Dalas je skockao finu ekipicu. Bas sto treba su doveli za bekove.
Naravno, dobeli su ih iz sampionskog jezgra.
Printable View
Povrijedice nedje ozbiljno SGA nekog s onim padanjem.
Ali najjace je padne istim intezitetom a taknes ga a razneses ga.
Covjek bi pomislio da kad mu uletis jako da tad treba da jedno 6m skoci, i onda okretanje do garaze.
Na kraju dana, kad je pistaljka fer i kad je dozvoljeno objema ekipama isto, SAS je poprilicno bolji tim.
Vidite ovoga
https://x.com/RealSkipBayless/status...MGP9T91RQ&s=19
Eah.
Taman su iste ekipe.
Izgube 30 pa dobiju 30.
Ne znam.
Teško mogu ponovit SGA i družina ovako loš meč.
Precrali su s ovim napadima na njega za flopovanje.
izgleda da koga krenu trojke u 1/4 dobija.
j-dub out, vjerovatno i mitchell... ne pise im se dobro.
Nema im Toni Bia nocas, to je jedini pravi nedostatak.
Sto se tice pomenutih ionako u rotaciji od 7 igraca ne treba da igraju.
Vigins moze ulecet ko 8.
Скокови нагрдише Сан Антонио.
skupo ce ih kostati ona 4 vezana promasena bacanja. fox ispogadjao nekoliko izgubljenih napada.
squeaky bum time.
opaka serija. svaka cast za san antonio, 4/4 odigrali kao matori. kako se otarasiti ovo dvoje na zapadu u narednih 10 godina?
mislim da makar 4-5 igraca OKC-ja nece biti tu sledece sezone.
Прва и последња утакмица топ, остале баш лаганице.
Шеј није могао сам. А Валас их спасио да не буде 20 разлике. Олстар Чет одсутан ноћас, ко зна зашто.
Neka su ispali kad su onakvi.
Pih.
Za San Antonio sad :)
Mada su masoni već nakončali da neko s istoka osvoji...
Ajmo new york jos taj jedan korak:)
Mada mi je i san antonio ok samo kad nisu oni raspadi
Sent from my SM-F766B using Tapatalk
Opet novi šampion-finale za poželjeti iz ugla NBA lige.
SAS ima gotovo sve igrace sa sampionskim DNK, ovi tek par njih.
I sami su vratili OKC u igru kad pustise SGA da se raspuca, nijednom pomaganje sa Dorta, a moglo se sa jos po kojeg.
Bivalo je petorica OKC na parketu, trojica bukvalno ne smiju da sutnu, pas ka najblizem. I to su te neke razlike koje donose prsten.
Nek je Chet po sto puta all star, neka je statistika u nebo, kad on ne smije da sutne kad je vazno...
Dort im donio jednu titulu sutem, mnogo bi bilo dvije. Ni Kajl Korver nije imao konzistentnost u PO, a ne fakn Lu Dort, do prije tri godine nije mogao obruc pogodit.
Tik Toker ima cojones.
Generalno ekipa za regularni dio sezone i uz pomoc sudija da se pravi fama.
SAS je ovu seriju trebalo u 6 da zavrsi, po svemu vidjenom.
Koliko je falio JDub, pitanje je sad. recice to prelazni rok, posto nije iskljuceno da ga trejduju. Na kraju krajeva, oni su sezonu odigrali bez njega. A pricalo se jedno vrijeme da pojure GSW rekord.
Ekipa koja je 65 puta pobijedila i ima prednost domaceg terena valjda ne zavisi od JDub.
Vembi bi mogao da pocne da sutira iz igre kao sa slibodnih kad vec ima 226.
Masu suteva iz nekog pada u stranu. To nema smisla prije svega sa trojke. Odustane od skoloskog suta da bi 4 sekunde kasnije sutnuo trojku iz pada u stranu.
Falili su im i J-Dub i Mitchell, nema priče. Viđelo se na kraju, Shai je dao sve što je imao, sam igrao, i kad god bi ga udvajali niko drugi nije ni smio ni umio. Shaiju možemo zamjerati sve, ali veliki je majstor i igrač. McCainu je silom prilika pripalo da bude sekundarni kreator i opcija, on je dobar igrač, ali nije to taj kalibar. Chet će opravdano biti razvlačen kroz blato, i neka, ali mora se reći da im je falilo poena i nekoga ko umije da napadne odbranu.
San Antonio baš timski, kao i prije deset godina, svako po malo i svako kad treba. Skokovi u napadu u drugom poluvremenu su ih spasili, neki baš u prelomnim momentima (Harper i Castle čini mi se). Uvijek sam se čudio Popu kako trpi Keldona Johnsona u ekipi, daje mu da igra 30+ minuta, toleriše mu svašta (a nikome nikad nije ništa tolerisao) pa ga je još i poveo na Igre u Tokyo - i sad kad su mnogo bolji i talentovaniji igrači tu, on je ostvario svoju sudbinu da ulazi s klupe i u 20 minuta izaveta sa 120% gasa i energije... pogodio je neke bitne trojke i pokupio skokove u napadu. Zato je Pop kralj, a ja pišem po forumu.
Što učinje okc svojim timskim flopovanjem da ih niko očima viđet ne može. A baš su imali priču za suprotno - mlada ekipa, organski napravljena, odlično draftovali, odlično trejdovali...
jeremy sochan na kraju klupe gricka sjemenke i ceka ciji ce prsten nositi na kraju serije.
Niksi bez finala 25 godina i onda dodje Sochan i finale?
SAS bez finala 12 godina i Sochan ih napustio kad je proces bio gotov, posao drugoj ekipi da ugradi sampionski mentalitet.