Pa i ignorisaće ga, pazi da neki od lidera neće dat ostavku na funkciju
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Printable View
Cijela poenta njegove kandidature i price je upravo to. Ostvari los rezultat, da ostavku i uzme to 20k pa neka vide potpredsjednici ko ce biti glavni tamo.
Jer je Demos u pocetku bio promasena prica, a onda se podijelio i Ujedinjena ne moze do cenzusa ni u jednoj jedinoj opstini.
Danilovic ima jos 2ipo godine poslanickog mandata pa poslije toga naknadu jos godinu. Tako da je lagan. Odradio je posao za DPS sad moze u pemziju
Zar ne reče on da će vrnut pare?
Vesko Pejak i družina zaludnjaka, teoretičara zavjere. Bila je ona grupa "Za nas" - Kobac Ribolovac, Demir Hodžić ex DPS a za vrijeme dok je bio u BDZ (ali to je opozicija pa se na Forumu ne smije protiv njih inače "udbaš) nakon terorističkog napada na Charlie Ebdo opravdavao teroriste, Patricia Pobrić koju na Forumu smatraju za ozbiljno, a u stvari je antivakcinijsko-konspirativni šarlatan... Bilo je tih koji su organizovali proteste. Ne znam što je sa protojerejom Ognjenom Jovovićem, nesuđenim Vladikom. Janko Vučinić je bio na protestima MANS-a i viđi ga sad... Čuvena Mirjana manita Kuljak... Marko f****** Milačić predsjednički kandidat, kuku-lele.
Koliko je mediokriteta isplivalo a koji su organizovali nekakve proteste i svojom pojavom iste te proteste obesmislili. Ko je, poput Sindikata recimo, i htio nešto ozbiljno, nakače mu se ove polukreature kao pijavice i sve ode u mp3.
On reče da će se odreći para za kampanju. Mislim da ga je svojski udario Blečiću, Dritanu i Mandiću sa povlačenjem kandidature i podrškom Bojabiću ukoliko se ovi obavežu da će u slučaju neuspjeha jedan od njih (nevažno ko) dati ostavku. (ne znam da li se tu računa i Medo)
Mislim da bi bilo krajnje vrijeme da opozicija ima neke konsekvence zbog svih svojih sranja i neoprostivih promašaja i tu ne mislim na Blečića i Drtana jer su oni od juče, mislim na Vojvodu od Kristala i njegovo bijesno pašče
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Mh, od radikalskih 7000€ za studentsku borbu protiv promjene naziva predmeta srpski jezik, preko radikalskog mandata u skupštini i, poslije toga, zamjene za profesora crnogorskog jezika u Pljevljima (ako je ovo tačna informacija) pa sve do funkcionera Nove i umjetnika...
Kad kažeš mediokriteti isplivali, htio si da kažeš mediokreteni? Mediokritet se čini kao neopravdano visoko zvanje...
Upravo. Greška prilikom kucanja.
Dok je kipjelo u ono sto je ostalo od radnicke klase i industrije svi gore nabrojani samo sto nijesu kampovali ispred Vlade i obesmisljavali sve. Nije se mogao organizovati nijedan drugi protest jer su oni sve lokacije zauzeli. Kad se sve pogasilo od njih vise glasa nema lise sa tableta i androida da jos dje god pljucnu koje vjera a ko nevjera, ko je udbas a ko spavac. Sav aktivizam im se svodi na uvrede i besmislice.
Zaboga, stoji li Pejak jos ispred niksicke opstine ?
Evo i ja pokušavam da shvatim, ali ne ide.
Pobrkao si lončiće. Sindikati bi protestvovali protiv vlasti a onda se na njihov konto nakači neko od gorepomenutih mediokretena sa uobičajenim ciljem - samo promocijom, gušeći tako prvobitnu svrhu protesta. Milačić i slična fela su uvijek najglasniji na takvim eventima a bez obzira na njegovu kandidaturu, iole normalna osoba ne želi da se nalazi u njegovoj blizini pa i na protestu
A nasilje a gušenje političke slobode a udar na demokraciju a nvo za zaštitu mediokretena i slične stvari..
Nego posmatrajući pijedine stvari koje se dešavaju, moram da zaključim da je jedina korist od ovih izbora što će se stvari konačno iskristalisati. Nema više zavijanja goovana u političku oblandu, no će maske da padaju a ako to nije dovoljno, onda ne znam šta bi nas spasilo.. Možda kakav meteor prečnika 4km, mislim da bi radijus pokrio našu državu..
A kakvi sindikati gospodo moja ?
Naroda da se vise busa u prsa i prica o hrabrosri casti i postenju a da manje muda ima, ne postoji.
Sjecam se u srednjoj skoli kad se bjezalo sa casova, idemo svi i vazda se nadje 2-3 sto im se ne bjezi pa onda jos 10ak sto prelome na kraju
..
E takvi smo isti kad odrastemo... Cuti imam ovo 300eur Milo.mi daje to, sta cu ja ZA SEBE da se borim, placeni su politicari pa neka se oni bore i tako te price.
Ima jedan poznanik moj, radi u drzavnoj firmi, veci je kriticar vlasti od mene... Ali nekako 3-5-7 dana pred izbore pocne javno sa pricom " Pa treba vremena, pa dobri su ovi kakvi su oni drugi"... sve da udba slucajno ne sazna sta je zaokruzio, tajnim kamerama ugradjenim na birackim mjestima...
E da, ne pricamo jer sa takvim slinama nema komunikacije...
https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net...dd&oe=5B30423F
Poyy sirotiljo... Sjutra je ponedjeljak.... Milo teska srca preuzima tesku obavezu da se kandiduje 10 dana pred izbore... Nece ucestvovati na debatama - jer to je za ove buranije a ne za dozivotne pre$ednike/premijere/gospodare, i branice CG a nece pricati o ekonomii :D
Blažić je jutros povukao kandidaturu i podržao Bojanića.
A juče je predao 8000 potpisa za kandidaturu.... nije mi jasno što ih je juče predao ako je već danas odustao :D
Zato sto na izborima ne bi dobio tih 8000 glasova, pa da se ne bruka
Sad gledah Nacisto...je li moguce da je neko rekao da je Milickovic spas za CG ili nesto tako?
Hahahahahaha
Blazic korektno