A sta ce mucenik....dobar je bii...al kao da je izgorio.
Printable View
Krivo mi je što Rosi nije mogao da ih isprati pa da bude još veća ludnica, ali svakako vrh trka.
Koliko puta cemo gledat ovakvo trkanje u zadnju krivinu izmedju ove dvojice :)
Predobra trka...
Pretvorit ce se motoGP u moto3 ove sezone.
Koliko ima jakih likova onamo sve je smijesmo, uzet podijum ce biti ravno herojstvu za pobjedu da ne pricamo...
Samo da i Yamaha podigne nivo i ovo ce da bude najbolja sezona od postanka ovog sporta 1/1...
Daj neku peticiju da pokrenemo da se nekako Vale podmladi jedno 5-6 godina [emoji16]....
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
Evo i ovako dere, nemamo ga sto mladit :)
Mislim da su vecini bile takve...
Da
Markez jedino na tvrdijim...
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
Zao mi je ovog Zarka, nesto se mora cinjet' tu. Svaki mu je posao ovakav.
Rosi...ja ne znam, 40godina coek prati tempo ovih momaka...ja sam mislio da ce se ove godine osjetiti da je star.
A Jamaha, bogme ne znam za kanal, ovo danas nije moglo sa losim motorom da se isprati ovako.
Nesretni Vinjales je na kraju odvozio zestoke krugove, tako da, da je kanal, nisam bas siguran.
Iskida me Markez pred kraj, htio sam televizor da lomim no za malo pretece.
Dovi <3 Ducati <3
Znam da je gej al sto cu kad ih volim.
https://www.youtube.com/watch?v=1SbgcyKGkPY
Pogotovo na 10"40sec ovaj odgovor ROsija je upravo odgovor na to je li Jamaha u kanalu, izgleda da jeste u principu , ali da su uspjeli za ovu stazu da podese sve jer im mnogo odgovara konfiguracija
trka ludilo...dje 80% vremena 6-7 prvih vozaca vozi bukvalno u sekund...a kraj za infarkt.... svaka cas doviju, na pola trke sam mislio da je izgubljen... a rosi po starom, svaka mu cast... on i fedex ne staju :)
/////
Ne prodje Lorenco u q2 :D , los tajming izlaska na stazu , jer se prosusila.
Markez, ne znam, ide prebrzo ali ne mogu da vjerujem da je ono realno stanje, nisam imao vremena da poslusam sta ko kaze.
Iha, ćale slabo prati ovo, ne zna za Q1 i Q2 [emoji3] Izvinjavam se.
Hahahah gledate li ovu sprdnju :D
Sent from my LG-H818 using Tapatalk
Gledamo. Ovo je sramota. Saglasan sa Ercegom potpuno.
Samo neka kreće trka, smorih se.
Ja samo ne kapiram zbog čega je odložen start.
Kakva glupost.
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Užas !!!
Kakva je ova riba pored Dzeka MIlera auf
Ajmo Dovi !!!
@nickname , ajde prognoza ?
1.Markez
2.Zarko
3.Pedrosa
Ovaj momak treba da bude diskvalifikovan zbog ugrozavanja bezbjednosti vozaca.
Ne kapiram sto je sa covekom.
Jednog, drugog, treceg, ne moze adrenalin da smiri , nego kao sivonja se zakuca.
Mozda je Rossi pogrijesio sto mu ruku nije pruzio ali njegovo izvinjenje nije bilo iskreno
Evo je kaznjen....ali....mora mu se odat priznanje....da je bilo joj 3-4 kruga - bilo bi gusto :)