Haunt - sasvim fin splatter (ako se za splatter može to reći)
Printable View
Haunt - sasvim fin splatter (ako se za splatter može to reći)
Klasičan SF u svemiru
The Cloverfield Paradox
I meni omiljen u zadnjih 2-3 godine ali ne znam da li će ti se sviđet jer je u principu Horror(i to dosta zajeban) u svemiru LIFE
A ako ti se gleda SF u svemiru onda ne smiješ zaobići genijalni Event Horizon (doduše iz davne 1997 ali je i dalje najbolji)
Slazem se da nije bas klasicni horror, vise je drama sa elementima istog. Po meni je odlicno uradjen film, super scenografija i stvarno jedinstvena ideja. Ona atmosfera me bas uvukla i drzala prikovanim za stolicu do jednog momenta tj. nedje otprilike do zadnje cetvrtine filma i onog traljavog raspleta i nejasnog kraja. Kad film traje onoliko dugo, ocekujem da ima donekle zadovoljavajuci ili makar izdefinisan kraj, kojim bi opravdao potrosenih 2 i po sata, a ne "razmislite sami sto se desilo i zasto se to desilo". Siguran sam da mnogi nijesu istog shvatanja i da je mnogima bitnija "voznja" od samog kraja, ali za mene je to, sto bi Deadpool rekao: "well that's just lazy writing...". Zbog toga sam ga i pocastio sa najnizom ocjenom, jer apsolutno nema potrebe za onolikim hajpom i hvalospjevima.
Papillon
The Great Escape
Escape from Alcatraz
Trazim nesto slicno.
Brate...kako ja ne volim ove depresivne filmove. Snowpiercer sam gledao davno i bas mi je legao lose, morbidan skroz.. Mislim, drzao je on paznju do kraja. Ali morbidan do bola.
A ovaj Children of men sam upravo odgledao. Kako je ovo depresivan film moj brate... Ima dva pozitivna trenutka, kad beba pusti prvi plac i kad vojska napravi prolaz za ove mucenike. Uzas brate. Idem da zagrlim ono dijete sto spava.
Pa dobro, tesko je zamisliti postapokalipticni film dje su leptirici i cvetići. Lik je tražio SF po mogućnosti postapokalipticni ....
Poenta je da te ne ostavi ravnodušnim, natjera te da razmisliš o nekim stvarima. Eto ti ode dijete da zagrliš, pozitivno znači....
Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
Dolemite is my name
Edi Marfi se vratio, ova uloga je bila kao pisana za njega u ovom odličnom filmu o crnom komičaru tvorcu stend up komedije i blaxploitation filmova iz 70-tih godina prošlog vijeka koji pod stare dane uspije da ostvari svoje snove onda kad su ga svi otpisali.
U smislu prljave psovačke stand up komedije tj politički nekorektne
Carlin, Pryor, Rickles, Joan Rivers sve komičari iz 60-tih, p i 50-tih i ne zna se ko je prljaviji
Da predlozim onda i Black Dynamite.
https://www.imdb.com/title/tt1190536...1?ref_=nv_sr_1
Odgledah veceras Terminator: Dark Fate
Mnogo pucnjave, mnogo nasilja, mnogo nerealnih scena.
Razumijem ja da je to naucna fantastika, ali druze, pa je8em mu mater imaj granicu...
Na foru cijede pare ljubiteljima prva dva dijela.
Uspjeh i originalnost drugog dijela je nemoguce nadmasiti.
U trecem dijelu Sara Konor je umrla od leukemije. Sad je evo matora i ziva. Ne znam sto bih vam reka...
Dvojka je u top 10 lagano. Poslije toga, ponizenje... komercijala
I sve dok ljudi idu u bioskop da gledaju ****** koju su napravili, oni ce nastaviti da izbacuju nastavke.
Jos jedan pokusaj SJW filma koji je pukao kod publike, ubacanje meksikanaca terminatora, zena koju iz nekog razloga progone, preko Linde Hamilton koja jedina zasluzuje da se pojavi u nastavcima i onda dobijes glupost od filma koju jedino die hard fanovi koji bi progutali bilo kakvo smece vole samo da nosi oznaku Terminator
Od ovoga mi je gori mozda jedino Terminator Salvation, tj Terminator 4.
E ono je bas los film, koji nikad vise nijesam pogledao nako prvi put u bioskopu, kad su me takodje namamili na emocije i nostalgiju.
A dje, ovo nije moglo biti dobro, jednostavno morao je da bude jos jedno ****** u nizu a ovaj James Cameron poceo da proserava mnogo sa stancovanjem filmova nego neka izbaci ove Avatare vise da i njih mozda popljujemo i neka se povlaci :D
Mislim da su meksikanci i zene najmanji "problem" ovog filma.
nisam gledao, ali tesko da moze bit gori od Genisys-a :D
inace, meni Salvation cak nije bio los, jer sam ga posmatrao kao zaseban film, prvi u potencijalnoj trilogiji koja se desava u buducnosti. Za razliku od Genisys, T3 i Dark Fate, barem se nije trudio da bude vise nego ocigledna kopija/reboot/remake jedinice i dvojke, nego je zapoceo skroz novu pricu, sa novim karakterima i radnjom, okruzenjem itd, koja moze potpuno zasebno da se posmatra od prva tri dijela. U sustini, najvise sam se sjebao kod T3, jer su tada ocekivanja bila najveca, posle ludila zvanog T2. Medjutim, kad sam ga ponovio posle mnogo godina, shvatio sam da T3 nije nimalo los :)