Troje poginulo
Послато са SM-A525F помоћу Тапатока
Printable View
Troje poginulo
Послато са SM-A525F помоћу Тапатока
E muke žive....
Prema Cetinju se ne može. Blokada u Donju Goricu kod Petrol pumpe
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Nije mi jasno zbog cega ne daju prema Ct
Sent from my iPhone using Tapatalk
E ni meni. Ja krenuo do Farmaka ne može
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Dje se autobus zaustavio - nije autobus brzo išao
Da ne bude samo da je neko preticao pa je vozac autobusa pokušao da izbjegne.
A oće trkači da pretiču kad vide da je slobodno iz suprotnog smjera.A tek što vole da zaigraju za vozilom HMP koja je pod rotacijom
Stiće se do CT,nije tolka preša.Samo da se spasi i jedan prst a ne život-dosta je.
Ja sam u petak čekao 2h DG-NK posle udesa u Budoš
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Pusten je saobracaj
Nevezano za ovog vozaca i ovu tragediju, ali ovdje u podgoricu sam vidio nekoliko vozaca ovih plavih autobusa kako voze jednom rukom a drugom drze telefon i pricaju na njega.danas na kruzni kod naseg diskonta ne daje zmigavac i pogresno se prestrojava jer drzi telefon i ne moze jednom rukom sve da radi
Juce me imao za malo pokupit onaj gradski plavi autobus, nije ni gledao u retrovizor samo iz desne u lijevu upade, bez zmigavca.
Znaš li kako podgoričani kažu za svirenu?oprosti, morao sam [emoji6]
Član 21
Vozač je dužan da za vrijeme vožnje u naselju vozilu za javni prevoz putnika ili posebno obilježenom vozilu za organizovani prevoz djece omogući uključivanje u saobraćaj kad to vozilo izlazi sa stajališta koje se nalazi van kolovoza, odnosno sa proširenja saobraćajne trake koja služi kao stajalište.
Sent from my SM-S908B using Tapatalk
svirena 😑
90% vozača propusti autobuse javnog saobraćaja da se uključe u srednju traku bulevara,dok oni ispijaju dojč i stoje na 4 (ž)migavca u žutoj traci.
Sent from my 2201117TY using Tapatalk