ovaj barnli u prosjeku prima skoro 4 gola na gostovanjima i ako mu sad arsenal da samo ova 2 jebacu im mater!
Printable View
ovaj barnli u prosjeku prima skoro 4 gola na gostovanjima i ako mu sad arsenal da samo ova 2 jebacu im mater!
Sto rade newcastle o cowdenbeat majku im
Ali ovaj Njukastl je bio samo takva 1,a i Carlton,Norvic...Dako dodje ovaj Leeds i Rocdejl 1... :)
kavala 1-1,ako nije neka greska,a ne bi me cudilo da jes.......
Nije greska :) :p
Crvni karton za Kavalu :)
bili mi neko ko igra na bet365 mogao pojasniti sta znaci trixie...
danas sam odigrao tiket i stavio 3 utakmice,2 su dosle 1 nije,i sad vidim da sam tu dobio 2 eura i kusur....jel to neki sistem ili sta vec???
aaaaarshaviiiiin!!!!!!! u 94. minutu :D
Evo Bazel gubi 0-1!
Resende - Flamengo pp2+ ili 4+
Roma - Milan X
Lens - PSG 2
AZ - Herenven pp2+ ili 4+
Las Palmas - Cordoba 3+
Ovo je od mene nesto sitno za nocas, ali nije sigurno kao ono od danas, pa se ne zalecite :) Mozda u nekom sistemu :rolleyes:
Porto gubi 0-2, sad je jedinica 2.75. Otresoh je sa 50 :)
roma - milan 2
dotund - m gladbah 1
real m - sevila 1
az al - herenven 1
s 50 za 500
tenerife 0-1 vodi...nisam vam smio reci iz 2-2 ,malo pretenciozno bilo,al na tiket je svakako stavljen...kvota prelijepa .
Zna li iko dje se moze geldat ovaj porto gubavi?A da se ne prekida prenos svakih 30 secundi,kao na justin tv i tako to..
Fala Johny,cekm sad drugo poluvrijeme da gledam :) Sta je sve ovaj Porto promasio,sunce mu *****!
Ajmo sad bazel!!!! :)
ukuca mi ova u kladionicu atalanta - udineze 1, a ja je nisam igrao niti stavio na llistic, a ja nisam nista prekontrolisao, i izgleda da cu samo nju cekati jer se igra sjutra. Dako bude mogla atalanta pobijediti udineze :D