znas ti ono a od kuma mercedes, kod nas ide
a od kuma selektor mlade reprezentacije:))
Printable View
znas ti ono a od kuma mercedes, kod nas ide
a od kuma selektor mlade reprezentacije:))
http://www.mondocafe.me/fudbal/volkov-zeli-da-igra-za-srbiju-1805.php
nista nije rekao... ni oce ni nece!? Po meni, ako mu je zelja da igra za Srbiju, ne bi mu trebalo priustit da igra za nas jer bi igrao dok se ne bi dobro prodao.
Srbija je njegova zemlja i on nema drugu zemlju i cekace savez Srbije da ga pozove,ali sigurno da bi za njega bilo dobro da nastupi na evropskom prvenstvu.
E oces matrak,i ovaj da mi igra posle ovakvih izjava.Ako me ne zovne srbija oticu u Crnu Goru.Ne pa da je Mesi.
Pametan ovja Volkov evo mu citam izjavu da bi volio da nastupi za srbiju a ako ne dobije poziv sto da ne crna gora.Mislim da je ovom izjavom zatvorio sebe vrata ovakav nam ne treba pa da je kalibra Leo Mesija
To je to otprilike, ko ovoliko koketira i klacka se ne treba ni da dolazi. Iako sam bio za njegov dolazak posle ovih izjava(ako su od strane medija prenešene kako treba) mislim da nema potrebe. Jer ako već zna da postoji interesovanje a ima i neku namjeru da dođe kod nas moga je makar ispoštovat neka pravila dobrog ponašanja. Mada, moguće da je ovo plasirano od njegovog menadžera da se uvali u neku od reprezentacija kako bi mu se dodatno digla cijena pred zimski prelazni rok.
Mi smo se fino ispričali na ovu temu svakako :D
makse tamo ne znam cija je prica cija god da je losa je ok hvale nam igraic na tu poziciju al je moje misljenje kad bi on dosao u reprezentaciju da bi doslo do losih odnosau u okviru nje zamislte situaciju da npr volkov ode na evropsko prvenstvo a jovanovic da ne ode zamislite to momak koji je izgarao u ove kvalifikacije i momak koji je svaku utakmicu koju je odigrao na veoma viskom nivou .Zato pamrt u glavu ako se kvalifikujemo Volkova ne treba zvati na EP nego tek u sledece kvalifikacije.Momak izjavljuje igranje na EP bilo bi korak vise u mojoj karijeri nismo mi klub pa on preko nas da se prodaje
Jedan od igrača koji je obeležio početak fudbalskog prvenstva Srbije Vladimir Volkov, već je „viđen“ u dresu Srbije, ali on ističe da mu to niko nije ponudio.
Sada se pojavila mogućnost da obuče dres Crne Gore, pišu Večernje novosti.
“Niko me iz FS Srbije nije zvao, zato nemam o čemu da se izjašnjavam. Iz Crne Gore su me pitali da li bih igrao za tu selekciju, i sve se završilo samo na tome. Interesovanje te vrste godi, polaskan sam, ali dok ne bude zvaničnih razgovora na tu temu ne bih javno da se deklarišem”, kaže Volkov.
Blic je istu vijest prenio sa naslovom: “Volkov: Želim da igram za Srbiju”
B92: “Volkov, nisu me zvali”
CDM : “Volkov: Želim da igram za Srbiju, ali...”
Vijesti: “Želim da igram za Srbiju”
itd, itd...
Svako piše što mu najviše odgovara. U Srbiji je takva amtosfera i situacija da koriste svaku priliku da napljuju savez Karadžića i kompaniju jer su svi nesretni i nezadovoljni.
Kod nas to očigledno zavisi od novinara i njegovog ličnog stava.
U svakom slučaju kontekst, ne samo ove nego svake vijesti se mijenja zavisno od toga ko je i kako prenosi.
Volio bih da branim za Crnu Goru
Golman Ocelula ima bosansko-hercegovački pasoš, ali Grahovac ističe da bi volio da se oproba u dresu “hrabrih sokola”.
