Znaci nisam jedini sam kuci ostao? :)
Printable View
Znaci nisam jedini sam kuci ostao? :)
Lagano, uz vino sve lagano ide...
Niste, niste 😂😘
Evo je u Guza tu... lagano onda. Mada meni ova druga boca vina nesto sporije ide. Da sacekam jos ovo malo pa da se ispruzim.
Ja se izborih, jedva, mislio sam u 10 u krevet. No nalećeh na dobar vestern.
Guzna ljubim te, sve najjače u novoj. Tebe Shone ne ljubim ali te prokrivam, sve najbolje, pa da te ta đinđerka ozakoni lololo.
Ljuuubiim! Svee najjacee!
Zedd, tebi jednu lijepu, sh0ne je vec ima pa njemu onda para xexexexe
Ljub, ljub ljub, i tebi, Guzna, da nadjes nekog kakvog ti zelis ;) a i para i zdravlja naravno ;)
Zedde i ti nesto da nadjes po svojem meraku, sa srecom sve. ;)
Evo da se i ja prikljucim ljubljenju kad je vec dzabe :)))
Zelim vam samo zdravlja, ostalo se sve nabavi kod shanera... Da da cak i ljubav :)
Samo udrite i samo ne stajte.
Ljuuubaaaaviiiiii!
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...fc4d29c806.jpg
Srećna Gandžo, pa da trčkaraš za prvjencom i da vatate krokodile, paukove i zmije kao pravi Krokodil Dandij lololo
Srecna nova godina
http://www.gifbin.com/bin/112013/138...in_holland.gif
Aj ozbiljno, voleo bih da mogu da pozelim sve najbolje, zdravlje, uspeh, ljubav i tako to ali u svaku godinu ulazimo sa velikom neizvesnoscu, niko ne zna sta nas ocekuje. Valjda nece biti nesto previse lose.
Sto se niste zajedno nedje opjanili ka guzice no sami kao stepski vuk i vucice.....
Sent from my HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e using Tapatalk
Zlatio se Fallout 4 inače bih davno u krevet bio. Srećno ljudi pa da nam svima krene u ovoj 2016. Tura od mene, pošto idem odavde kroz dvije nedelje.
Sent from ajfon
srecna vi nova, pa da vam ne bude gora od prosle, dosta
ljubim vas i pokrivam :)
Uh ova zadnja godina je meni i mojoj porodici bila najteza od kad znam za sebe ! Sve je islo kako ne treba. Neka sve lose sto me je naslo ostane u njoj i da nastavim sa pozitivnim stvarima u 2016-toj! Ne ponovila se!
Sent from my Galaxy S6
Ova godina krenu super, sve neke lijepe vijesti cujem, samo nek nastavi kako je krenulo.
Kako su Isle godine sve su crnje bile tako ocekujemo i crnu 2016.Nema razloga da ne ispostujemo ovu neugodnu tradiciju.
Neka je srecna! Sto da vam pozelim bez zdravlja i para, sto cete vise.. :-P
Dobar je bio vatromet ali šteta što su ga svi gledali kroz mobilni!
Srećna vam nova ekipo :-)
Sent from my GT-I9195 using Tapatalk
Dočekala sam da čujem i vrhunac romantike u Novogodišnjoj noći malo pred ponoć od njega:
-aj, dođi da $ediš na šolju dva minuta da se zagrije.
Svee najljepse za Novu vam zelim ja..sveeeeeeeeeeeeee aaaaaaaaa :D
Srećno, srećno...
Neka ga ne mari...
I od mene nek vam je srećna Nova, sve najbolje.. :D
Počeo sam klasiku da slušam...