A ne, oko cepa je cleeeeeeean!!!
Printable View
A ne, oko cepa je cleeeeeeean!!!
Sto ne stavis K&N filter(e)? :p
Pa mozda ima K&N...
qwert, bi li?
http://www.autotrader.com/dealers/in...e&cardist=5871
Highway mileage :D
A masu, ne isplati se uzimat ta jeftinija auta gore nikako, jedino se fabiji isplati, koji moze sa US regom da ga vozi :)
Ne isplati se, ovdje bi izasao oko 7500.
Uffff kako mi je/bi mi ovaj pasovao!!
wheelers dealers e39 m5
http://www.youtube.com/watch?v=kaQhgKwnR4w
glupo mi u oglase da stavljam
potreban motor za moj e28
znaci
motor sa strujom,agregatima,mjenjacem,najbolje da ga izcupam iz udarenog auta ili slicno,znaci sto god imate,komsija vas itd...otpade jos nisam posjecivao al cu brzo ...
2.5 - 2.8 - 3.0 - 3.5 rednih 6
3.0 - 3.5 - 4.0 V8
hvala :))
te V8 ces nac po oglasa za 300-400 eura samo ako ima neko razvaljenu sedmicu ili peticu :)
http://i1244.photobucket.com/albums/...lery/550d5.jpg
Snimi slalom, RWD brzi od AWD-a LOL
pa dobro ima tu dosta i do guma, ipak je PSS zakon za ubogi Tigar Primacy lol, a gledaj average consumption, 3 litra vise zbog vece tezine i AWD...mjenjac im je isti izgleda vidim prvih 6 brzina da im je jednaka max, gledaj idu petom 170 km/h tolko ja idem trecom...toliko o elasticnosti
550d ima 3 turbine, Alpina ima 2, i zbog toga trosi 3 litara vise.
pa bas zato sto su "elasticni" :)
ili zbog snizavanja potrosnje? :)
ma jok, i da imaju 3 brzine ukupno trecom bi na 2000 rpm isli kao sto sad idu osmom
Yeap.
Ali bitne su i medjubrzine.
Sent from my iPhone 4S using Tapatalk
Attachment 91443
1/18 i 1/1
Brukica!!!
Sent from my iPhone 4S using Tapatalk
doobar salon BMW-a.
Sad sam bio i prodjoh kroz salon, perionicu, prijemno :) i sve to zaista izgleda na svjetskom nivou.
i rekose da prve 4 godine za kupce BMW mali servis gratis.
Jedna dilema, obzirom da je kod nas praksa da dileri stavljaju svoje ime na auto, oce li, kad se uzme bimer, recimo M3, krasit auto prekrasna oznaka -VOLI motors?!
Radije ogulit farbu no da mi p*dersko crveno srce stoji na ALFA MALE testesteron/adrenalin junkie auto :devil:
M3 i Snobizam? Čovječe... ... Ajde da si rekao 750iL ili nešto slično :mrgreen:
Jeste. Blizu je Toyote. Baš se gradio neko vrijeme aktivno, mogao si vidjet!
Moram poć to čudo da vidim. Daako me đevojka ne ostavi kad zabudalim za BMWima :lolblue:
znam, ali sam racunao (i cuo price) da to nece skorije otvarat (sto su i u Toyotin servis potvrdili)
sinoc je bilo otvaranje...
salon bruka. auta unutra bruka 1, 3, x3, x5, 6 nova i 7 nova. zaista su odlicna auta izlozena. a imas i da kupis patosnice, privjeske, torbu, peskir, majicu, rokovnik...itd. sve u znaku BMW-a.
e jedino ne znam kolko su strucni ljudi koji rade unutra ali im je oprema boli glava. odjeljenje za prijem robe, za rezervne djelove, 5 dizalica, 2 boxa za pranje i sto je dobra fora imaju poseban dio salona odakle izvodis auto kad ga kupis - kao svecani salon.
imate slike na fb sa otvaranja.
treba si napisat na internet :D
i ja sam cuo da je neko slikao, nedje, i da ima slike
Ljudi, dajte mi misljenje o BMW-u 320 dizel, 2002 godiste taj model.
Kakav je generalno taj auto? Jeli skup za odrzavanje? Koliko trosi? Registracija?
Prednosti, mane?
Hvala!
Prednosti ima koliko hoces, a mana je samo jedna: pouzdanost.
Odrzavanje je skupo (ako ides u BMW, kod Grebe, kod Mija...).