ovaj narod ne navikao sve dzabe...e nema dzabe ni kod babe
Printable View
ovaj narod ne navikao sve dzabe...e nema dzabe ni kod babe
brate,nisam razmishljao o ovome,ali se slazem donekle! Mislim,znam da su im potrebne pare i to,ali,prijateljske tekme,sa tipa Slovenijom da koshta 7 eura!? Mislim...
Ili npr. protiv onakve sile kao shto je Engleska da naprave jedan mnooogoo losh potez,da kartu za sjever/jug 4 a za zapad 7/10eura?!?! Ja ne znam tu chetvorochlanu porodicu koja ce otici porodichno na tekmu i dati ->40eura!!!!!
I da uzmemo u obzir da su se naredjale 5,6utakmica reprezentacije u mjesec dana,shto znachi da bi za mjesec dana ljubitelj fudbala,i jedan prosjechni navijach morao samo Za Sebe da izdvoji najmanje 20-30e! I da josh dodamo da su posjetioci pretezno mladji ljudi,uchenici,studenti... stvarno nekorektno...
ja student,bio na sve četiri utakmice = 28 eura,sad će da se jedu kokice 15 dana :)
ovim putem htio bi da pozdravim VJERNE navijace nase reprezenatcije sa sjeverne tribine...
krade li se lopta svoje timu? krade izgleda..toliko
ako reprezentacija treba da se finansira od prodaje karata ja predlažem da se samoukinemo !
a znaci ok je da uzimamo lopte..dobro onda. :rolleyes:
A sto ima veze ako s eneka lopta zavrne..e o cemu se sve odje ne prica...
morao sam da editujem post...imam razloga..nadam se da ce Filipovic pozvati napokon NIKEZICA...koji samo buca golove u Francusku 2 ligu..opet je dao 2 gola..i naravno donio 3 velika boda svojoj ekipi...
mislim da Nikezic i nije prijeko potreban reprezentaciji...u spicu bi trebalo da igraju Vucinic i Jovetic,a tu su jos Purovic,Radonjic a vidim da i Burzanovica svrstavaju u napadace...ja smatram da je Nikezic bolji i od Purovica i od Radonjica,i mislim da bi Filipovic trebao da ga isproba na nekoj od sledecih utakmica,kao i Andriju Delibasica...
kazem,napad nije problem,nama je najveci problem odbrana..tu takodje ima par igraca koji bi se mogli isprobati...tu prije svega mislim na Miodraga Dzudovica koji vec nekoliko sezona igra standardno u Rusiji,cak mi se cini da je i kapiten Spartaka iz Naljcika...takodje smatram da bi i Dejan Ognjanovic mogao da bude pojacanje,dok je igrao u Partizanu bio je vrlo dobar,nastupao i za tadasnju reprezentaciju...takodje Filipovic mora zvati Milana Radulovica
ima tu jos imena: Djokaj, Orahovac, Djalovic...braca Brnovic su takodje igrali za reprezentaciju SCG,a Nenad ce biti standardan kad se oporavi,i ako Bog da, bude isti kao prije
takodje iz mlade reprezentacije ima dosta igraca koji mogu komotno da igraju za A tim...
ovaj put otkrovenje su bili Pekovic i Drincic,pa i Bogavac,ali treba i dalje traziti...ima tu jos puno prostora za napredak
mi svi mislimo odbrana problem..a napad nam ok..a napad ok a tel posle 5 tekmi dajemo gol iz igre...treba nam ipak i neko ko je u datom trenutku raspolozen...ako je npr Nikezic raspolozen u nekom periodu kada se okuplja repka treba ga zvati..to vazi i za sve ostale reprezentativce
Sklonite ovu anketu i postavite neku novu !!!!!!!!!!!!
Apeluju mi ljudi koji nisu registrovani a prate forum...
CRNA GORA
186 Montenegro 21 POEN 13 MJESTA NAPREDOVALA 21 POEN UKUPNO
NA SAJTU fife////
http://www.fifa.com/worldfootball/ra...ank=161&page=4
aj batali politiku!
dade ga Puro večeras :)
bucnu ga glavom, solidan gol. i imao je naredni napad 1 na 1 sa golmanom za pobjedu, pored stative sutnuo...
I povrijedi se odma, izgleda. Baksuz totalni.
Sigurno crnogorski reprezentativac u najboljoj formi do trenutno. U hrvatskom sampionatu (igra za Rijeku)trenutno je drugi strijelac sa 7 pogodaka na sest utakmica(prvi je vanserijski talenat Luka Modric sa 8/9)! u posljednjoj utakmici sampionata protiv Hajduka iz Splita u pobjedi (4-0) kod prvog gola je prekinuo loptu i zapoceo akciju, kod drugog bio direktni asistent, nad njim je nacinjen penal za 3-0, da bi u samom finisu meca postigao najljepsi gol i time smijenio upravu Hajduka.
Smatram opravdano da je njegovo mjesto u reprezentaciji. Sljedeca utakmica je takodje derbi u Maksimiru dje ih docekuje Dinamo koji ima cetri boda prednosti i nalazi se na prvoj poziciji....
Djalovic je i juce dao gol, ovog puta u Kupu... Nekoliko kolega iz Hrvatske, rekose mi da su svi odusevljeni njime i da niko ne bi bio iznenadjen ukoliko Djalovic bude i najbolji strijelac HNL... Smatram da bi trebao dobiti poziv za Estoniju.