaca, jer je njegov zahtjev za dobijanje crnogorskog državljanstva još u proceduri. On je izrazio želju da nosi dres naše selekcije, što je prvi (i najvažniji) korak u fudbalskoj "asimilaciji" korpulentnog defanzivca (Subotić je visok 193 centimetra, težak 85 kilograma).
Subotić je potpuno nepoznat crnogorskoj javnosti, što je i razumljivo, s obzirom na to da je rođen u Banjaluci (10. decembra napuniće 19 godina), da je karijeru počeo u Njemačkoj, nastavio u Americi, kao član Univerziteta Južna Florida i stekao uslov za dobijanje američkog pasoša. Subotić je prije dvije godine bio član američke U-17 reprezentacije, koja je igrala na Svjetskom kadetskom prvenstvu.
Od prošle godine član je Majnca, lani je u Bundes ligi odigrao jednu utakmicu, a ove sezone standardan je u prvom timu - odigrao je svih sedam dosadašnjih utakmica i jedan je od najboljih igrača ekipe u kojoj nastupa i A reprezentativac Crne Gore Milorad Peković.
Pored Subotića, pozive za predstojeće dvije utakmice dobiće četvorica fudbalera koji igraju u Srbiji - defanzivci Hajduka sa Liona Aleksandar Radović i Marko Vidović, štoper Banata Milko Novaković, kao i vezista Mladosti iz Apatina Darko Bošković.
- Normalno je da pojačavamo odbranu, u Portugalu smo, recimo, častili rivala prvi gol kao da smo mi fudbalska velesili a ne oni, a da ne pominjem kako smo primili dva gola od Engleske na stadionu pod Goricom. Ne želim da krivim samo odbranu, jer odgovornost snosi čitava ekipa, ali slične stvari jednostavno ne smiju da nam se ponavljaju - kazao je Vlaisavljević, koji će spisak saopštiti 4. ili 5.oktobra).
Na spisku će najvjerovatnije biti još novih imena, a Vlaisavljević nije želio da otkriva ko će od "starosjedjelaca" propustiti dvije naredne utakmice...
- Već sam najavio da pojedini igrači neće nastupati za reprezentaciju dok ne poprave formu u svojim klubovima. Za neke, međutim, nemamo alternative. Radović i Vidović su interesantni igrači, a kako Zverotić nema pravo nastupa zbog žutih kartona, dobro će nam doći. Radović može da igra desnog beka i na sredini terena, dok je Vidović ljevak - kazao je selektor, koji neće spremati novi poziv zbog povrijeđenog Stjepanovića.
D.P.
NAJMANJE 10 "STRANACA"
Sa petoricom novih igrača biće znatno povećan broj "stranaca" u selekciji. Doduše, Vukčević više neće igrati za "mlade sokole", Zverotić nema pravo nastupa protiv Engleske, a Vujadinović je napustio reprezentaciju nakon meča sa Engleskom, dok je Stjepanović povrijeđen, ali selektor će najvjerovatnije moći da računa na Jovetića i Ćetkovića (Partizan), Lakićevića (Bajer), Fatića (Inter) i Vujovića (Banat).
Na spisku za predstojeće mečeve biće, dakle, najmanje deset internacionalaca.
Kad je sljedeca utakmica nacionalnih timova?
Mislim da bi izbor za UMBRO ili LOTTO bio odlican, jer bi se njihov "design" dresova sigurno dobro uklopio sa nasim bojama....crvena-zuta, mada na zastavi imamo jos i plavu i zelenu boju pa i tu postoji neka mogucnost kombinacija, zar ne ???
Pogledajmo Slovence koji imaju zelene i bijele dresove, a nidje u drzavnim simbolima nemaju zelenu, tako da se na kraju nemoramo toliko ni previse fiksirati na crvenu i zutu, ali mozemo naravno.....:)
ADIDAS i Nike nemora biti, bar po meni.........a ka' sto je receno, ni "design" Grb-a FSCG-a nije nesto, treba' bi se mijenjati, nekom slijedecom prilikom......na primjer kad se vec jednom bude odredio sponzor-dresova itd.........:)
moze bilo koji jaci sponzor, samo ne ovaj dacapo..
Ovi su im kao da su pravljeni u Titex:)
Sigurno bi trebalo dati sansu Djalovicu i Nikezicu.
I vise ne treba da dolazimo u situaciju da cekamo da neko odluci da li ce da igra za nas. Pa nije reprezentacija pijaca da se pogadjamo. Takodje sam protiv toga da igraci koji nemaju nikakve krvne veze sa CG igraju za nas, iako je to trend u svetu, ali sam po tom pitanju tradicionalista, ipak je to reprezentacija a ne klub...
Oce li utakmicu sa Estonijom prenosti RTCG?
A oce valjda..
I ja sam za UMBRO dresove ;)
Puro nije pozvan.
Golmani
Poleksic i Darko Bozovic
Odbrana
Tanasijevic, Batak, Jeknic, Jovanovic, Pejovic, Lakic i Pavicevic
Sredina
Novakovic, Boskovic, Vladimir Bozovic, Pekovic, Vukcevic i Drincic
Napad
Vucinic, Bogavac, Nikezic, Djalovic
Simon Vukčević?
ne no petar :D
greška ljudi, ne primijetih ga na spisku, pa je ono bilo pitanje tipa "đe je čovjek" :D
mlada reprezentacija cg prekosjutra 12. oktobra igra protiv mlade rep engleseke... vlaisavljevic je pozvao cak 7 novih igraca, nadam se nekom poboljsanju u igri, makar da se ne obruaju :)
poslije toga 16. oktobra igraju u pg protiv portugala, kojima nece igrati veloso...
Kolika je kvota na 3+ ?