Drago mi je Raquel. Nadam se da nisi jedina. Boginja, hvala, za sad mi je to najbliza beba .. a jos nije ni beba, za 8 meseci. <3
Printable View
Drago mi je Raquel. Nadam se da nisi jedina. Boginja, hvala, za sad mi je to najbliza beba .. a jos nije ni beba, za 8 meseci. <3
Casa lednog bijelog vina, smooth jazz, teraca...i miris mora.......
moj nofi kofer mmm lovely
...jp
Morsko dobro ?
ON. Srecnom, najsrecnijom.
Moja nova hipsterska suknja od 7e.
Vaterpolo i prestojeća olimpijada tj utakmice naše vaterpolo prezentacije na olimpijadi... ostalo me nešto i ne zanima ...
biće navijanjaaa!
Kemal Malovčić. Strašan pjevač... Kad eventually ukapiraš što je rekao...
ono sto se cekalo cijele godine,"malo" desavanje pokraj Krupackog jezera u Niksicu ! :D
Trenutno me chini srecnim ova proteinska dijeta (preciznije polu-proteinska jer ipak za doruchak uzmem svaki dan voce), koja daje rezultate.
Nije tu nista well done nego je tako i nikako drugacije!
Onaj osjećaj kad ti roditelji danas slave 32 godine braka :)!
Krkna ne zoves na kolace i mezu jel? ;p
Haljineeeee :butterfly:
ovako nesto ...
http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...13419670_n.jpg
Ne znam sta tacno, pokusavam da provalim ali nesto se osecam zadnjih dana najsrecnije u zadnje dve godine. :sentimental:
Samoprozvah se Raquel... zna šećer da opadne od čitanja postova a tek od postovanja ;)
Nego đe mi spoji Princezu sa Tiramisuicom nije mi jasno :)
Hah.. Krenulo me danas.. Pred penziju.. Nešto kao - last šmek.
Pa ne moraš spajat ništa...
Kod mene ti kolači vazda vode svako svoju politiku... Kad na kakvu slavu ili što pođem, gledam isključivo jednu vrstu da pojedem. Ništa ne valja miješat, davno me je to naučio čika Milovan. Ja na tuđim greškama, taman koliko i na svojim učim :D
No sam i slave odavno batalila. Kad sretnem iskrenog vjernika i poći ću mu na slavu.
Ne spajam nego sam neodlučna dal šećer kranči ukus ili kafa šećer ukus :)
A što se tiče peMzije... ne zaebaj, časti mi kad te nema (đe li nam je Maja O_o - putuje, boli je briga) i još par njih starijih, ovaj forum mogu glat utulit Za Vazda, da omoguće i ovim feniksovcima da vaskrsnu i u RL.
deco nemate pojma
http://www.coolinarika.com/repositor...abc_header.jpg
Kaj ti je ovo? Prosti ili složeni šećeri? Zar ti smiješ to? :-P
tufahije malo prostih secera vs masti ;) unutra su mljeveni orasi sas mlijekom
Turi mi umjesto tih običnih oraha malo egzotike iz Brazila ili Indije, pa ću razmisliti i o vašoj opciji mladiću ribić :-P
Moraš nekad malo...
A kafa, ''Majo'', jedino bez šećera, turska s ratlukom. Može i kockica šećera. I čitav dan mirna što se šećera tiče.
Maja je promijenila biznis, jako mi je šarmantna tamo đe je.. Slučajno, ustvari nije slučajno, no eto - ofrlje, palim tv i... Maja... Baš mi se svidjelo to što sam čula, tj način na koji biznisuje.
Eto i ona me učinje srećnom. Jednom profesionalka, uvijek profesionalka. Tačno volim kad vidim da i toga još ima. Nije da je nisam gledala i ranije, ali... Glas...
davaj linak za ove te nemadu televizor !
a tigrovo, ljeto je, imamo i dusu, pusti egzotiku, egzotika ti je pred nos , domace, ne furaj na izvanjsko
Sladoled iz Delte ....na tocenje ...preliven karamelom ....mmmmmmmmmmmm....
Bez šećera u šolji za čaj i nikako drugačije. Jedna dnevna doza. I kad god, ne utiče mi, imam dobar san.
Maja = Dama i pozdravljam je gdje god da je, a da će se izgubit... ;)
Samo da ih je više pa da se preuzme to kormilo Alfa posadi. Ali, polako... put do ostrva samo One znaju.