Pomagajte ljudi...Home dugme na Iphone 4 mi je zastekalo, slabo reaguje...moram krvnicki da uprem da bi dalo signale zivota, citao sam svasta po netu ali me interesuje ima li ko slican problem i ako je imao kako je rijesio?
Printable View
Pomagajte ljudi...Home dugme na Iphone 4 mi je zastekalo, slabo reaguje...moram krvnicki da uprem da bi dalo signale zivota, citao sam svasta po netu ali me interesuje ima li ko slican problem i ako je imao kako je rijesio?
Prethodni post ili http://www.ifixit.com/Guide/Installi...+Button/3144/1
koji iphone 5 preporucujete crni ili bijeli ?
4s ostavljen u t-com da se pogleda, jer je trosio bateriju nenormalno... dat na koriscenje iphone3, mogu li povratiti nekako kontakte koji su sacuvani u i-tunes na racunaru?
Odradi restore kroz iTunes... Ako neces sve skini iFunbox mozda u njemu ima backup explorer, pa da izvuces adresar iz backupa.
Ako ih imas na iCloud vidi da u outlooku konfigurises iCloud contacts i onda odradi sync sa outlook kroz iTunes
Sale, mogu to odraditi i na ovaj privremeni iphone3 ? nije moj telefon, no cu morati to da odradim tamo na taj racunar na koji je odradjen backup
Mozes, poslije odradi factory reset... I sve nestane :)
Hvala Sale! :)
Da li mogu uraditi na Iphone 4 , 6.1.2, jailbreak preko evasion-a ? Ima li nekih negativnih stvari ?
Nema nikakvih negativnih stvari, milion pozitivnih samo.
Kao npr ? ;)
Imas tonu postova s primjerima
moze li mi iko pomoc sto znaci ovo sto mi se pojavljuje u zadnje vrijeme kad ocu da update uradim za pojedine aplikacije!
Attachment 105109
Ocigledno je aplikacija skinuta s hrvatskog app store-a, moras se logovat s akauntom koji ti je registrovan na Hrvatski app store, pa onda odradit update ;)
Mora da si skidao nesto sa app gratis aplikacije pa zato ti sad prijavljuje to
Klikni na neku iz HR store npr. https://itunes.apple.com/hr/app/vije...487885197?mt=8 i onda ce te prebaciti ili kroz AppStore na strani Featured ponovo se uloguj.
Koliko da trazim za ajfon 4 od 32 GB simfree, zadnji softw, crni sa novom zlatnom pozadinom (nije zlato ofc ali izgleda je8eno) opreme BEZ. ?
Da se ne lazemo, stavi 280. Bas ove gb niko ne gleda samo gledaju da jeftinije prodju...
kako otkljucat iPhone 4, zakljucan na AT&T, najjeftinije, najsigurnije i najbrze? :D ima li kakav sajt za kupovinu unlock-a?
Besplatno na att.com/deviceunlock
Evo ovo dobih, sto sad cinim?
We have received your request to unlock your iPhone. Your Request Number:*********Thank you for contacting AT&T Customer Care about unlocking your iPhone. Please retain your Request Number for reference. In order to process your unlock request, we must receive a faxed copy of your original receipt. Please fax us a copy of the receipt including your Request Number and IMEI to1-214-782-6442*within 48 hours. You will receive the status of your request at the email address you provided in 5 to 7 business days.Your request is subject to iPhone unlock eligibility requirements. If we have further questions or instructions, we'll contact you by email.You may also check the status of your unlock request by clicking the link for*AT&T's Device Unlock Status Portal.Sincerely,*The AT&T Customer Care Team
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
Originalni Apple/ATT racun telefona posalji im na taj fax i obavezno navedi taj request number i imei
O okle, nema toga racuna, brat je dobio telefon na poklon, bez racuna ovo ne moze je li?
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
Kako skidate muziku za iPhone, a da nije plaćena sa iTunesa?
Kopiras mp3 kroz iTunes ili copytranssuite ili ifunbox...
je li moguce da na iPad nema update preko 5.1.1?
Je li ko imao iskustva da mu jedan od 2 zvucnika ne radi ? Primjetio sam da mi je otisao lijevi zvucnik, i to dan posle odradjenog JB-a (mozda se nesto tripujem:) ) Sve u svemu ne radi, pomoc ?
ako je iphone u pitanju on i ima jedan zvucnik ;) drugi je mikrofon
Sto sam ja mislio da ima 2 zvucnika, ao :))
Dosta ljudi me to pitalo :) RTFM!
Zvecka li vam nesto kod kamere ma iPhone 5? kad se cukne neki mrzni zvuk se cuje...
Kako vam rade telefoni nakon jailbrake na 6.1.2? desava li se da koci?
zvekece kamera. standardno. ovo drugo ne znam
ZVkece od cetvorke naovamo. MOj na 6.1.2 radi extra. Cak i baterija super.
nervira me ovaj zvuk, tacno cu ga silikona napuniti da ugusim ovo :))) mene zeza tel, restartuje se iz cista mira... mora da sam neki los source ili tweak ubacio...
Placen Tapatalk na iphone, ne moze da se prebaci na ipad. ?