Nemaju ni Popovic,ni ovaj u SRB
Printable View
Nemaju ni Popovic,ni ovaj u SRB
ja bi to radije narucio na net,sigurno ce ti ispast jeftinije
Vjerujte,pretrazio sam sve zivo.Ako ima,imaju samo sa ksenonom,sto meni ne odgovara.Cekam da mi javi iz IT.
Konacno nadjen far preko "AUTO SPORT BB" iz Bara.U ovih para dana stize iz IT.
Sto mi moze bit kad ubacim u rikverc da krene naprijed, tj. mjenjac usalta normalno ili se barem cini normalno u rikverc ali auto ne krene nazad? 145ica je u pitanju.
Neko mi rece salterica, neko sajle.
razmakni onu kozicu , i jednu gumu preko rucice mjenjaca i vidjeces jel ti do saltarice ( a vjerovatno jeste)
na moju je bilo puklo ono bijelo kuciste i cilindar iskocio
Ajd' da pitam, onako, reda radi. Od kada mi je djete napunilo četri mjeseca često putujem, a putovanje sa djetetom znači i puno prtljaga, a to znači, da neće neko da mjenja 166 za ovu moju 147 :D
hehehehehehe a sto ne 156 ima gepeka, il 156 karavan ? ;p jel ti pasa 3.0 v6 166 ;p
Pa, autosjedalica, kolica, igračke, pelene, posteljina, ... 166 je knap :D , a V6, 3.0 ... pljuvačka na usta ...
Mislim, spakujemo se mi i u 147 ali ...
Aj nek je sa srecom,vjerovatnoje papren?
I mene interesuje? Ali brzo brate, nema što
Puna cijena 267 eura,ali sam dobio popust.Tako da je cijena na kraju bila 227 eura.Narucen u cetvrtak u nedelju ujutro je bio u Baru.
Masa... ako oces da poliras far (drugi) javi se ima za male pare
Djeluje skupo,ali bar je u pitanju original far iz prve ugradnje a ne turska ili kineska kopija.
To je ta cijena i preko sajtova za narucivanje djelova. Sa xenonom je tek veoma interesantna http://www.rexbo.de/alfa-romeo/gt-03...ng-100043?lp=2
Nadjoh Zamajac za 280e, Kakvi su ovi nasi lopovi. Gadju se cijenama najftinije sto sam nasao kod nas je 380 a one cifre od 540 do 750 necu ni da spominjem i to za istu marku Valeo..
Dje si nasao najjeftinije?
Sent from my Lenovo P780_ROW using Tapatalk
ne trebaU (sto b Migo reka) mi nista, pitam te koliko kostaju novi originalni znash li?
znaci odesh u market Voli I pitas za kasu za far od bmw-a... mozda je na akciju ili nesto ;)
i ja bi volio znat kolko je original far za bmnj
To godiste dodje E90 ili Z4, za njih mora bar duplo bit' far...
...220€ za originalni far bash nije mnogo, pogotovo kad se uzme u obzir da je malo specijalniji/rijedji model auta.