Sto znaci da kad pijes tekilu ne mogu da te provale? :D
Ne bi mogo popit bocu ulja, trika nema...
Printable View
ovo za limun prvi put chujem i ne kontam ni kako bi u TEORIJI radilo !?
a maslinovo ulje HAAHH... sta, ulje ce da oblozi zheludac i uspori resorpciju alkohola ? shalite li se?
To MOZDA moze da utiche na brzinu kojom ce tebe alkohol da ufati, ali kad stomacni sokovi IZIJU to ulje, alkohol je sledeci na redu.
Ako tako mislite onda se najedite i nekog masnog sira uz to ulje i udarite po dregeru !
alkohol pluta po zelucu i ne moze rastvarat (razlog ulje)...a to znaci da rastvoreni alkohol ne ulazi u krvotok tom brzinom kao sto obicno ide...sto opet znaci da su pluca cista jel? i nema nezeljenih gasova u njima koje treba izbacit vani tj izdisat jel? mozda i pokaze nesto al ja jos ne cuh
ali druze ti ako popijes bocu ulja prije izlaska u grad, opet ces se opjanit od npr boce viskija, ali umjesto da se komirash za pola sata, ti ces se komirat za sat vremena
probaj pa mi javi jesi li se KOMIRAO od boce viskija a prije toga popio bocicu ulja ;)
onda uzmes taxi i ides kuci ka coek...posto nema teorije da ga mozes zaebat ovako
Myth Busted!
razmislja li ko od vas da ce ta bocica ulja izazvat proliv :D
Nemam potrebu da ga pijem (:
skinuo sam sa TPB-a (torrent)
evo link ko hoce da skine http://thepiratebay.org/torrent/5266...ta_3.24_v.7412
Evo ga, zafaljujem (:
E ne bi se mučio sa maslinovim uljem vala, radije ne bi ni pio nego pio tako...
A maxe, pođi u grad, napij se ka' stoka, vrati se taksijem kući i gotova stvar...
A ne-popij bocu maslinovog ulja i za'ebaćeš policiju...A zašto? Da bi sjutra priča' drugovima-da vidiš sinoć, napili se mi u nice vice, a ja prije toga popio bocu ulja i kad me policija zaustavila da duvam-0.00...Vaaauuuu, ti si mene krealj :rolleyes:
hahahahah ja i vesko u nice vice, ubili se i zaebali veljovica <3
a onako fino duvas .podjes u betonjerku 6 sati.tamo mlatis sa kolegama svi koma.malo pajkis.dodjes kuci u 11
AO BRATE KAKO MI JE SINOC BILO EKSTRA U 11 SAM DOSA KUCI.
jel vam taxi bas toliko skup da morate o ovome dumat..a Niksicanin samo neka je zdrao 5-6 puta ce proc 7. ce neki taxista uradit polukružno i završiće pod Ostrog slava mu i milost
Ja se slažem da ne treba pit i vozit... i ako se uhvati kakva ***********a pa je nemožeš privest jer stara majka spava u sobu do, dođeš taxijem do kuće, upališ auto do sledećeg parkinga i mlatiš do ujutro ako ti je volja.
I limun i kisjela voda te pomalo TRIJEZNE...
kako taxisti voze... Sve im "prosto" bilo... ... ... Vazda bježim s puta kad ih vidim neđe...
I što da radiš ako ti u sred rabote, pendrekom na zamagljeno staklo zakuca polijacac, ti mu otvoriš staklo, a on te pita: "Gde si lepi, kako ide sex?"... ... (Bejsd on d... ... .... ...)
Ne znaš dokle idu... Evo npr (jbg, sad malo idem u lične info)...
Jedan očev prijatelj... Ozbiljan čovjek od svojih 40+ godina, bijaše s jednom mladjom đevojkom u neku avanturicu... I podjoše u štetu kolima u neke čuke Bogu iza tregera, uvučeni u šumu... I neka što mu je policija kucala na zamagljena stakla, no što su ga legitimisali u sred rabote, a on pošten, bačio đevojci jaknu preko lica, da ne vide ko je u pitanju... I kolika su stoka i nju su htjeli da legitimišu, pa je ovaj htio da ih bije... ... ... ...
REALNO? ... ... ... :mad:
Hahaha, zamisljam tu scenu samo...
Realno u slučaju da imaš vunu na glavu :) Znači jebo bi im majku + ih tužio za Nesavjesno vršenje nadzora nad javnim saobraćajem Član 346 a i može je da je neko od krivičnih djela protiv časti i ugleda. Baš ću sa malo da tražim po netu , zaintrigirao si me baš da vidim koliko bi novčana kazna bila ili kazna zatovra :).
Znači ako je auto parkirano on nema pravo ni da me legitimiše. Moguće je da ja živim u kola i da pa obavljam i tu vrstu nužde u kola...
je li zabranjen koitus u autu negdje u neku chuku npr u zbun nedje kad se ide uz kuche?> znaci ne na put nego pored u no man's land? :)
Jedno pitanje za Joleta posto cujem da je pravnik :)
Drug mi je dobio par samara prosli vikend, zalijepio ga neki irvas jer mu je ovaj reko (nakon sto mu je izmjerio 1.73 promila) dobro je to, 2 naplati.
Moze li se kako tuzit? Pretpostavljam za prekoracenje ovlascenja?
policajac ce da kaze da ga je ovaj ometao u vrsenju sluzbenu duznosti, reci da ga je ovaj vrijedjao...
ako nema tjelesnih povreda nikakvih nema leba od toga.
A deshavalo se i rebra da slome nekome pa nikome nista
Ma pretpostavljam.. Treba tu i svjedoka i dokaza od doktora i cuda...
kakvih nalaza od doktora ako su samo shamari u pitanju>? :)
Nikakvih naravno u ovom slucaju, no reko uopste treba tu dosta da bi imao sansu na sud (pretpostavljam)...