Zamutis to nekom naljepnicom i brza promjena tocka. Ali ne vjerujem da ima tolikih dugovanja za takvo cimanje, nisu kazne ko u BG.
Sent from my phone
Printable View
Zamutis to nekom naljepnicom i brza promjena tocka. Ali ne vjerujem da ima tolikih dugovanja za takvo cimanje, nisu kazne ko u BG.
Sent from my phone
https://www.instagram.com/reel/DOJVn...VkMGZ3cGVpOTl1
Rekoh ja brusilica će da radi. Niste verovali....
Dobro, ovo je nesto drugo, lik je izgubio kljuc. Ne vjerujem da ce gradjani raditi ove stvari.
Jedino bi mu jebao mater za ovu tacku na felmu.
Bogme i ja da sam je imao u Trebinje isto bi radila... tamo je 15 eura kazna
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
A što se snima..za tik tok?
Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk
U suštini skidao ključem,brusilicom ili uz pomoću trika nema trika da ti lijepo ako nemaš tablice skinu šasiju.Ili skidaš i tablice i šasiju nečim kriješ.Zamišljam prosječni parking u PG.Niko tablice,prekrivene šasije,i u gepek brusilica dobro ključ se podrazumijeva.
Krši li se kakav zakon ako demontiraš točak na kojem je kandža i ostaviš ga na lice mjesta,staviš rezervni i odeš?Ništa nije otuđeno,nikakva državna imovina oštećena...?
Pitam za nas što vozimo na Ling-Long 15" čeličane[emoji1787]
Onda se zapne čekalica i kad dođu gledaš što će uradit s točkom,možda ih bude mrzjelo da ga neđe nose i skladište a ne vrijedi boba
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
Kakve su ovo ideje moj brt?
Ima jedna izreka koja glasi ovako: ko ne plati na Drini, platice na salter parking servisa.
Bolja je ona:Dokoni pop i jariće krštava.[emoji1787]
Zapratite me za još savjeta
Za tri dana od kada je Parking servis uveo uređaj za blokadu nepropisno parkiranih vozila, popularno nazvane „kandže“, na parkiralištima kojima gazduju preduzeće je naplatilo preko 40.500 eura dugovanja koja su građani imali po osnovu neplaćanja kazni za parkiranje.
Može bit koristan video. Ipak ne treba brusilica za kandže:
https://www.instagram.com/reel/DONF2...x3ZTE5MDhianow
je li krivicno djelo skinuti je, to je pitanje :D
kazna ti svakako ostaje, samo je pitanje imaju li zakonski mehanizam da je (legalno) naplate
ne bi bilo prvi put da fali papira
Ko kaže da ne dižu dzipove.
https://i.postimg.cc/NGX3C1Jf/20250916-131420.jpg
ZB pa znaju vlasnik ne moze biti opasan.
da je opasan vozio bi nesto novije - garant ta logika :D
https://i.ibb.co/mCsL6JsS/20250916-134832.jpg
Ovi rade top.
Moze li neko da me prosvijetli?
Napravio sam debelo prekoracenje brzine u jul 2024...
10 dana posle toga sam dobio resenje, dje je pisalo da mi je kazna 600eura i 4 mjeseca zabrana upravljanja vozilom od dana prijema resenja.
Isticanje toga je bio januar 2025 godine.
Danas mi postar donosi resenje iz MUPA sa danasnjim datumom, dje mi se izrice zabrana upravljanja vozilom od datuma prijema ovoga papira...
I ispod toga pise:
Zastitna mjera zabrane upravljanja vozilom istice dana toga i toga u januar 2025 godine?
???
cak i na originalnom resenju preko kojeg sam i platio kaznu mi pise da mi je zabrana od dana kada sam primio to resenje do januara 2025...imam i uplatnice i original
I MUP mene danas obavjestava(danasnji datum) da sam imao zabranu od 07.2024 do 01.2025?
dafak?
Ma tamo se ne zna ni ko pije ni ko placa.
Nego, reci ti meni, jesi vozio od septembra 2024. do januara 2025?
Ja sam siguran da nisi. Panenojeli????
vjeruj mi da nisam
tad su me iskopali u sistem, svaku kaznu koju sam u zivotu imao sam morao da platim...
preko 1100-1200e sam dao prosle godine za kazne
cak su kopali i iz 2022 iako navodno zastarijevaju
mada sam ga bas usrao bio, triple the speed limit...cak sam i lezao :joy:
Posto i ja cekam da mi uruce zabranu na 60 dana, da ti pojasnim jer sam se raspitivao malo. Putujem na posao pa ce mi biti problem. U presudi ti je izrecena zabrana od strane sudije, ali stupa na snagu od urucenja rjesenja o zabrani iz mupa. E sad dok sud dostavi presudu mupu pa mup odradi rjesenje prodje i pola godine. Taman zaboravis na to i dodje ti zabrana.
Dodatna atrakcija je to sto mi je zabrana za upravljanjem vozila "B" kategorije, znaci ostale kategorije mogu da vozim.
Iz iskustva ukućanina...upravo je ovako kako ti kažeš.Kad je posle par mjeseci od dobijanja presude i plaćanja,došla patrola MUP-a na vrata da uruči zabranu,onda smo saznali da se zabrana od 3 mjeseca računa od dana uručenja od MUP-a.Tako da je mali odslužio mjesec-dva nevoženja od jutra kad je izašao iz betonjerke do dana prijema zabrane od mupa...+3 mjeseca gratis nakon uručenja zabrane[emoji1787].
Uniformisani plavci koji su došli na vrata da mu(mi) uruče tu zabranu bili baš korektni,popričali samnom ka što bi roditelj s roditeljom i na kraju rekli da s obzirom da se vozačka ne oduzima fizički,može da vozi,ali bilo kakav prekršaj koji bi pokrenuo provjeru vozačke,doveo bi do dodatne kazne jer nije poštovao kaznu.Za regular vožnju/kontrolu u saobraćaju ne zna pazrola da si pod zabranom
gledam ih stalno oko zgrade dje radim... znate koja je procedura dizanja.... dodju, namjeste se, pa izmedju svakog koraka prica izmedju sluzbenika poo 2minuta, kako bi proces sto duze trajao... ne bi li se vlasnik pojavio...
do sad su sa te loakcije ponijeli samo jedno od ne znam ni sam koliko auta koje su krenuli da dizu... i sto je najbolje taj sto krenu da ga dizu ostavi auto tu, a oni podju...