https://forum.cdm.me/search.php?searchid=223574
jel kome cudan ovaj profil ? da nije neki savremeni moderni bot
Printable View
https://forum.cdm.me/search.php?searchid=223574
jel kome cudan ovaj profil ? da nije neki savremeni moderni bot
Kako napravit da mi ispod nicka piše nešto drugo a ne Member?
Evo npr sparco i Boginja imaju napisano submarine / extreme lady?
tako shto procitash unazad i vidish da to vishe ne rade :D
Da li ima neko razumno objašnjene koja su >>ovde pravila prekršena ? Kao drugo, članak je relativno mlad od 28og maja ove ogdine. Koristio sam sistem za pretragu i nigdje nije topik ovako elaboriran na ovu temu...
Procitaj clan 11 i 19, a sto si trazio ne znaci da si dobro trazio. Autor tog "svjezeg" clanka odavno mnogo bolje elaboriran, a ta strasna "istorija" nije prvi put prezentirana od tog autora. Tvoja elaboracija se svodila na jednostavno kopiranje teksta i istini za volju prikladnije bilo u rubriku "iz raznih novina".
PS.
Inace se ne praktikuje da se odje objasnjava zasto je nesto izbrisano, zakljucano, premjesteno.... i za to postoji PM do moderatora ili administratora.
Pozdrav, jedno pitanje za administratora, smijem li ja postaviti za sliku moju zastavu npr ako sam Hrvat zastavu Hrvatske, ako sam Bosanac zastavu Bosne, ili ako sam Albanac zastavu Albanije??? A ako ne smijem, zasto npr Hari krisna stavio zastavu Crne Gore, zasto nebi imao pravo ja zastavu Hrvatske Bosne ili Albanije, a zivimo u jednu drzavu, zasto ima on vise prava nego ja, a ako smije stavicu moju??
p.s nemam nista protiv Hari Krisne ni protiv zastave Crne Gore naravno da je cijenim i postujem jer zivim u nezavisnu drzavu zvana Crna Gora. Ali isto tako mislim da imam pravo kao i drugi i isto tako se nadam da ce mi biti dozvoljeno, jer tako je pravedno ako je za sve isti zakon ovdje...
Hvala.
Mislim da je tvoja zalja da postavis zastavu sasvim ok. Nijesmo nesto raspravljali o tome ali ne vidim razloga da je ne stavis.
Ono sto mi smeta je tvoj potpis i njega cu da ti obrisem jer je provokatorski i nemoj mi govoriti kako drugi jer kada god naidjem na takve brisem
A za ove spamere sto pisu cijelu noc kad normalni narod sanja sledeci put 7 dana cooling...
Kome mogu podnijeti molbu za stavljanje ovog cuda(da promijenim forum resident) ispod nick-a? bih i ja da budem fensi malo. Evo i zvanicno, kao uzoran dugogodisnji clan ovog foruma, upucujem molbu na razmatranje vijecu staraca ovog foruma.
Dok ja ne postanem administratorka, nista.
Goran ti je na prosloj strani o tome pisao, pa obrni, okreni.
Sto je sa dark style-om ? Odnijednom pobijeljese postovi ?
Dobili smo smajlije, neke zaebancijice jos... Malo se revolucija odje (iz)diglo... Nista, podesi to ponovo. Probaj, tj.
Ja nisam u Dark Style-u, pa ne znam.
Nece, evo ima dosta tih stilova, vala se mogao ostavit onakav kakav je, inovacije su dobre, ali u granicama. Ko ce se sad opet navikavat...
super su smajlici, nego moze li se ovaj naslov posta, i ovo default malo smanjit, jer se gubi preglednost, a rijetko ko ikad ispunjava naslov posta
Toliko je dobrih smajlija, a ubace se najgrdji koji postoje
Ajde mi sad objasnite zasto ste izmijenili Dark Theme?! Zasto ste stavili bijela polja za postove?!
A naravno, niste stavili da su fontovi druge boje i podvuceni KAD JE LINK UPITANJU na istu temu.
Namjerno smo to stavili, samo da nerviramo vas nekolicinu!
(Forum je update-ovan, i zbog toga su moguce greske u forumskim stilovima. Bice ispravljeno u skrije vrijeme.)
sto cinite s ovim updatom, prevazisli ste apple. http://sat-plus.com/images/smilies/2re2xpg.gif
Zašto taj famozni potpis iliti Custom User Title, nije fino dostupan svima?
Ako već postoji opcija da ga korisnik mijenaj po želji, ne vidim ni jedan opravdan razlog za njegovu zabranu.
To što radite stvarno nema logike.
Ovi su vam smajli skroz nepregledni, i ima ih meleon! rascistite to malo..
To sto ti ne vidis logike nikako ne znaci da je nema. Sve je objasnjeno samo treba malo unazad citati jer forum nije samo zadnja stranica i sopstvena logika. Za one koji nijesu procitali najkrace moguće - potpis ispod nicka se u principu ne mijenja, a ako neko misli da ima bas neki velji razlog onda jednostavno napisati PM adminu foruma i on ce dati adekvatan odgovor. Ostali su zamoljeni da ne spamuju śetuju nekog koji postavlja pitanja.... itd
Kakav to treba biti "velji" razlog??? Primjer neki mi navedi.
e da mi je znat koji im je foruim uzor, pa ubacaju ove smajlije, i ko to odlucuje..
@ no-mercy, to treba da navede onaj ko hoće da mijenja, a vjerujem da ima neki bolji (ili velji) razlog osim "tek onako" da svaki cas trazi zamjenu. Sve to ocjenjuje admin i odluci da li promijeniti ili ne.
@stevann, Admin donosi sve odluke i sto se tice izgleda foruma i svega ostalog.
Ne nijesmo nikome promijenili...ja sam...ponovicu to promijenio jedan nesto ne razmisljajuci ...ako vam i taj njen smeta mogu da ga maknem.... sto se tice smajlija..dodju zajedno sa forumom.....i takvi su kakvi su....zar je zaista potrebno da gubimo vrijeme na te stvari.....
Ne smijem da ti odgovorim :D
Izvini.
gorane, sta je sa velicinom ovog default-a i topica posta, mozete li to smanjiti, stvarno smeta a niko ga ne ispunjava?
Prisjeticu se poznate recenice sa IRC.motd, i ako mnogi ne znaju sta je to. Pristup forumu je privilegija, a ne pravo. Ako niste primjetili, vec 20 godina zivimo u kapitalizmu, sistem zasnovan na privatnom vlasnistvu. Ovo nije socijalni forum Vlade Crne Gore, vec privatna svojina. Ako administrator daje nekome privilegiju na forumu, to je njegovo pravo. Zasto se on mora pravdati?
Dakle potpis jeste normalna stvar ...ovo je opis koji treba da sluzi ljudima koji citaju...ko je osoba koja pise i koliko je ta osoba tu na forumu...
Bravo Bravo IRC....mada .....ali stvarno nikome nijesmo dali tu priviliegiju nakon odluke da to ne radimo vise....osim (ponovicu to jos jednom) mog jednog izleta.....
Kada pomenuste poptis, na orange temu ste poslije update sklonili linuju koja razdvaja post i potpis. Sada čitam sve kao jedno... Deder vratite liniju...
Nemojte da mi brisite postove, pokusavam covjeku da objasnim sta je problem!
Što se desilo sa temom CDM Beer?