Ko kaze da je u drugu drzavu stiglo? Mozda ga je na granicu sacekalo.
Sent from my phone
Printable View
Ko kaze da je u drugu drzavu stiglo? Mozda ga je na granicu sacekalo.
Sent from my phone
40€ ako platiš odma, 20€
Maraka
Dobih info da su pocele da rade kamere kroz PG. Zna li neko nesto vise o tome? Cuh 3 boda+3mjeseca zabrane+300€ kazne za prolazak kroz crveno dosao sa sve fotkom na kucnu adresu.
Sent from my SM-F966B using Tapatalk
Cisto sumnjam jer kod nas to proslo bez najjave. Kod nas najavljuju akcije kao sto su “pojas” i slicno.
Meni rece poznanik da ima zabranu da vozi 3.5 mjeseca zbog crvenog za koje se nadao da ce da zastari. Dakle prije 2 - 3 god. I sad mu je na snazi...
Taj ti je bio pjan, kakvo crveno
Crveno rece. Ne vjerujem da bi izmisljao
Jes, prosao pjan kroz crveno
Te zabrane voznje uglavnom i stizu godinu-dvije kasnije. Meni su to napisali u decembru 2024. kod sudije dosao na red tek u decembru 2025. a sudija mi rekao da to nece stizat do jeseni 2026 :lol:
@JigSaw Tako mi je nesto i rekao.
@goozica Nije đaole, ne sijeda taj u auto ako popije
Sud za prekršaje u Podgorici - Odjeljenje u Danilovgradu kaznio je okrivljenog B.P kaznom zatvora u trajanju od 30 dana zbog izvršenja prekršaja iz člana 317a st.1 tač.3 u vezi čl.182 Zakona o bezbjednosti saobraćaja na putevima, odnosno jer je isti dana 17.02.2026. godine učestvovao u javnom saobraćaju, u dijelu opštine Danilovgrad, pod dejstvom alkohola u organizmu u koncentraciji od 4,88 g/kg", kazala je Bokan.
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Nekad su te cifre bile senzacija, Ukrajinac polu ziv ...... Itd. Evo mi sijemo lagano sve, ovo bi u teoriji trebala bit neka koma, ako su dregeri ispravni.
Rekord je 14.9 Poljak
Medicina ne priznaje caj i ljekovite trave...
Kako poljak prezivje sa 15
imam ja rodjaka koji je jutro nakon pijanstva znao da naduva po 3-4-5... i da se ubjedjuje s policijom da je trijazan jer moze da stoji na jednu nogu, seta po liniji, dodirne nos itd...
neki "podnose" bolje jer bi im trebalo barem 2-3 dana da ga ne okuse prije nego organizam sadje na 0 :D to nisu stanja ucinjena za dan, to su godine predanoga "rada" i alkoholisanja
Vazi li vise opcija preko veze"bizbi pg"?
Sent from my XRN 12 Pro 5G using Tapatalk