Nego kako, nema uopste pravila za parking mjesta ?
Printable View
Te i koje naprave parking tipa Zeta gradnja kod mljekare ti ga izdaju na mjesecnom nivou. A sto se tice free parkinga ja imam stan u Tivat dje su se stanari dogovorili izmedju sebe da svako ima po jedno parking mjesto ispred zgrade koje je obiljezeno. Ali opet kazem, mislim da nema zakona dje ako na papiru to nije tvoje vlasnistvo ne moze doci neko treci i tu parkirati auto jer ipak je free. A kad je parking od zgrade (pricam o otvorenom) obicno je tu rampa, obiljezena parking mjesta i naravno mjesecni zakup istog.
Sent from my iPhone using Tapatalk
1,1 parking mjesto po stanu je zakon, u taj broj parking mjesta ulaze i mjesta u garazu
Zbog toga sto nemaju parking oko zgrade,
nikad nece zazivjet kao City kvart, mjesta tipa
Green Level, Central Point, a i to lokala sto ima ce se pozatvarat
osim ko je vlasnik pa ima neki biznis. Isti sudbinu je dozivio i Atlas Capital Plaza.
1622€ m˛ (vjerovatno ove 22€ su provizija po m˛ za agenciju)
https://i.postimg.cc/4XmMH0Jn/Screen...93356-Lite.jpg
A prodavali su se 999€ m˛ pa 1100€ i pred useljenje 1150€
Ali zadnji sprat 1600€ m˛....
Zgrada jeste dobro uradjena ali generalno ne vrijedi ovu cijenu ni da je prvi sprat a kamoli sedmi.
Послато са M2002J9G помоћу Тапатока
ovdje je bilo 1000 u izgradnji je li tako?
999€ kad je početa zgrada, onda kad je na pola bila digli na 1099€ i kad su skroz gotovi bili 1199€ m˛
Zato što je sedmi poslednji?
AKo mene pitate poslednjo sprat je top, ali ako pogledas trziste onda to nije bas tako. Onda kada saberes dva i dva kazes, necu poslednji sprat zbog buduce prodaje, necu prizemlje iz istog razloga. Sto visocije to bolje ako mene pitate. Sa druge strane kaozu birajte 2-3-4 jer se to kao najbolej prodaje, jer nisu previsoki kada se lift pokvari.
Ja živim na poslednjem spratu i još sam sam na spratu, ne bih to mijenjao šanse nema :D
Naravno preduslov da se krov i lift održavaju, a generalno to kod nas loše ide...
TT
Upravo zbog krova. Na vecini zgrada je to problem i uvijek voda nadje put, pogled jeste lijep. Onda i problem ako ne radi lift. Ko ima malu djecu, a dijete sigurno liftom nece ici. To su neki nedostaci. Ja sam ranije zivio na četvrtom spratu sto je isto oky, sada zivim na prvi i stvarno je top stvar iskreno.
Послато са M2002J9G помоћу Тапатока
Evo ovako da napisem ja svoje mišljenje. Ne znam oće li se ko složit al svako ima pravo na to.
Uglavnom ja sam radije za 1 ili 2 sprat.
1 sprat pod uslovom da je prizemlje ispod, 2 sprat ako je na prizemlje poslovni prostor.
Razlozi:
Ako je poslovni ispod (iz iskustva prijatelja) ispod njega je restoran. To se u kuću nije moglo stat od smrada (prženja) kroz ventilaciju probijaju mirisi u kuću i nije to to.
Dobar drug je pri kupovini pitao za savjet 1 ili 4 sprat (jer je mogao da bira), izabrao je 4 sprat (iznad ima jos 1 i 2 sprata), a u prizemlje Sicilija čini mi se da će da bude.
A razlog zbog čega ja biram 2 sprat je sledeći:
Loše održavanje lifta, lakše se popet na 2 nego na 4 ili 7 sprat bez istog. Takođe kad treba do prodavnice poć i vratit se lakše je skoknut sa 2 nego sa 7 sprata (jer kod nas se kese iz auta iznose po 3 4×)
Ne kaže se džabe da su čekači liftova.
Svugdje u inostranstvu, svaki visočiji sprat je skuplji od prethodnog.
Tako je u poslednje vrijeme i kod nas na primorju u novogradnji. Tako je i na Zlatiboru. To je radi pogleda. Vidim da je u poslednje vrijeme i u kompleksima u Beogradu isto tako. Novi Dorćol npr.
Nisu garaze po 16k u Central Point, a ni 12 osim ako ne trazite bas ispred vaseg ulaza
Volio bih da mi neko pokaže JEDNU zgradu u PG da je poslednji sprat izolacija i sve kao na npr prvi, drugi…
Ako ste poslednji sprat, ljeti klima 24h mora da radi, teže se prodaje, izdaje….
Dje god da dodjete u novogradnju poslednji sprat dobićete po nižoj cijeni direktno od investitora….
Evo ja živim na poslednjem spratu sa sjeverne strane pa za šest godina nisam imao problema ni sa krovom ni sa vrućinama. Nisam primijetio da mi je išta toplije zbog toga što sam pod krovom. Veći problem imaju komšije sa južne strane da se ohlade nego ja.
https://instagram.com/highlander_brushes/
Starija zgrada, treći sprat potkrovlje 31m˛ 45k€
Iliti 1450€ m˛ ne da su ga prećerali no se gađu cijenama pa đe upali upali.
https://i.postimg.cc/L81vP95y/Screen...-Instagram.png
Jos jedna garsonjera za one koje vole luksuz betona cijena prava sitnica 2500€ m˛ bez garaže
https://i.postimg.cc/zG43ZFSR/Screen...84940-Lite.jpg