https://s13.postimg.cc/yhws1ufg7/image.jpg
Printable View
Tako je.
Ja sam siguran da ce ti mjenjac radit vrhunski posle tog servisa.
jes no odje nema majstora krstenog da ti odradi taj servis menjaca :D
"Volkswagen Emissions Scandal Relates to 11 Million Cars"
hehehe dje nece zatvorit fabriku mater im ***** lazavu...
u sustini jedini nacin da zadovolje taj standard je da drasticno smanje snagu motora ili da ugrade sofisticiraniji sistem ubrizgavanja koji bi kostao po par hiljada po automobilu
ima li neko da zna dobru Bubu novu da prodaje.
Samo nemojte ove sa autodiler -a.
"Millions of people all over the world trust our brands, our cars and our technology. I am deeply sorry we have broken this trust," said CEO Martin Winterkorn. "I would like to make a formal apology to our customers, to the authorities, and to the general public for this misconduct."
Ocekujem ostavku Winterkorna.
Ja ocekujem neke zatvorenike, ali Eu i Amerika nista bolji od nas, doduse uzece im neke milijarde ali niko ne podje u tvorza
Ovo, vjerovatno ih nece ugasit, ali ce ih ucerat u "male".
Nego, sve li velike firme imaju isti mentalitet, nevjerovatno. Radio sam u jednoj 10-12god, isto kao VW nekoliko stotina hiljada zaposlenih i ista, ali ista stvar/pristup. Sve, ali sve je lakse na ovaj svijet, i lagat (o sadrzaju/kvalitetu proizvoda (rizikovat krvave kazne), placat basnoslovne cifre za marketing (opet lagat kako je prozivod wow, a on standardna prosjechna prdnjava), podmicivat, itd, itd. Nego mrdnut G, ulozit masnu sumu u razvoj i napravit zaista nesto dobro. 99% kompanija radi kao ovo VW, u sve se radije ulaze nego u ono sto stvarno treba. Nikad to nisam razumio, ali to je tako.
Sudeci po cifri od 11 miliona jedinica za koje su priznali da imaju ovaj enhancer, rade ovo vec nesto godina, ochigledno je li, i svo to vrijeme nijesu u stanju da dovodu motor na trazeni nivo i da izadju iz ove katastrofe. Sprdnja. Nego je "bolje" resenje ovako nesto. Svidja mi se logika, sad ce kroz kazne, pad prodaje, pad vrijednosti akcija da uzgube, paa 50/60 milijardi ladno i to kratkorochno gledano.
No jbg, nijesu ljudi imali kud, mos mislit ulozit 10 dio ovog sto ce sad da plate/izgube u novi motor, novu tehnologiju, to bi bila epska tragedija, svetogrdje, jeres. Bolje je ovako, ionako je samo marketing bitan..(roll-eyes).
Zove me jedan frend danas, inace lud za VWom, seljacina...da je sve to izmisljotina i da nema veze sa mozgom, da VW pravi najbolje dizel motore i to. Malo zbog ove njegove izjave, malo zbog nedostatka vremena, samo sam mu prekinuo vezu.
Znaci opoziv 11 miliona vozila, platiti kaznu 18 milijardi dolara, naci rjesenje za sve te motore, pad akcija, pad prodaje...kakav je to gubitak. Vec vidim njemacku vladu sa cekom od 10-15 milijardi.
to mi lici na na aferu ameri ili ti jevreji njihov monopol protiv vw to jest nacisti pa da im se bez puske i zrna baruta revansiraju....svakako ce te pare otic u kasu americku naravno...
to ima sad pravo legne kao kec iz rukava valje sve ove ratove finasirat pa dobro dodje koji milion od evrope ili ti vw zajedno sa njemcima....
bude to lijepa svota finasijka injekcija za ameriku da ih pogura malo....
Pa ameri su uzeli masu para i Toyoti prije 6 godina, i to bez razloga.
Ovi su barem varali.
Nikakve zavjere ovdje nema, evo im shefa Martina Zimskokukuruznog, dje priznaje svaki detalj nalaza i izvinjava se do zemlje.
Yeap. Onda sef VW-a za USA je izjavio da su najebali. Italija i Francuska su se ukljucili u to.
Cujem da se Hitler okrece u grobu, i da pritom dimi kao Golf 2.0 TDI.
Ali zamisli, kazu Clean diesel a ispustaju 40% vise govana nego sto smije u USA.
Eeeeeee, dobro su Sateliti opjevali "Crnu Dvojku"......kaze nesto kao: suvozac je cesto garav od golfa 2 dizela xD
Dajte savjet za nekog dobrog majstora za Tuarega ... nesto nije u redu sa motorom od klime...na onaj centralni dio ne izbacuje vazduh, a na ostalim sa cuje jak zvuk dok izduvava
Jel to onaj sto si me obrijao s njim kod Milenijuma?
Martin podnio ostavku.
Pa sto ga ne vodite kod ovlascenog, imate popust i sve?...ili ste ga vodili pa ga nisu znali sredit?
Mislim da su ti klapne zaglavljene.
Ne otvara klapna ta, zato i izbaca jace . A bice zajebano, ako bude morala tabla da se skida
Sent from my iPad using Tapatalk
Možete svi,a pogotovo Tojota-Leksus fanatici,da pljunete VW-u pod prozor.
You are just jealous ;)
Znate sta mi nije jasno?
Fabia nedje napisa da svoje auto,(USA table) registruje odavde,a da se tamo auto uopste ne vozi na tehnicki pregled.
Znaci da niko ne provjerava sva ova cuda sto je VW lazirao?
Da li imaju eco standarde za sva vozila, ili samo samo za nova auta vaze ti standardi?
AHAHAHAHHAHAHAHAAH a vidjite im reklamu na fb,kakva ironija :)
https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.n...7954b7ca4da4e7
Vjerovatno nije. Inzinjeri su uspjeli na taj nacin da polože test EPA, ovamo su se *****li da su bez ulaganja u novu tehniku uspjeli. To ti je ona oznaka Bluemotion. Znaci zalijepili oznaku i uploadovali softver.
Olivere, u nekim drzavama EPA test se radi svakih 6 mjeseci, u nekim drzavama svake godina a neke ne traze uopste, samo kad su automobili stigli u Northfolk ili NJ. Svaki auto dobije sticker da je prosao sve testove i to je to.
Neka prebace ta kola kod nas, ovdje golf 2 bez auspuha prolazi test
Sent from my iPad using Tapatalk
To mi nije jasno. Zabranjeno je uvoziti Hondu Civic iz 1999 koja je LEW a duje se voze kao da su izmislile toplu vodu.