za te pare, vidimo se :D
mislim što se izgleda tiče, isti djavo kao a5 :D
vidjeh NAJNOVIJI a8L što je onoOOOooooooooooooooo
Printable View
za te pare, vidimo se :D
mislim što se izgleda tiče, isti djavo kao a5 :D
vidjeh NAJNOVIJI a8L što je onoOOOooooooooooooooo
Stavi ga u "Degenerici".
Mada vjerovatno je i obicaj da se novi audi parkira po sred pjesackog, neko vrijeme, dok se ne izgustira i ne promijeni 2-3 'prva' vlasnika.
koliko li su ga kostale nove zimske 21 da mi je znat. 4 komada
Jedan solidan manji auto. Eto koliko.
Прије неки дан га гледам, rs5, не може из мјеста да крене, можда 10 цм снијега, власник излази , не зна шта се дешава, 50 м напријед сцена м3 е90 иде кроз снијег као тенк . Audi all wheel drive :banghead:
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk 2
gledo si reklamu za m3?
Ово је уживо реклама била
Dje je to bilo? Taj snijeg,rs5 i m3 na okupi, itd.
Sent from my iPad using Tapatalk
Торонто...
Javi ovima iz bmw fabrike jer ni oni to vidjeli nisu, sigurno ces im popravit dan - zadnja vuca i snijeg
A dje bre kakav quattro i bakraci, vidis sve dzipove sad prave zadnja vuca. Pa sad su za snegocistace na kopaonik uzeli dva m3
Zasto mislite da BMW kao fabrika to nije bolje izbalansirao na M3 od Audija na RS5, pa iako ovaj ima pogon na sva 4 tocka? Ovdje u Crnoj Gori su ljudi doveli u istu ravan BMW i Audi samo zato sto Audi voze u Vladu.
Kako god bilo, RS5 ima vise trakcije no bilo koji RWD.
Garant je audi bio na ljetnje,ista stvar kao sa gtr-om sto je ovdje izbacan snimak. Dzaba ti quatro na snijeg bez zimskih guma
Koliko je mali servis za audi c5 1.8t 132kw okvirno?
Je li moguce da auto nema kapi ulja?Kupio ga ovih dana i kako se ne razumijem previse,provjerio ga majstor i ocigledno ulje preskocio.
Jutros mi palo na pamet da vidim,kad se zaprepastih.Srecom sto ga nisam vozio puno.
AR156
Provjeri da ti nije dihtung kartera loš :)
Mogu li to sam vidjeti ili moram kod majstora.?
Vjerovatno trosi ulje. Ti motori su poznati po tome.
Znam da im to mana poznata ali da toliko trosi,e to nisam znao. :)
Sta da sipam u njega?Ili da mu odmah odradim mali servis?Sta mi cinjeti?
Gumice ventila.
Bolje onu lagunu da si uzeo :D
Sta mi je najhitnije sad da rijesim?Jer svakako planiram da radim mali servis.Pa da li da zamijenim gumice ventila i ono sto cvx pomenuo,ako bude i to dotrajalo zajedno sa malim servisom?
Evo sad upalio kontakt i na bord upozorenje-ulja bez-trebalo mu pola dana da skapira. :(
mozda za pocetak da uradis mali servis pa isprati ulje kako se ponasa.
zamjeni ulje i filter ulja 50e je max to
znas li koje je sipano? moras istu gradaciju usut
Mogu samo pitati proslog vlasnika.Ako ne bude znao,nista morace na vucu do servisa.Ne znam kako to bezbolnije da odradim.
Ili da rizikujem i sipam malo nekog preporucenog za taj motor?
Edit: odgovor je 100% sinteticko neko najskuplje. :mad: provali sam koje je to najskuplje.
Brate nema potrebe za traumama.Jeli auto bilo parkirano na ravno kad si provjeravao ulje?Jeli ti se palila koja lampica?
Cim ti kaze najskuplje da je sipao laze te 100%
Uradi mali servis i neka ti maki provjeri pusta li dje ulje,ovo sto gore pisu su samo nagadjanja koja najvjerovatnije nemaju veze s tvojim problemom
Bilo parkirano niz brzo i posel ga spustio na ravno i ista situacija bila.
Tako da i sada bord izbaca upozorenje.Nema sto.To je to.
Proslog vlasnika nije ni briga.On zavrsio trgovinu,a ja tek poceo.
Ali nema sto.Zavrsicu mu taj mali servis pa ce se pratiti sta i kako.
Smijem ga tako bez ulja voziti tih par km do makija? Pa kad mu on sve odradi bice bolje nadam se.
Ne brate no nek ti ovdje sa foruma kazu koja gradacija ide u taj motor.
Kupi 5L najjeftinijeg ulja i prebaci ga do makija.
Tamo nek ti pogledaju auto i kazu sto treba da se radi i cao.
Znaci 5l si ulja u minus, to ti je 30e
Ja bih skinuo saraf sa kartera da se iscijedi to sto je ostalo u motor pa onda sipao drugo ulje,but that's just me...