Jel? To onda objašnjava ove besomučne gužve juče i danas.
Printable View
Ko prije njemu djevojka. Svi voze ka da će zakasnit negdje, ne daj Bože da ko zastane, propusti nekog, svi se inate - e neću te puštit pa da crknem. Treba stvarno imat jedno oklopno vozilo i udri onda.
Kroz grad obavezno vozim što više mogu desno, što zbog stručnjaka koji voze polovinom suprotne trake, što zbog motorista, da bi mogli preticat dje stignu.
Сент фром мај ајФон!
podgoričani su najveći degenerici po pitanju vožnje, što se vidi i po ovoj temi jer PG nije neki veliki grad ali tema krcata slikama degenerika. Živio sam 3 godine u BG i dalje idem tamo i tvrdim da su Beograđani jedno 100 miliona godina ispred podgoričana po vožnji. U Podgorici čoveče padne kiša i svi ko metilji voze napravi se kolona od Lida do Tološke šume a da ne govorim kad je snijeg.
Podgoričani da mi je znati šta vam je u glavama a, što ste loši toliko? :?:
A to je posebna prica. Kad stanu na semafor ne umiju krenuti kad ze upali zeleno. Zvjeraju nesto okolo. Ko ce li ga znat.
Treba uvesti kretanje na semaforima kao start u F1.
A ovo za kisu - ako imas dobre gume (i naravno ispravno auto) mozes po gradu da vozis po ogranicenju bez problema (zeznute su zebre i ponegdje asfalt).
E sad, kad vidim na parkiranim kolima kakve su im gume (neka marka Ćelastone) - i mene bi bilo strah da vozim na to.
ako su zakacili PG tablice ne znaci da su podgoricani,vjerovatno su sa njive stigli skorije jbg vozili traktor pa ih privukla svjetla grada prodali to sto su imali kupili auto i sad malo zajebano,strah da ne prokliza znas kako je vozit po blatu i snijegu..... a tek kad izadje iz auta pa pocne da galopira ili cupa noge iz asfalta taman ka da po blatu ili snijegu ide. nemojte sto zamjerit samo pricam ono sto jes :*
Sto se tice najgorih vozaca u Cg,to su definitivno danilogradjani,to je tuga kako ljudi voze(tako nisam vozio ni sa 17g...)
Kruzni na stari je bukvalno katastrofa,napravljen nekakvi nagib boze me sacuvaj,i prilaz kruznome sav u fete u kombinaciji sa starim i novi asfaltom,nevjerovatno lose uradjeno
Sto pomenu neko pravilo prvenstva kad ne rade semafori i raskrsnice pojedine,ja licno malo "napanem" jer nasi vozaci se u takvim situacijama nikako ne snalaze(ili kad se ide iz dalmatinske prema frci pa treba lijevo da se skrene prema kruznome kod dana) i zamisli da ja zbog takvih idiota koji ne umiju da voze cekam po 10min na raskrsnicu?Malcice napanem pa ako prodjem prodjem
https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.n...21072724_n.jpg
novo setaliste koje se radi u Tivtu, mermer bijeli dobar, izgledace prelijepo ali......
A ovo je da ga utabaju
doro je to ,sto ima veze
Pa ovo je u USA snimljeno tamo su bulevari sa 5 traka.
A u vidite da je stao pješaku...
Poslato sa ultra-moderne pisaće mašine Galaxy S4 i9502
Dobra ona milfaca.
Dobra bogome, fino je pruzila korak
ja zavrsih jutros sa nozem u dvije gume...tako zatekoh auto jutros na parkingu...
sjutros su se primorci parkirali vrlo drsko u javnu garazu kod vlade. sledeci put cu pripremit par listica sa natpisom GOVEDO
Poceli su da lome zadnje brisace na auta koja zauzmu po dva mjesta.