Montoyi jel? Ma pisha se po njemu. jedva cekam da ode iz mcLarenaQuote:
Originally Posted by Fabia_Elegance!
Printable View
Montoyi jel? Ma pisha se po njemu. jedva cekam da ode iz mcLarenaQuote:
e a to je onaj veliki montoya i velkia nada svih koji ne vole schumachera da ga je onda kada je dosao u f1 mogao skinuto sa trona :)
ma nikad od njega nije bilo pravog f1 vozaca a t ose i dokazalo posle ovoliko sezona
Moram skinut kapu Kimiju, svaka mu cast.
vazda li se provuce onaj alonso..pi
Istinu zboris...Quote:
Originally Posted by Rednix
e da je bilo sumiju samo pola sekunde :) ostao bi alonso iza :)Quote:
Originally Posted by Rednix
Desilo bi mu se nesto sigurno,onaj alonso je vjestica.Masa krece da ga pretece i izvrti se, i promasi ga u milimetar,bilo bi vrh da ga je "taka" malo,uh kako me je iznerviralo ono mahanje njegovo kad je prosa kroz cilj...Quote:
Originally Posted by E_K_V
I prosle godine Ferrari je bio brz u Bahreinu i tamo su testirali 10 dana.
A Toyota je uzasno spora, uz toliko budzet i vise od 1000 radnika u Kolnu i mozda sa najboljim tehnickim direktorom i oni opet nista. Ne znam zasto nisu gradili novu sasiju.
A Massa.....kladim se da je namjerno hteo da izbaci Alonsa iz staze.
A Nico....svaka mu cast!!! Prva trka i 2 najbrza kruga!!! Stvarno mi lici na Kekana. Sta ce on radit jos 5 godina?
nije masa krenuo da ga pretekne (mislim jeste) ali pogresno kasno je kocio i pogrijesio i morao se okrenut sam je kriv a steta sto se ne sudarise sumaher i alonsko hahahahahah ali kimi leti svaka cast titula je ove godine nasa samo da se ne pocne kvaritQuote:
Originally Posted by ShAq_Ct
To ti je jedno veliko "samo" otpadaju vam stabilizatori po stazi...Quote:
Originally Posted by Tote a.k.a Qler
Niko Rozberg - kakav otac takav sin...
Ja sam zadovoljan Sumijevim ucinkom, jes da bih volio da je dobio ali ... :D
A onaj Montoya velika nada i vjeciti talenat je....smece od vozaca. Ja bi se pokrio cebetom jedno po godine kad je Kimi sa zadnje pozicije krenuo i zavrsio 2 mjesta ispred njega, i da ga Baton onako nad*ebe 2 put aooo bruka.
Zavrsi li Sato trku :D Nije izbacio nikoga cini mi se :lolblue:
Fabia rekoh li ti da Japanci ne umiju da prave auta :P kako je ocajna ona Toyota bila oooo sramota :)
Jes vidio sam kako se vozi. Montoya sa 3 ba 5 mjesto dva put. To samo on moze :lolblue:Quote:
Originally Posted by Mirage
Heki, a ko proizvodi Hondu?
A ona scena sa stabilizatorom mi lici na scene Ferrarija prije 10 godina.
E tu sam te cekao :DQuote:
Honda je extra bila u kvalifikacijama ali su se u trku zagubili malo, doduse Baton se po*** u Montoju 2 put :)
Ferrariju je stabilizator jednom otpao i to na zimskim pripremama prije 7-8 godina, na trke nijesmo gubili djelove cini mi se zadnjih 15 godina :D
P.S. Ruzan li je onaj bolid McLarena sa ovim sponzorima aooo
Heki, Bogme ako se sjecas 96. Ferrari je ostao bez djelova aerodinamike tokom cijele sezone. I tako Schumi je dobio 89 a njegov timski kolega samo 14 bodova.
Interesantna trkica, Kimi ka Kimi, Montoya ostao na mjestu sa kojeg je krenuo za razliku od "svemocnog" Shumija!!!! No ajde sad.
PS. Herco McLaren je NAJLJEPSI bolid u F1!!!! Bio i ostao!!!!! Mada se o ukusima ne raspljavlja ti ipak navijash za shumija!:p
A koje lijep eno ga ka da mu je komunalno glavni sponzor :p
e o svacemu se moze pricat, al da je novi McLaren ruzan, to samo neko ka ti moze da odvali :mrgreen: Svuda je proglasavan za najljepsi (mozda se ovaj put i Mihael slozi!)
a kako mclaren nije najljepsi???????bio i ostao.................
ko/shto pobrisa onu Herkijevu provalu da je bolid ruzan zbog narandzaste boje?? :)
jel i to uvredljivo bilo?
Mislim da je sad sve OK.
Herci, bez zajebancija molim!
evo ne smijem ni progovorit cccc
tako si pametniji! :)
Mislis? Prije ce bit da si ti pametniji dok si bio banovan.Quote:
Originally Posted by patuljasti_dvometras
Djeco, enough..... :lol:
Quote:
According to reports in the German press, Ferrari's Michael Schumacher may have now signed a new two-year deal to stick around in F1 until the end of 2008.
