Nijesam mogao bolje da nabodem. Tel sam licem spuštio pa onda odloženo 3 sekunde da okine... Moj OKP me poluđe jer nije baš idealno ali... Držim je i kao wall na tel...
Sent from my M2012K11AG using Tapatalk
Printable View
samo si je trebao cropovat da bude izjednaceno :]
@Majx
Lowkey - 5
Splinter - 2
Zvoncica, Milos, Majx - 1
E hvala vi, mislio sam po broju lajkova da cu bolje proci ali sto cemo :)
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bas los odziv za glasanje ovaj put. Skoro duplo manje od proslog kola, a i tad je bio mali odziv.
Bas malo glasaca...ali to ne umanjuje pobjedu Low....cestitam!
Ako bi imali za temu da slikamo ove politicare....odje bi pola foruma glasao :joy::joy::joy::joy::joy::joy:
Link na novu temu
https://forum.cdm.me/showthread.php?...25#post5722925
Srecno svima sa novom temom i lijepe fotke napravite :)
Ide li odje nastavak: "A ja cu preskocit ovog puta...", ili mi se cini? :thinking::D
Sve je kako treba, fotografije odma kacimo na zadatu temu ;)
Pošto vidim da niko ništa ne šalje, ako niste sigurni šta da fotkakte, to može logo na torbi, trenerci, računaru, bilo kakav grafički prikaz na nečemu..
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Ovo ce mi bit najbolje sansa da pobjedim izgleda. Moracu nesto smislit do nedjelje. [emoji2957]
Dobro, ne bas toliko simplificirano ...Vise sam mislio na nesto poput tvoje fotke u aktuelnom kolu, dobra ideja :thumbsup:
Nijesam mislio da treba dodatno objasnjavati, pardon ako je do mene :D Znaci, slika na zidu, slika u albumu, slika u knjizi, slika displeja telefona, slika ekrana racunara, TV-a, slika ciji je dio poster, bilbord, mural, vitraz, ... Mogucnosti su zaista brojne
Na vama je da li ce ta slika biti dovoljna za kompoziciju ili ce biti samo njen manji dio
Velika konkurencija, ali mislim da mogu medju prva tri bit. :joy::joy::joy::joy::joy:
Evo meni šanse da se plasiram barem na drugo mjesto :D
Cudo da nema autora teme sa takmicarskom fotografijom... Ili oce da amaterima da sansu? :joy::joy::joy::joy::joy::joy:
Aoooo, promače mi ovo kolo...
Odavde ---------->
Dovde <-----------
Neka sad te fore, mafijasu :)