Ima raznih ne kazem, ima divljaka, ali dosta njih nastrada krivicom auta zbog tog negledanja u retrovizore ili presjecanja puta da bi "uskocio" prvi.
Printable View
Ima raznih ne kazem, ima divljaka, ali dosta njih nastrada krivicom auta zbog tog negledanja u retrovizore ili presjecanja puta da bi "uskocio" prvi.
Motoristi da voze po ograničenju i ne ponašaju se kao da su sami u saobraćaj ne bi bili krivi -> ne bi bilo udesa.
Znači ja ako ću da skrenem nedje ili prestrojim se moram da uzmem dvogled i sa njim gledam u retrovizor oce li mi dolećeti neki motorista sa 140+ km.
Aj ti nasao da nam pricas o pravilu a bilo je odje slika dje se parkiras na sred pjesackog, neka to.
Ja sam zbog svega ovoga odustao od motor.
Sent from my SM-G998B using Tapatalk
Jedno je ti koji voziš od ranije, a drugo ja koji treba da počnem sa 36.
Sent from my SM-G998B using Tapatalk
Aj što ne gledaju u retrovizore, nego što kucaju poruke na telefonu i voze!!!
To nas nagrdi. Baš puno udesa ima gdje ne paze, a na motoru si izložen, i lako je zadobit trajne posljedice.
Kakve su mi kosti, ne treba mi vremenska prognoza.
Sent from my iPhone using Tapatalk
realno vozaci auta misle da motor moze da ukoci u 1 metar ko na crtane filmove x... slucajeva sam bio svjedok vozac auta gleda motoristi i na 20 metara od njega lik ladno krece da se ukljucuje....
biciklo trotinet motor pjesak ugrozene kategorije Sto se niko ne prkosi kamionu no se sklanjaju cus svasta.....
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Dok sam vozio motor vise puta sam imao situacije gdje me je spasilo to sto sam bio maksimalno koncentrisan i vozio po propisima odnosno normalnom brzinom, uglavnom su mi zene izlijetale i to na svakakve moguce nacine, mislim da njima jedan dio mozga zaduzen za procijenu situacije, brzinu objekata oko njih, razdaljinu izmedju dva objekta, zdravog razuma i jos po neceg uopste ne radi. Jedno je kad neko gleda u telefon, drugo je kad je neko totalno iskljucen iz desavanja, a trece je kad je neko bezobrazan, kao jedna gospodja prije par godina pretice sa raspalim cliom a vidi mene da dolazim iz suprotnog smjera i ja usporavam bjezim desno koliko sam mogao, sviram ona mi pokazuje srednji prst kao ajde motorista ko ti je8e majku.
Sto se tice motorista maksimalno obracam paznju na njih i gledam u retrovizore, pomjerim se u stranu kad vidim da mi je blizu, ali dosta puta se desi da se pojavi iz nekog mrtvog ugla i da me iznenadi da se upitam okle on pored mene. Primjetio sam i to da kad se ulkjucujem sa neke sporedne ulice, motor prikoci jer vjerovatno ima strah da mu ne izletim jer sam "jaci".
Inace na dan kad sam prodao motor u voznji od nekih 4km imao sam 2 situacije da me obore, gospodja u kruzni plava fiesta i gospodin sa crvenom golf 2 koji je prelazio na bulevar iz svoje trake u moju bez zmigavca i gledanja u retrovizor. 5 godina vec ne vozim, jer odje covjek ni u blindirano auto nije siguran a ne u 2 tocka, a i kako da bude, narod je u kredite, djeca narkomani, zena/muz je8e kuma/kumu, djedo ne da da se proda parce zemlje uz more, vozi se auto 25 godina staro koje trosi vise ulja no benzina, pa ih jos i biju kompleksi kad neko bachi par hiljada na motor da bi malo uzivao. :)
Sent from my SM-A528B using Tapatalk
samo defanzivna vožnja, dok se ne uvjeriš da te vozač auta vidi i da ti ne misli zlo moraš da računaš da je možda neko koga su platili da te rokne i da prilagodiš vožnju tome :) mene je to spasilo na motoru
Ko misli da su kod nas motoristi zlo, nije vozio kroz pariz.
Oni sa skuterima te ne yebu ali 2%
A kojem pravilu, ne znaß odale ti ulijeću :D
I pravilo u kružni (skver :joy:) kod Trijumfalne kapije, ne zna se ko pije, ko plaća
samo sreca....https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...48ed47a803.jpg
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Lako je palamudit ovima sto nikad na motor sjeli nisu