I meni se isto to pojavljuje po nekad...
Printable View
I meni se isto to pojavljuje po nekad...
Zasto mi sada u ''about me'' stoji Drugo slovo: O? . To je bilo pitanje za modifikovanje profajla.
U redu nije problem, shvatam.
Mada i drugi forumi imaju taj problem sa botovima pa nisam uocio nista slicno.
E ali mi vise nemamo uopste botova....a njima promakne pokoji....
Meni nece danas citavi dan, i poludio sam.
Da ne koristite Operu?
Pređem na Safari onda hoće...
Koristim IE 9.
Prvo trazim objasnjenje od zvoncice licno a onda i komentare molim , ako ih imate, od drugih. Dakle, posto mi je tema na Ljubav opravdano zakljucana (hvala Artemis, bilo je vrijeme) dobila sam opomenu pred ban od zvoncice iz razloga sto je moja tema otvorena iz DOSADE. Pazi ti to... kao da ovdje ne pise 99%ljudi iz dosade. Na kraju ja mogu rec da sam je napisala jer sam luda ili sta god, tvoje je (zvoncice) da vidis da li otvaranje te teme ima smisla, da li ima poentu i jos je imala i pitanje. Dakle, potpuno neopravdano saljes neka upozorenja jer ti se eto prohtjelo. nikog nisam prva uvrijedila, samo sam se branila, ako na to imas prigovor rechi a ne ovako neljudski ... A boli mene uvo za ban i opomene. Mozda je tebi licno zanimljivija tema koliko se puta u wc ide dnevno ali malo poslusaj glas naroda.
Komentare drugih....ne znam sto ce nam.....a sto se desilo i zasto si upozorena .....to cemo da ti javimo
Zašto se ne naparvi nešto o MEDICINI (što ljude muči itako)
Zar ne bi svi topici morali da budu napisani latinicom?
"Morali"?
Može li se nekako postovat youtube link? Ne ide ni sa url tagovima. Kad sam već ođe, zamoliću još jednom. Stavite je. http://i53.tinypic.com/ekkv2o.png
pa cini mi se da sam procitao to kao jedno od pravila postovanja, zbog kolega forumasa iz okolnih zemalja, kao i nasih ljudi iz inostranstva koji ne znaju citati cirilicu.
p.s. Postoji li neki nacin da se ovo citiranje nekako izmjeni u pvt porukama, jer nakon 10tak razmjenjenih poruka dobijemo nepreglednu plavu piramidu koja bash nicemu ne sluzi. i onda je jedini nacin da se brise ta istorija razgovora ili salje potpuno nova poruka...
ne znam...pokušaj ovdje pa počni od onoga što tebe muči:)
https://forum.cdm.me/forumdisplay.php?91-Medicina
Mislim da je to više preporuka za korištenje latinice, nego što je striktno pravilo:)
A što se tiče ovoga pitanja za PP, ja to rješavam tako što svaki put brišem i slažem se da bi olakšalo da imamo samo odgovor bez citata.
je l' ovo meni pisalo u inbox 102, izbrisah na brzinu, je l' mi se učinjelo?!
Evo jedan konstruktivan predlog za Mr Goran69:
PDF Vicevi je došao u stadijum kad bi se mogao preimenovati u Humor.
Razlog, raznovrsnost sadržaja. Sami vicevi više nisu dominantni.
U tako koncipiran prostor bi se mogao ubaciti i zakucati onaj kultni topik o Booksovcima, koji se negdje usput izgubio u bespućima "Sve i svašta" svaštare.
A takođe i YouTube funny vids.
Toliko.
Pozdrav!
Ne mogu da promjenim PASS jer mi pise da mi je e-mail adresa banovana. Inace ista koju koristim na forumu vec nekih 5-6 godina. pffff
Zao mi je yahoo.....je malo zabranjen......
A zbog zasto?
Koja je poenta zabranit yahoo na novim nalozima kad pola forumasa ima naloge na CDM koristeci Yahoo adrese?
Jel' to samo Yahoo zabranjen ili se mora koristit onaj zabagovani @me mail?
Ne nije samo Yahoo nego je to bila situacija sa botovima....evo sam ukljucio yahoooo......
Zahvaljujem.
Kako se moze srediti ovaj potpis ispod nicka? Da mi se upise nesto sto ja ocu...
Moram li bit dobar drugar sa moderatorom ili se kao i sve placa?
Hvala
ne znam imaš li toliko para...:mrgreen:
Već je bilo riječi o tome, ponoviću, donešena je odluka da se više ne može ispod nicka ništa dopisivati osim onih potpisa po default-u, koji zavise od broja vaših postova:)
Inace ja smatram da je to mnogo 'bitno' te da Administrator treba da pocne da naplacuje da se po zelji upise sta god ko pozeli. Nesto kao one furiozne CG tablice tipa 'bidon', 'maher' i 'debil'.
mislim da odkako je ovaj novi forum nije niko dobio potpis ispod nicka...ranije je bilo slučajeva:)
Imas pm :)
A trebalo bi ovim primjernim (meni) forumasima to srediti... :)
Ozbiljan sam.
A bilo je nekih....no ....radije necemo o tome raditi.........jer ljudi poneki bas nemaju ukusa kada su te stvari u pitanju....sad onima koji su presli 1500 2000 postova i aktivni su....dosta.....moramo progeldati kroz prste.....
sto ne radi ovo "top"?
A imas li ti 'home'?
Meni je vazda bilo lakse stisnut' dugme no misem gadjat dje treba...
P.S. Upravo sam pogodio misem i ovo 'top' isto radi... za ove sto vole komplikovanije... :p
:) evo sad je i meni proradilo :)
znam da sam komplikovana,sto cu? :)
Nisam aktivan bio jedno 4,5 mjeseci i sad dolazim i mislim da je previse tema dje se pise o podjelama Srbi,Albanci,Crnogorci..Mozda treba reagovat precera se a i nidje ne vodi..
slažem se, izazvani jednom, otvaraju drugu, mnogo frustracije....
Izgleda da ima neki bug sa tapatalkom, kad odgovaram na PM koji ima par quoteova vec totalno izmijeni sve i posalje defektan reply, skracen naslov, vecina texta fali itd
Meni uopste nece da otvori preko tapatalk evo vec nekoliko dana. U cemu je problem