Ovo će biti dobar shopping predosjećam :D
Printable View
Ovo će biti dobar shopping predosjećam :D
Kad smo svi preporucivali atlasovu, atlas pos*ana banka je zbog ne vjerujem bas toliko velikog nameta ljudi, odlucila da uvede 2.5e na svaku uplatu znajuci da ljudi nemaju bas velik izbor...
Tako da se bojim da kartica na koju navrnu svi, ce postati nepovoljna vremenom zbog pohlepnosti neke banke
P.S. imam vec godinu tu karticu i svidja mi se sto nema provizija na uplatu, a skroz je ok sa cijenama odrzavanja i sms-a
Samo karticu....
Zamolio bih kolege da pišu koja kartica banke (CKB, NLB..) i koja vrsta (master, maesto, Visa..) nije prošla, kako bi preglednost bila bolja
Poslato sa ultra-moderne pisaće mašine Galaxy S4 x2 i9502
Oce li mi neko poslat na pp mail sa nekog paypala na koji mogu da mu prebacim dolar i nesto :)
Ocu da ugasim hrvatski a izgleda da ne moze sa postojecim stanjem na racunu.
Ja kreiram nalog na paypal upravo, ali se valjda mora imati odredjeni iznos na kartici radi verifikacije. Da li neko zna koliki je taj iznos?
Odlicno! Hvala! A prijem novca vjerovatno ne radi? Jer imam neke virtualne iteme na sajtovima gdje ih prodajem, pa bih povukao novac, ali vjerovatno ne radi primanje?
Samo slanje novca, nema prijema za sada. Ps, znaci kad odradim registraciju, moram da podjem u banku da uzmem listing i unesem ta 4 koda?
Послато са QUANTUM 4 уз помоћ Тапатока
Sad konačno mogu da doniram novac.
RADI
NLB
VISA (5) Sale, Draka, Beethoven's C***, Pumba, Bozocv
CKB
VISA (2) .Bole, Zeks,
HB
MasterCard Premium (2) Bugi, Igi
Erste
MasterCard (1) Fundament,
HypoAlpe
Visa (1) Alleyezonme69
NE RADI
HB
Visa (1) stefke
Erste
Maestro (1) Baraba,
Izgleda da MAESTRO kartice ne rade kako treba...
ja bi otvorio još jedan ali mi je muka sad mail otvarat drugi.
Može li Visa iz Hypo banke, koliko vidim samo ja koristim usluge te banke..
Možda sam glup ali oće li mi neko reći dje će mi se pojaviti ovaj kod za verifikaciju kartice, hoće li mi se prikazati na mom pay pal accountu, mailu ili moram ga nedje drugo tražiti i da li je vama automatski došao pošto vidim da kažu da umije da kasni po nekoliko dana
A ljudi koja banka ima najbolje uslove vezane za paypal, posto nemam nikakvog iskustva sa tim, ili je ist za sve???
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
nema ti tu nekih uslova, potrebna ti je viza kartica ili gift kartica. Transakcija paypal/prodavac ti je 0e provizije ... tj. placas sa kartice onoliko koliko kosta.
e sad najbolja solucija je Viza kartica, ali na njih se placa odrzavanje i mislim da je kod NLB najeftinije (za studentske nlb dzins Vizu je 0e odrzavanje , a klasicna Viza je 5e na godisnjem nivou) , dok kod CKB je 12e godisnje odrzavanje... kod ovih kartica platis odrzavanje na godisnjem nivou ali prilikom uplate i isplate novca nema provizija a imas i Gift kartice, 5e je da je otvoris ali na svaku uplatu novca na nju placas proviziju, a mislim da na iznose do50-100e ima fiksan iznos , a preko toga je neki postotak
Code dobijas na izvještaju u banci ili u SMS u ako ima notifikaciju potrošnje na kartici. Meni je stiglo ali nisam obratio pažnju misleći da cu vidjeti danas preko ebankinga. Jutro je PP bio prespor. Izgleda opterećen novim registracijama
Sent from my Lenovo P780_ROW using Tapatalk