nedelju dana se ceka u CKB i PB
Printable View
Na ovom sajtu možete izvršiti uštedu na kupovinu putem ebay -a.
Sasvim slučajno naiđoh na ovaj sajt, i ušteđeh 7 dolara. Nije nešto ali valja se :wink:
http://www.groupon.com/r/uu26464931
Nesto jace od mjesec dana, u 90 % slucajeva kad sam narucivao trebalo je preko 30 dana
Ne znam brate, samo sam jednom imao srecu da mi stigne za tako kratko vrijeme, uglavnom se iznenadim kad vidim paket jer zaboravim da sam ista narucio kad stize za 30-40 dana :)
Je li se kome desilo da mu kad naruci vise stvari sa dealextreme neka fali? Ja bih da sam siguran da su mi ovi iz poste otvorili i uzeli iz paketa lako rijesio stvar, jos mi na paketicu stoji lista i SKU brojevi svih stvari, a jedna nije dosla, pa mi je cudno da je greska do njih
meni nije nikad falilo. nekad je i 10 stvari bilo u paketu, sto malih sto velikih. imas tamo na sajtu neki link il sta vec, ako ti fali nesto iz paketa.
Hahahaha podsjeti me na slicnu situaciju od jutros :mrgreen:
postari vise ne zvone dva puta, znaci dok sam od kupatila stigla do vrata zatekla sam listicu (srecom) a ne paket. Ni da sam dezurna pored vrata pa da otvorim one sekunde kad zazvoni ne bi ga vidjela:hammer:
Ne razumijem sto bjeze tako kao da je muka sacekati 10 sekundi.
edit: sigurno su ti to nase lopuze zagubile jer tesko da ce se kinez zeznuti.
a to ako je radjen carinski pregled oni su "zaboravili" da vrate nazad.
To je onaj univerzalni daljinski, ono malo, simpaticna stvar, i mora da se svidjelo nekome...
Obavjesti prodavca da ti to nije stiglo u paketu... Mozda ti posalje ponovo samo to... Lako se desi i da prodavci nesto preskoce... DealExtreme ima poprilican broj narudzbi dnevno... :)
upravu si da imaju poprilican broj ali garantujem da se desava ovo kao meni i oliveru a i ne vjerujem da kad vi budete imali nekih dzidzamidza da Vam nece neko od njih zaboravit vratit nazad posebno oni u posti krvavi su, a na aerodrum sam ostao bez tri srebrena lancica a na inovice je pisalo da ce biti 15 oni su mene dali samo 12 lancica. A slucaj sto je bilo jeste da inovice nije bio u paket i na osnovu cega su oni utvrdili vrijednost? sto znaci da su oni bacili inovice a i lancice uzeli a ja inovice imam na e-mail tako da nema veze boli mene uvo za tih 30-40$ ali sledeci put grdno cemo se posvadjat.
Dealextreme ima narudzi dnevno baš masu, bar tako mislim, ali je to savrsena organizacija, nema tu prostora za greske :)
ja sam prije skoro godinu dana sa Dealestreme-a naručio mali remote control cloner.
NIKAD NIJE STIGAO. A NI NA MAIL MI NISU ODGOVORILI
Za Dealextreme, kad ne stigne posiljka za recimo vise od 2 mjeseca, kontaktirajte ih ne preko emaila jer na njega ne odgovaraju uglavnom vec preko online forme Customer Service Express. Meni tako nije stigao mobilni od 85€, javio sam im o problemu pozivajuci se na broj narudzbinee i tracking number. Javili su mi za 2 dana uz izvinjenje, da su konstatovali da je posiljka izgubljena i ponudili da istu ponovo posalju. Preko iste forme koja je bila linkovana u mailu odgovorih da pristajem na sta sam brzo dobio odgovor da ce mi telefon biti poslat pod istim brojem narudzbine uz ponovno izvinjenje zbog neugodnosti. Dakle, za Dealextreme trebalo bi ispratiti ovu proceduru.
a postari stvarno cuda cine ... meni je tako jednom bacio paketic pred vrata i posao (a treba da napomenem da imam dva psa u dvoriste i uglavnom su uvijek pusteni al ovaj put sva sreca sto su bili u Box inace bi se sigurno lijepo poigrali sa paketicem )
ps. meni iz UK stigao prvi paketic posle 9dana , a drugi koji je malo ranije narucen josh nije stigao . jedino mi nije jasno zar sva ta posta ne ide prema nama odjednom ? nego nekad mi stigne nesto odma a nekad posle mjesec, a naruceno u dan dva razlike i istom postom poslato
ps. Sta im znaci ono Free P&P - postarina ?
moze li da se naruci proizvod ako je samo ovo ponudjeno , koji je princip sta kako ?
signed for je stvarno zakon , sad skoro sam drugu narucio digitizer i sebi neke sitnice stigao za 6dana
mada nekad je glupo placati veliku postarinu ako kupujesh neku sitnicu a nije ti zurba ... al stvarno kod obicne postarine nema pravila bash nikakavih , moze da stigne kao signed a moze da se otegne dobro
za dealextreme treba dugo cekati u pm, ali sto je dzabe (postarina) i bogu je drago.:D postar mi je ostavio paket u butik , kod komsinice ,a ona ga zaboravila. pa ne bi li ga coek ufatio za vrat!:mad: