Jeste. Pošalji SMS sa tekstom HBONG na 1466.
Printable View
Jeste. Pošalji SMS sa tekstom HBONG na 1466.
Samo za korisnike onog najskupljeg paketa.
Zar nemate uz i ova ostale magenta pakete hbo max?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Imate novu verziju MagentaTV aplikacije za iOS. Premotavanje sa slikom iz videa. Mnogo poboljšano i fino.
Konacno posle 7 godina da dostignu telemach sto se tice video preview .... za ostalo ce trebat jos 7...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Sta je ovo sa ovim govnima od extra tv-a? Hocu da vratim emisiju oci podgorice koja je bila prije 5 minuta, ali mi ne da opciju da vratim tu nego onu koja je bila u 16:10.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...2c9d503925.jpg
Sent from my iPhone using Tapatalkhttps://uploads.tapatalk-cdn.com/202...345b9dc0e8.jpg
Hahaha,dobrodošao u klub sapatnika.Probaj da odgledaš snimak neke NBA utakmice-mission imposible
Sad ozbiljno:često mi se dešava da ne može da se pogleda neka emisija koja se završila prije 5-10-15min.Kao da treba da prođe neku cenzuru prije no što je stave na server[emoji1787].
A tek muke kad se tako kratka emisija ne poklopi sa EPG,pa tražiš emisiju ispred ili iza,pa muke,fiskovi...
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Pa sto koristite nesto sto ne valja? Nije da nema izbora.
Nije najsrecnija pretraga emisija i gledanje istih preko toga jer nudi nekoliko vremena kad je emitovana. Je li kod drugih to jednostavnije? Jeste. Sto ne promijenite?
Ako vec ne mozete da cekate da se interfejs unaprijedi.
Zato što smećarima iz Mtela više ni cent jedan ne dam! Sve sam ugasio u njihovoj mreži.
Smecari najveci.
Radi li vam opcija Cast na aplikaciji na telefonu(Android telefon)
Sent from my SM-A528B using Tapatalk
meni je magenta najpovoljnija jer objedinim sve sto mi treba na jedan racun , ako bi Telemach imao takvu kombinaciju , da moze i mobilna mreza da se ubaci , mozda bih se prebacio .
Najgore od svega je to sto ni jedan od operatera nema sve sporske kanale , arene i sportklubove , to bi bila revolucija. Tek kad se oko toga dogovore , a nece nikad , onda se moze govoriti o nekoj fer ponudi
Mada evo sad pogledah, 26,90 EUR za 1Gbps/250Mbps i uzmem EON aplikaciju (može se naći za 5e mjesečno, toliko i sad plaćam za jedan TV) i eto za 31.90 EUR dva najbolja servisa. :) Sad plaćam kod Telekoma oba servisa taman toliko, kablovska boba ne valja (sve i da radi kako treba sve, IPTV je pregažen standard odavno, da 30 sekundi kasni prenos u današnje vrijeme mi je baš bzv... ) Net bez greške, nema priče.
Pojavili se izgleda 4K kanali na kraju liste (Eurosport i Fashion TV)
Ja pitah na chat agenta u kojem paketu ce biti ti kanali on mi govori kako ih nema u ponudi
Na Android TV mi PlayStore izbacuje da MagentaTV ME nije dostupna na ovom uređaju...
Zna li ko šta je u pitanju?
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Sredih, bio mi turski nalog na Google
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Moze li aplikacija Apple TV na magenta box? Ima li je na playstore…