After missing the Bahrain win by a paltry 1.2 seconds, the 37-year- old is almost certain to line up at the scarlet team next year alongside McLaren defector Kimi Raikkonen, the reports said.
Volio bih da vidim taj burek.
Quote:
At times a second place is worth more than a win. This is the general opinion at Ferrari following the season's opening race in Bahrain.
Though Fernando Alonso pushed Michael into runners-up position, no-one felt like it had been a disappointment.
"I never thought that things would have gone so well from the very first race," declared the good-humoured, record breaking driver the evening after the race. "If you consider how far behind we were at the end of last season, and how unlikely a win was, the Bahrain result seems phenomenal. We all know how difficult it is to make even the smallest progress in F1 and it is precisely for this reason that it is incredible to see what we were able to put together in order to bridge the gap. It is marvellous to see how the tiring and intense winter work has paid dividends and this, for me and for the entire team, is very pleasing. We couldn't have hoped for a better payback and greater encouragement ahead of the coming race. The motivation derived mainly from the fact that victory was well within our grasp. This was perhaps the only initial, though fleeting, reason to be downbeat.
After qualifying, Michael was only able to refuel for a lap less that he could have as he was too slow in qualifying (owing to the traffic on the track). He was not the only driver to suffer this fate and, had he been able to refuel a lap later, could have gone on to claim the win. "Naturally, it is a pity but, nonetheless, the positive aspects of the race prevail."
One plus point was that Ferrari proved to have regained it competitive edge. The result obtained increases the desire to challenge for top spot in Malaysia this coming weekend.
"I see no reason why things shouldn't go well. We are all keen to kick on. I really cannot wait for this season's races. It will be a tight one but this is how it should be."
I:
Quote:
Jean Todt has scoffed at pitlane rumblings that Ferrari's allegedly 'flexible' new rear wing is illegal.
The Italian team's principal suggested that the timing of the complaint - with Ferrari again a force in formula one after a year in the doldrums - is probably no coincidence.
Todt said: ''I take it as a positive point that people are again interested in Ferrari! I am not aware of a problem.
''If the FIA come to us and say otherwise, then that is another matter, but at the moment they do not appear to have a problem (with the wing).''
mclarenov bolid je izgledao prije lijepo i sad izgleda lijepoQuote:
Originally Posted by Tote a.k.a Qler
ali zna se da su crveni bolidi oduvijek bili najljepsi ;)
ajd ne sprdajte se svi, honda ima najljepse bolide! :D:twisted:
ja samo zelim da bude zanimljivo da posljednje trke pa neke je uzme bilo ko.
mislim da ce pobjedjivat i reno i ferrari i honda i mercedes.eh sad pitanje je koliko ce ko puta objedit,ja navijam za hondu naravno,eto bar da dobiju 3,4 trke dosta ze mene :p,i montoya da bude bolji od kimija i shumija pa ne mora od ostalih :)
hehehehe
i ja navijam za Hondu... od danas :D
Montoya je to sto sam rekao prosle godine......prase!
Uuuh patuljasti za ove slike si stvarno zasluzio ban :twisted:
Grid penalties for Massa and Coulthard at Sepang
http://www.pitpass.com/fes_php/pitpa...s_art_id=27405
.............................
Sad sam gledao na drugom programu snimak trke. Zivo mi interesuje gdje zivi ovaj spiker? Cime se hrani? Koliko ima godina? Ko mu je dao prelaznu ocjenu? Ko mu daje da laje preko televizije?
First Friday practice:
http://www.formula1.com/race/result/752/9.html
Second Friday Practice:
http://www.formula1.com/race/result/752/10.html
Moja prognoza:
1. Kimi
2. Alfonso
3. Schumi
4. Button
1. Mislim da ce Dugme (Button) dobro proci u nedjelju. Mislim da ce bit drugi ili treci. A ostatk je gotovo i standardan.
oce li bit kakvog prenosa, da se ne budim za dzabe?
Drugi program ali nisam 100% siguran.
sjutra u 7 (ili 8, kad li ono pocinju kvalifikacije uopste) ide prenos na drugom. tako su barem proslog vikenda najavili.Quote:
nadam se da ce kimi doci do iole dobre startne pozicije, a predvidjam laganu pobjedu u nedjelju. samo da ne bude pehova jos...
1. Fiz
2. Ros
3. But
3. Sch
5. Web
6. Rai
7. Moy
Bash mi je milo shto je Rosberg drugi,vidi se da je on dobar vozac i da je williams dobar tim.Kimi i Montoya jedno 6-7 krugova poslije vodecih u pit stop,skoro sam siguran da ce imati jedan pit stop manje,ali me iznenadio Ferrari cuveni.Jel moguce da su morali da zamijene 3 od 4 motora za ovu trku?A motor im bjeshe jedan od naj?
ma Rosberg, Finac, treba li reci sta vishe? ;)
A Ferrari manje pouzdan od McLarena! Ja mislim da su im se pokvarili motori zbog GUMA :lolblue: