Originally Posted by
Nije bitno...
Odlično ga razmotaše... Rade delikvent namjestio dva službenika policije, koji nemaju mrlje u karijeri, koji se bore s kriminalom još od kad je Rade obijao trafike, a koji izvršavaju naloge pretpostavljenog, bez mogućnosti da donose vrijednosne sudove...ne moraju ni da znaju ko je Belivuk, a ko je Vlado Georgiev.
Dobro, ono...da uzmemo onu američku "ako praviš kajganu, moraš da razbiješ par jaja". Pa da kažeš da je neki rezultat vrijedan toga da dva službenika provlačiš kroz novine na taj način, bez nevolje...ali sva Crna Gora zna da, kad dođeš na pomoćnike direktora, da su to funkcioneri, i da isti sekund predmet preuzima Katnić, i šta onda? Štaviše, "ne bis idem", ne mogu se 100 puta ljudi goniti za isto djelo, ako oni misle da će Katana da opere biografiju Lazovića, zašto su pokretali sad tu priču?
Radi konferencije za štampu, i pokazne vježbe na temu "evo šta nam rade Demokrate što neće da izaberu TS". Super im je prošlo...to koga znam iz policije, tome više URA ne smiješ ni da pomeneš u kafani; oni su ostavili odličan utisak:
- Dritan mamuran iz Skoplja, okle li, đelje svoju priču koja samo njemu nije dosadila; otkriva da na poziv tajno posjećuje kriminalce; i uopšte odaje utisak čovjeka koji je vlažni san svih obavještajnih službi - prilično netalentovan za ono čega se dohvatio. Ne bi me čudilo da je video arhiva UBK od sinoć bogatija za snimak našeg superstara i neke starlete i ko zna čega.
- Rade Milošević otkriva da postoji gora sudbina od metle DPS-a, a to je da si metla Rada Miloševića, i u procesu namješta i splačinu od Vukasa Radonjića (pričom da mu tužilac podnosi račune oko toga ko ga je zvao na telefon), pri čemu je Vukas brzinom svjetlosti shvatio na kakav je broj stavio čipove...
- Sergej Sekulović kao i uvijek na ivici nervnog sloma, izgleda kao da su ga jedva razdvojili da se ne pobije sa Radem i onim Miljanićem
- Miljanić budan dočekao kraj presa, što je uspjeh
Epilog - nula okrugla. Baš mi ništa nije jasno, koja im je izlazna strategija iz ovih priča, i zašto su zbog gluposti navukli bijes pola policije...