Prolazi hitna bulevarom 200 na sat.
Vidim sad udarem neko na električni trotinet.
https://i.postimg.cc/N06MxJ1w/20230820-210323.jpg
Printable View
Prolazi hitna bulevarom 200 na sat.
Vidim sad udarem neko na električni trotinet.
https://i.postimg.cc/N06MxJ1w/20230820-210323.jpg
Golf relativno daleko ukocio imajuci u vidu ogranicenje. Takodje vidi se da je vjerovatno do kontakta doslo na pjesackom sto znaci da je neko prosao kroz crveno ( za vozace ili pjesake).
Mora se ovakvih stvari par desit, da se ozbiljno pocne razmisljat o regulisanju trotineta
Sent from my iPhone using Tapatalk
Pa nije bas daleko, 7-8 metara od pjesackog.
većina trotinetlija pogotovo djeca uopšte ne gledaju mogu li se provuć nego moraš da kočiš i manevrišeš da ne bi zakačio budalu
jesam li ja nesto zabagovao, ili je nekad bilo pravilo kad sa biciklom prelazis preko pjesackog, treba da sidjes sa istog i pored sebe ga prevezes do na drugu stranu.... polagao sam prije 22g, ne zamjerite ako sam nest i zaboravio...
a pitam radi istih koji prelijecu preko pjesackih....ne razmisljajuci da u dosta slucajeva nam doalze velikom brzino iz mrtvog ugla...
Opasan udes kod nlb banke i milenijuma.
Mislim da je bio golf 7 bg tablica.
Zadnje 10 dana na potezu od Vranjine do Zete bilo je preko 15 udesa. Što čine ovi ljudi....
Da niste viđeli patrolu ili rada da neđe stoji ovo ljeto? I prošlo?
Ni ja.
I onda se čudimo što je ovoliko udesa. Mora bit bgm kad se zakoni ne sprovode.
Jel bio koji udes sinoc oko top hila? Nije... Sta se bunis
Sent from my iPhone using Tapatalk
junci koji se zalete put BD a na ulazu čep, ispretiču na rizik 5-6 auta i opet budu bukvalno 20 metara ispred mene na kružni u BD, spale gorivo pakne gume i rizikuju bukvalno ni za šta
sve se to moze i bez patrola koja stoje makar jedna po opstini... iskreno meni to izgleda uzasno jer ih vise ni po bosni nema, a kod nas svako malo..jos sto su ljudi u soku kad vide kako nasa policija profesionalno obavlja svoj posao... uvijek za primjer svima...
kad se vracem iz srbije makar 4 patrole od granice do pg..
kad idem iz bilece/trebinja imas ih makar 3... prije toga predjem hiljade da ih ne vidim i opet ljudi voze normalnije mnogo...
prije 15 tak dana vracem se iz NK....proalzim budos, guzva u oba smjera.. dolazim na one tri trake gdje uvijek stoji policija.... i onda nastaje haos... policija hoce sa lijeve strane da izadje i presjece dvije trake iz pg, kako bi krenula za nekim, svi tu voze 80-100, e da vidite haos koji nastaje da bi oni pod rotacijom krenuli za nekim. jos od te tacke pa do onog prosirenja nakon narednog tunela sve voze kontra trakm preko duple pune linije....
kad sam ih stigao oni zaustavili neki auto slovenckih tablica, vec nesto objasnjavaju vozacu koji je vjerovatno u soku i nevjerici da je ta patrola njega pokusala da zautavi sa potpuno druge strane magistrale....
da ne pominjem njihovo parkiranje u kruzne tokove i zaustavljanj u istom, ili zaustavljanje na dijelu puta gdje nemas n uslova da se bezbjedno sklonis...
zato kazem da i ovo sto radi nasa policija djeluje potpuno divljacki... nemam nista protiv kaznajvanja ali sve to moze na nacin koji treba da bude za primjer svim ucesnicima u saobracaju a ne da seponasaju na nacin "JA SA ZAKON JA MOGU DA RADIM STO MI VOLJA" a da ih nije briga ometaju li saobracaj, ili ugrozavaju li bezbjednost i nesmetano odvijanje istog....
Podgorica Budva sam igrom prilika vozio 20x najmanje od 15tog maja do danas.
Ukupno sam 3x sreo patrole i to na Meterize jednom i na Belveder dva puta.
Nikad mi nece biti jasno sto ne stave po 2 auta da patroliraju i vode molone PG CT i CT BD i obratno.
Ako policija vozi 70-90 svi ce za njima i nema preticanja i glupiranja.
a ne znam...svake nedelje sam prema gore kad je ljeto...ali jes nedje tuda... moze biti prije 13.08.. mada ne bi me cudilo da to rade svaki dan :)
Pitam zato što sam prolazio tada kad su se okrenuli preko pune i jurili i zaustavili slovence [emoji3]
A bratee, nek stave kamere/radare i zavrsen posao.
Kroz PG je crveno kao zeleno, u toku dana makar 10 njih prodje na puno crveno.
Ja, da se pitam, samo bih u presretace ulozio. Patrole su glupost.