"Svim srcem bih volio da branim za Crnu Goru. Znam da imate sjajnog golmana Mladena Božovića, ali mislim da bih mogao da budem prava alternativa za njega. Smatram da sam dostigao taj nivo, branim u Ligi šampiona, a ukoliko bi me Crna Gora htjela, odrekao bih se i bosansko-hercegovačkog pasoša. Jedini sam golman iz Bosne i Hercegovine koji brani u Ligi šampiona, ali imam razloge zbog kojih neću da branim za zemlju u kojoj sam rođen. Proveo sam pet prelijepih godina u Zeti, imam i podršku Branislava Đukanovića, koji je sve vrijeme trenirao sa mnom dok sam bio u Golubovcima. On me u dušu poznaje, zna kakav sam golman" kazao je Grahovac.
Najače je što ga isti navijači Partizana nagovaraju da igra kako oni kažu "grobarsku" reprezentaciju Crne Gore dje su sve bivši igrači Partizana umjesto za "zvezdašku" Srbiju luda kuća nema šta:D
Taj Bikov neka priča što oće,ako ga pozovu i kao što sam rekao uzme mjesto bilo kome u reprezentaciji onda se iskreno nadam sve porazu do poraza u narednim utakmicama naše reprezentacije..
Ovaj Grahovac neka ide kod ovog Bikova pa neka zajedno čekaju angažman u nekoj drugoj reprezentaciji...
..treba ga pitati osim kakav je golman i kakav je crnogorac :)
Jelen super liga nije mnogo jaca od ove nase nesrecne .
Daj onda neka zovu Videkanica iz Bokelja,ili Igumanovica.
a makse tamo,micite nam tu avetinju sto oce da se proda preko nas i evropskog,kao da je transfer u klub neki .
Kao prvo zato sto nam treba kvalitetan golman kao alternativa, jer Bozovic jeste dobar ali i dalje sjedi na klupi u svom klubu. Drugo Grahovac je jedan od rijetkih golmana sa ovih prostora koji brani u LS. Trece sam je rekao kao sto se vidi u tekstu da bi "svim srcem volio da brani za CG" i to bi se odrekao bosanskog pasosa.
Sto se tice Volkova posle ovakve izjave jasno je da bi preko nas samo pokusao sebe da proda u neki bolji klub pa je bolje da ga ne dovode.
Jos jedna stvar sto se tice Grahovca, vjerovatno bi imao pravo nastupa bez problema s obzirom da je bio u Zeti 4-5 godina.
Alo ljudi Volkova smo mi tražili ne on nas o čemu pričate, kako je on to sebe htio da proda čovjek se nije nudio ni u jednom intervju da igra za Crnu Goru.Svuđe je rekao da mu je želja da igra za reprezentaciju Srbije ali da ga niko ne iz nje ne zove i da je kontaktiran od strane naše reprezentacija da mora da razmisli.Ovđe ljudi zaboravljaju koliko je Baši trebalo vremena da se odluči da igra za nas i koliko ga je ljudi pljuvalo jer je čekao poziv tadašnjeg selektora Srbije Klementea pa evo ga sad stub odbrane CG.
Basa iz privatnih razloga nije mogao da igra za Crnu Goru, to se zna. Oprosteno mu je, opravdano.
Ljudi iz Podgorice preko Partizana kontaktirali su levog beka sa namerom da mu daju državljanstvo, a ovaj zaigra za njihovu reprezentaciju.
Volkov međutim u prvom razgovoru nije mogao da da konačan odgovor, a očekuje da će se narednih dana razgovori na tu temu nastaviti.
- Prija takvo interesovanje, ali sačekaću konkretne razgovore. Prethodnih dana bio sam fokusiran isključivo na utakmicu sa Spartakom, pa bi narednih dana eventualno moglo da bude nešto precizirano. Ako bude razgovora, onda ću posle toga doneti konačnu odluku - istakao je Volkov, a prenosi Press.
evo najrealnija njegova izjava, znaci tek su ga pitali i jos konkretno o tome nisu pricali. pa kad se vide i popricaju dace odgovor. pa normalno je da zeli da brani za svoju zemlju a ako ga oni ne zovu sto ne bi za nas. mislim da je izjava korektna i da se nidje nije da se necka. nego jos nije dobio konrketnu ponudu da bi mogao da odgovori na nju.