jim parsons je trenutno najbolji glumac na svijetu, covek je bog
Printable View
jim parsons je trenutno najbolji glumac na svijetu, covek je bog
Hustle odlicna. Steta sto je ovako malo epizoda po sezoni.
skinuo sam pilote jos nekih serija za koje procitah ovdje dosta rijeci hvale i smorio sam se zesce. Sopranove, Wire, i jos jednu od show time-a al se ne mogu sjetiti naziva sad. nesto u vezi gradjanskog rata, pocinje kao neki lik umro u nekom mjestu i sad treba da ga sahrane cuda... nevermind. A posebnosad od Wire-a ocekivao strasnu krimi seriju ali mi nikako nije legla prva epizoda a inace volim taj zanr.
Misljenja o Office(UK) i Breaking Bad?
Gledajuci Fringe dobijam zelju za samopovrjedjivanjem. Kamo srece da pojedini scenaristi nisu prekinuli strajk...
kakav je to car! :cool: jači je od joey-a iz prijatelja 10 puta
http://www.youtube.com/watch?v=_2lSFyMo8So
Awesome!
i see dead celebrities
Poskidale su se prve epizode Dextera, Desperate Housevies, Heroes i Californication....
Ima li neko neku seriju da preporuci?
Ok.... a Fringe, How I met your mother, supernatural, ... ? Za ovu supernatural nisam bas siguran kakva je, je li je gledao neko?
Supernatural uopšte nije horor, više je kao Charmed, samo u "ozbiljnijem" fazonu. Fanovi kažu da se serije mijenja i da je sve bolja, tj. da je prva sezona najgora i treba je izgurati.
Za Fringe bih preporučio da se sačeka kraj druge sezone, jer će biti puno jasnije vrijedi li trošiti vrijeme na seriju.
Počeo sam da gledam Chuck i sjajna je.
A Weeds? :)
kako neko moze da preporuchi Greys anatomy :D
ko nije gledao dextera 3 sezonu neka je slobodno preskochi i pocne od 4. (za koju se nadam da ce valjati)
Fringe je nepopravljiv, josh uvijek furaju isti fazon, mora se 20 epizoda napucat' pa daj shto dash.
House se vratio u kolosjek, ali ipak nije kao iz najboljih vremena.
Mnogo nade polažem u Flash forward, fino je pochela.
Heroes su sramotni, imam osjecaj da neko na pocetku sezone napishe imena na papirice, pa ih podijeli na dvije grupe i tako se prave tabori. nema drugog logichnog objashnjenja.
South park konachno :D osrednja epizoda ali nije loshe. Ko je prepoznao vishe od 4 selebertija svaka mu chast!
Dexter je fino poceo , rekoh jos nedje prije da je John Lithgow , mudo.
Californication , mlako za sad ,mada moze svasta bit...
Heroji cini mi se bolji no prosle godine .
Sheldon jebe keve :mrgreen:
@Stetni
Breaking Bad
@Cranox Heroji su stvarno zasrali....sad sam pogledao 3 epizode i stekao bas takav utisak...
Sto se tice dr Housea, ja nisam previse odusevljan sa njim. Pogledao sam 6-7 epizoda, vidio da je svaka na isti kalup i shift+del
@the sorrow Pogledah malo o Breaking bad na imdb, zainteresovala. Download ce da pane kolko je nocas... :)
Ovoga puta Sheldon nije bio toliko zanimljiv
BAZINGA :mrgreen:
"Chocolate?" :lol:
@Cranox
Tacno je da je treca sezona Dextera ispod prve dvije,pogotovo prve,koja je sto se mene tice postavila neke nove granice,ali reci da se preskoci je najblaze receno smijesno!
To je strasna serija i ja je svima preporucujem!!!