kakvi paklenici
https://www.vijesti.me/vijesti/crna-hronika/804282/vise-osoba-uhapseno-zbog-brze-voznje-skoro-200-na-sat-na-putu-podgorica-bar0
Printable View
kakvi paklenici
https://www.vijesti.me/vijesti/crna-hronika/804282/vise-osoba-uhapseno-zbog-brze-voznje-skoro-200-na-sat-na-putu-podgorica-bar0
Tek kad se podje vani se vidi koliko treba da cijenimo dje zivimo, bukvalno uz malo truda (zakona koji se postuju) ovo moze da bude raj na zemlji. 4 godisnja doba, more, planine, jezera, rijeke, pijaca voda, sve ono sto drugi mogu da sanjaju. Privilegija je biti Crnogorac.
Sent from my SM-A556E using Tapatalk
Svaka čast momče. Rekorder rekao bih.
Mladić vozio sa 4,17 promila alkohola, završio u zatvoru 30 dana - CdM
Quote:
Službenici policije su u Spužu uhapsili vozača L.P. (25) koji je upravljao putničkim motornim vozilom marke VW Golf pod dejstvom alkohola u organizmu u koncentraciji od 4,17 promila.
Nadležni sudija za prekršaje mu je izrekao kaznu zatvora u trajanju od 30 dana.
mene cudi da nije bio drogiran
Prije će biti sa nisu provjeravali
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Pa zbog ovih sto prolaze kroz crveno ostalima treba kais.
Pišu za pojas a sami se ne vezuju.. Policija nam je baš za primjer.
Semafori kod drača, prosao kroz crveno. 200e kazna 30e taksa, ako se plati u roku mjesec 2/3 se placa plus 30e taksa, 3 kaznena boda i 3 mjeseca zabrane upravljanjem B kategorije.
Za 10+ godina koliko vozim ovo mi je mozda drugi put u zivotu da sam kroz crveno prosao... upalili rotaciju i krenuli
Za moj pojam malo su te kaznili.
Tu es mon hero.
Zamisli, kaznjavaju, jos bodovi i zabrane, prosto nevjerovatno.
Postoji legenda da su kaznili drzavnog sluzbenika... kruzi prica....
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Kad smo kod toga - sta kazu dousnici - kako planiraju da ne bankrotiraju drzavu kad puste kamere i stacionarne radare zbog kazni za PG-CG/MN i ostele??
jer ako ce stvari ici "po automatizmu" - znaci da ce na adrese MUP-a i ministartstava prvi mjesec doci mEleion eura kazni :D
Nece se jos pustati ... za pg... cak i ono u Bar sto je bilo to je samo kad im je falilo prijava selektivno
Pojavio se lik u HN (saobracajni policajac).... koji ne prasta nikome.... i vec je ispisao nekoliko kazni za prekoračenje brzine kolegama iz granicne policije.....
Nisam vjerovao dok ne cuh iz usta policajca koji radi na GP Debeli Brijeg...da ga je kaznio kolega....
Eh da nam je vise takvih policajaca....
Eto ti ga novi komandir u Bar. Ako te ufate na radar nebitno vozis li službeno platićeš je iz svog džepa. Ni kolegama ne prašta.
Zavodi se red polako...
Aj da vidimo do kad?.
Reče mi drug da su ga kaznili za korištenje mobilnog u saobraćaj i još ga je ova pratila pod rotaciju [emoji1787] ja prvi put čujem da su na ti ažurni s obzirom da isti koriste telefon u službena.Ono jel to njima dozvoljeno?
Da se razumijemo ne podržavam rabotu.
Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk
e samo zamisli da vozacima premijera/predsjednika/ministara/skupstinara pocnu dolaziti kazne da placaju... mogu svi isti dan u strajk ili otkaz da daju
nece dugo, prema dosadasnjim praksama
te ili omeksaju ili skrajnu sa ulice da ne smetaju
Malo sam brze vozio - 73km/h na dijelu puta dje je ogranicenje 50km/h
kazna 80 eura po novom 1/2 kazne u roku od 8 dana = 40 eura.
mogao sam nasuti goriva za 350km jbg, znao sam da su tu i blicali su mi ali me je neka plavusa sa bijelim bmw-om pogurala pa nisam mogao da guslam.