Još uvjek se drže IPTV standarda izgleda tako da mora da kasni, ali sam mislio da će sa ExtraTV platformom to otići u zaborav...
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
Printable View
Još uvjek se drže IPTV standarda izgleda tako da mora da kasni, ali sam mislio da će sa ExtraTV platformom to otići u zaborav...
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
Porazno je sto ovo resenje na svim trzistima gdje poslije njemacki telekom...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Čitavo naselje nema interneta ni tv, ne zna se kad ce doc. Da se piše žalba za umanjenje? Ili kako? I kad?
Ne razumijem, kako iznajmljena?
Za obican servis internet i tv kod svih provajdera nista ti nece umanjiti ili ce ti umanjiti racun reciprocno po danu, dan ti je oko 1.5 eura u principu...
A sad ako placas iznamljenu liniju za internet koja ti otprilike dodje 1 euro po megabitu tj od oko 200 eura za net i za koju se garantuje 99% stabilnost za to mozes da ih napusis
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Magentu imam onu 32e plaćam
1. Kad uključim TV, uklučuje se i Magenta.
2. Kad otvorim Netfliks aplikaciju na TV-u, opet i Magenta.
3. Uključuje se par minuta.
4. Ne može da se ugasi dok se ne uključi potpuno.
Ima li neko sličnih problema sa ovom sepsom i da li ih je riješio?
Zvali su juce, rekose da mora ovo sve do nove godine da predje na ovaj novi MagetaTV pa me interesuje kako ce ovo raditi s obzirom da i dalje ADSL kod mene?
I DVR funkcije su znacile, nesto reklamiraju da moze 14 dana da se vraca pa me zanima kako to radi?
Fenomenalno
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ne mogu naći ovdje, ne znam da li je neko pitao već, ima li načina da se uključi unknown sources install? Vidim da je potpuno maknita opcija iz podesavanja.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
A sad jos jedno pitanje, dijete mi je nekako prebacilo daljinski iz bluetooth moda u infrared, i sad ne mogu naći nigdje kako da ga vratim, a ono navodilo što je došlo se zagubilo po kući. Zna li ko ovaj combo tastera kako da ga vratim na bluetooth mod. Uparivanje ne pomaže.
Na Magenta TV daljinskom, gore lijevo su Home i Power, nijedno ne switca
zamijenio, ali vidim da se ponasa kao IR, kada mu pokrijem rukom onaj senzor naprijed ne radi, i mora da se cilja box direktno. A na daljinskom nema dugme namjensko da mijenajs modove.
Da vidim prvo sa kolegama forumasima, moze li mi neko reci, je li moguce da je telekom ogranicio da njihovu aplikaciju, bilo na telefonu bilo na tv-u ne mozes da koristis ako nisi zakacen na njihov internet? Sad sam htio da doplatim za drugi uredjaj koji bih koristio u drugom stanu ali tu nemam njihov internet, i djevojka mi kaze da ne mogu da ga koristim ako nemam njihov net.
Ima li odje ikakvog osnova za pokretanje neke tuzbe ili putem cezap-a nesto uraditi, jer ovo po meni nije normalno da ovako ogranicavaju koristenje koje se uredno placa
Sent from my 2306EPN60G using Tapatalk
Na telefonu može,na aplikaciji za TV/box može,ali ne možeš gledati magenta box ni na drugom netu ni na drugoj adresi
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Kako je pocelo da se raspada ovo snimalje na etv prije je besprekorno radilo u zadnje vrijeme ne pamtim kad je jednu emisiju snimilo cijelu
Послато са SM-A715F помоћу Тапатока
Evo ipak ne moze, tj na telefon mi radi, ali na tv izbaca gresku ip address is not allowed [emoji1787] znaci iznevjerovah [emoji1787]
Sent from my 2306EPN60G using Tapatalk
MagntaTV preko browsera je svijet izmislila za EON preko browsera. Gledah SK1 i MotoGP preko browsera pa to se nije moglo gledad kolike su kockice bile a podešen najveći kvalitet slike.
Onda upali MagentaTV i ArenaSPort Premium 1 da gledam malo fudbal i progledah.