21. Vijek je i kozmetike za kola ne fali :)
Printable View
21. Vijek je i kozmetike za kola ne fali :)
Slazem se sa gore iznjetim, eto, probao sam, nisam nista dirao od drugih djelova auta sa sonom jer su tockovi bili van auta (primarna radnja je bila rotacija guma). U svakom slucaju, ocistilo je dobro a vidjecemo posledice sledecih mjeseci.
@Tico u pravu si potpuno, sledece ciscenje ide posebnim preparatom za te stvari.
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Nju Toyo end nju Kontinental.
https://s14.postimg.cc/a8qwmaclt/20180213_163450.jpg
https://s14.postimg.cc/t12rpwbkx/20180127_130539.jpg
Mogao bi te poklopce na felne nabavit više.
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Tocak 17 i guma sirine 195
Kolko ispada 195 sa distancom?
225 ;) :)
Bizbi brt moi jesi li to u profesore presa ziv ti ja
Ako se ko razumije u felme onda je to bizbi
Kod koga da se podje da se prefarbaju felne? Auto povedem i ostavim ga tamo jer nemam druge tockove?
Provjereno ne mijenjam. :) > volim najvise po kisi da je testiram i da idem od mimiJa prvom trakom dje je pirotehnika Vukovic i da upadnem puni lijevo kod mase prema mantri a one drze kao da ima sve moguce sisteme. :) a koce duse mi kao da je ljepilo po njima. :)
izgled je presudio. :)
Meni je ovako ljepse bez cepova, bizbi stop cepovima
prvi put chujem da se gume testiraju kroz grad
ja bi da se ova tema preimenuje u Bizbi savjetuje: Izaberite najbolje gume... posto je veliki strucnjak iz ove oblasti...
Moze + da organizujem testove voznje (vikendom) da vozim forumase i pokazujem im testove bezbjedne voznje a Laz da snima i izbaca na YouTube.
A ja cu da biram muziku
drze ga u mraku i hrane ga sranj*m
ja sam za to da se otvori tema Life of Bizbi uz uslov da ostale topike ostavlja na miru, pa nek tamo kenja
Treba da se otvori tema Biseri Automobilizma...
I fino tu da se sakupljaju gluposti koje svakodnevno valjamo :D
treba mu udarit ignore kao ja i sve bi bilo ok ali se palite na njega i njegove spike
Gledah danas u podrum ove ljetnje miselinke sto su mi bile na auto, i bogami se moraju baciti, ne bi valjale ni jos sezonu. Dajte neki prijedlog za letnje, ali imajte u vidu i cijenu jer mi trrbaju sve 4 [emoji16]. Može i Trebinje jer sam u Nk
Hankook slobodno :)
Uniroyal Rainsport 3.
Obrijace mu se unirojal prije no hankok