Kako se može primjera radi identifikovati iPhone telefon preko IMEI broja, u slučaju da je nestao?
Printable View
Kako se može primjera radi identifikovati iPhone telefon preko IMEI broja, u slučaju da je nestao?
Prijava u MUP, jedino oni imaju pristup tim podacima.
Cuo sam da se uopste ne angazuju, a cesto i nece da prihvate prijavu... ne znam dje onda idu porezi, ako ne rade u sluzbi gradjana. Koristite iCloud/Find my iPhone...
Odes u mup, podneses prijavu, u formular napises da je vrijednost uredjaja 700e, ako je u granicama CG, naci ce ga u roku od 10 dana. Mene su zvali posle nedelju dana da mi kazu da je telefon pronadjen i da dodjem po njega, posao sam tamo ka gradjanin bez trunke veze su mi to zavrsili. Tako da sto znam, moje iskustvo je pozitivno.
moze li mi ko pomoc? ;) na iphone 4s ios 6 mi ne radi opcija personal hot spot! 3g je upaljen,wi fi je upaljen ali nikako ne mogu da udjem u opciju personal hot spot! ona stoji tamo ali pored nje se nalazi onaj kruzic i stalno se vrti kao da hoce da se aktivira ali nista se ne desava! probao sam i da resesujem podesavanja ali i dalje isto!
Attachment 102061
koju mrezu koristis ?
ako nisi na 67 moras unijeti podesavanja u ap
Treba mi jedna pomoc...
Da li je moguce na 3gs (ako moze na 4 takodje javiti :P ) namjestiti drugaciji zvuk pri stizanju E-mail poste?
Ja sam gledao ali ne mogu da nadjem? Sada se cuje samo neki "uguseni" zvuk i vibracija... Trebalo bi mi nesto doslovice kao poziv.. :)
Da li je to moguce napraviti? Hvala
Settings > sounds > new mail.
Za personal hotspot moras imati ukljucen celular data i setovan APN (ako nije 067 kartica za koju automatski ima ppdesavanja). Settings > general > network... Cellular ON.
U sustini prvo probaj da li ti na tom telefonu radi net, pa onda uklljuci personal hotspot. Wifi mora da je ukljucen.
Kao ni jacinu zvuka, nju mogu podesavati samo za jacinu zvona... ?
P.S. tek sad vidim da je drugi dio mejla bio odgovor za gospodina ispred, ne za mene :)
jacina zvuka se pojacava na jedno mjesto za sve ;)
Ok, to moguce, ali mi opet nije rijesenje ako mi ostane onaj priguseni mrtvi zvuk...
Jer dok spavam nema sanse da me do kraja pojacani onaj zvuk mozhe probuditi da reagujem na vrijeme.... :)
Ima li mi pomoci? :)
http://nxwiki.blogspot.com/2012/07/i...l#.UPZqm-Q0WSo
imas ispod podesavanja za cellular data i ovo http://derrickpisani.files.wordpress...tion.png?w=593 pa i tu unesi ovaj apn, user i pass
Name: mtelinternet
APN: mtelinternet
Username: internet
Password: 068
prednja kamera na 4ku prekida, pojavljuje linije, plave boje, smrzne slika pa ukljuci, pa opet smrzne pa ukljuci i kao duguljasta...sta mu moze biti
Da nemas instaliranu koju aplikaciju za kameru?
nema nista bez skajpa viber i neki 10 igrica sa autima
iCloaduj sve i probaj sa reinstalacijom.
ne bih da ga update-ujem na 5.1.1 je sa jb :(
probaj radi li ti prednja kamera kad upalis facetime?
Goce bice da ti je otisao flat kabal na zalost..
Sent from my iTA pec Tapatalk
Ako ne rijesis sa restore i ako nije u garanciji to mozes sam da zamijenis. Poruci sa dx.com uputstvo imas na iFixit.com
http://dx.com/p/repair-part-replacem...iphone-4-71897
http://dx.com/p/designer-s-replaceme...phone-4-136684
ne desava se vazda...al se desi...ja uklucim i na app kamera, front, radi sve al se desi da se pojave te plave linije i to
kako izgasiti notifikacije na tapatalk ???
izgasio sam u settings/notf&sync/push notf stavio na off ali i dalje mi dolaze notf sa subscribed topica
samo u tapatalk udjes settings pa Notification (ispod pise Private Message and Subscribed Topic) i samo makni strik sa Receive Notification :D tako je bar na android :D
Pored topica imas plavu strelicu, klik na nju i onda unsubscribed... Jedino tako manuelno, ako neko ima resenje za sve odjednom nek podijeli s nama...
edit: Eo vidim i ja sad to :)
a zasto nekad kad kliknem na topic udje mi na prvu stranu a nekad na zadnjU?
to je isto katastofa , neka to nego nekad ima u vrh stranice da se bira broj stranice a nekad nema , a kad izadjes i hoces da se vratis nazad tog topica nema u unreadtopics , nego se mora traziti rucno u koji je podforum
Izasao je tapatalk 2.
a pametni su oni mnogo , sto sad treba i taj da im kupimo 2.5funte
nista update i tako to
Juce je bio dolar.
Kad ovo vidim nakostrijesim se. Neko rjesenje da se ne dogadja vise?
p.s. nije u pitanju kabal, punjac i tome slicno, na jedan usb ulaz na komp mi se nije nikad pojavilo....
Attachment 102735