rtcg. znači lista dolazi i odlazi sama :D
Sent from my iPhone using Tapatalk
Printable View
rtcg. znači lista dolazi i odlazi sama :D
Donijeli operateri Telekoma.
Al zato,kvalitet slike je no comment.
Nisam mogao da slikam,nije bilo struje.https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...4ecc3d4764.jpg
Sent from my Aber kutija
Rekao bih da je kvalitet slike inače lošiji od konkurencije. Juče gledah utakmicu u jednoj kafani, TV bješe neki Vivax od 55" a mtel kablovska, mnogo bolje je to izgledalo nego kod mene na oba TV-a (OLED i Mini LED)
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
Prešao sam ima par mjeseci na Telekom net/kablovsku, od tada mi je 95% vremena upaljena EON aplikacija na TV-u, Magentu palim jedino zbog Arena.
Ne toliko zbog slike, koliko je EON miljama ispred i brzinom i funkcionalnošću. Nerealno da godinama razvijaš app, i da na kraju bude totalni promašaj. Možeš da ideš unazad 7 ili 14 dana, koliko li, ali je to toliko loše odrađeno da ti se ne mili koristiti.
Sent using Tapatalk
Baš užas od interfejsa, sve je tako usporeno, osjeća se konstantno lagovanje, onda ne znam jeste li provalili ali kad god se desi ono da štucne slika, da vam se na djelić sekunde pojavi onaj kao loading kružić, svaki put kad se to desi u kašnjenju ste za live prenosom. Znalo je i po 10-15 sekundi da mi se nakupi, a kad se klikne go to live treba mu 4-5 sekundi da se vrati - HOROR.
Extra TV em je kvalitet slike bio za klasu bolji, em je sve to radilo mnogo mnogo bolje. Ova platforma je velika sramota za Telekom, iskreno.
I to je na staroj platformi brže radilo sa prastarih HDD diskova, sa ko zna koliko Health i rpm i sporijim internetom.
Fascinantno je kako uspiješ ovo.
Poslato sa ultra mini pisaće mašine
............ Ż\_(ツ )_/Ż............ T
Pokušavam na RTCG3 da premotam unazad da vidim autogol Ned.Znači nemoguća misija.
Onda se vratim na eon apk(tu za vazda zahvalan bratu @NetworkMaster -u ) i lagano.
Možemo li se organizovat i skupit pare pa da platimo nekim programerima da iskopiraju user friendly Eon,kad je već jadnom T-comu skupo to
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
meni može :D mora da su tebi uvalili neki loš box :joy: mislim imam i ja tonu zamjerki na rad ovoga da se razumijemo
Ajd reci ako može prostije i brže od ovoga:
Gol je pao u ~ 18.07.
Korak 1:vraćam unazad na RTCG 3 i idem do početka emisije koja je naslovljena kao "SatTV".Kako je ona po EPG počela u 18.10h tu se premotavanje prekida i ne može dalje unazad.
Korak 2. idem na epg i vraćam na emisiju "info parlament" koja je od 18-18.10h.
Korak 3.pritiskam OK da bih odgledao RTCG u periodu od 18.-18.10h. Nudi mi opciju 'gledaj'
Korak 4. Pritiskam ok.nudi mi jedno 20 mogućnosti da gledam emisiju koja je pod istim nazivom
Korak 5. skrolujem prema dolje i tražim emisiju koja se davala na današnji datum u terminu 18-18.10.
Korak 5.pritiskam ok
Korak 6.premotavam naprijed...projektivano vrijeme da dođem do trenutk akad je pao gol je nekih pola minuta/minut
Ajd,nije do njih što je epg pogrešan,nego vjerov.tv kuće ne ađuriraju svoj epg ali
...na EON apk:gledam Ned-Aut.
Korak 1.Pritiskam dugme za premotavanje unazad,držim ga dok ne naiđem na trenutak kad je pao gol(tu pomaže ona mala slika)...i dolazim do trenutka (18.07h) kad je pao gol.
Projektovano vrijeme da dođem do trenutka kad je pao gol je 4-5sek
Samo da dodam još jedan biser magente:
U 19.12h pokušavam da premotam na gol koji se desio u ~19.07.NEMOGUĆE!!!
jer da bih vidio taj gol koji je bio u 19.07.treba da nađem emisiju infoparlament koja se davala od 19.-19.10.Nje još nema u ponudi,valjda tek treba da se postavi n ate njohove servere,pa ću sačekati dok to nalegne i u ponudi mi se nađe "info parlament" koji se davao od 19-19.10.
Ponavljam,ista(pogrešna) tv šema je i na Eon apk,ali tu premotavaš unazad bez prekidanja(kolko god želiš)
само да поздравим Tcom. у ових 7 мин, меча, једно десет пута ми прекида пренос ради интернет везе
мајка се не жали, дакле шљака :joy:
Magenta odlično radi, a da bi radila kako treba zavisi od optičkih kablova i spojeva.
Je li ovo najavljeno poskupljenje od 2 eura?
Jes samo su za razliku od Mtel-a oni povećali brzinu interneta, mene će biti 1 Gbps na Magentu , dosad bilo 500 Mbps. Svi su digli cijenu kao da su lubenice u pitanju a ne impulsi, ovo s internetom je makar korektno od T-coma.
Može li se tražit da mi prepolove brzinu i smanje pretplatu 2€?
минут и јаче је telemach бржи у односу на магенту. синоћ неко из кварта скаче и виче гол, код мене Olmo ни центрирао није [emoji1787]
Svake pola godine poskupljuju. Lopovi. I jos se dogovaraju.
Možдa vaм ne бiх vjeрova дa u kуćи sa дvиje maгente нema рazлike otпrиlиke poлa sekуnдe.
Nema razlike u odnosu na šta, mtel i telemach ?
Mislim da je pjesnik htio da kaze da mu na dvije magente u kuci kasne jedna u odnosu na drugu