Daj tog poštara u Robin Hooda da ga istraži malo!!!!:cool:
Printable View
u kontaktu sa prodavcem dobio sam odgovor da ce mi spustiti cijenu za postarinu tako smo zaokruzili cifru na 200,..e sad prilikom placanja nema te cijene za postarinu nego prazno polje u koje treba da unesem iznos koji placam, samo mi nije jasno da li posebno unosim cijenu postarine ili zbirno za sve, a ovako mi stoji napisano pa ispod prazno polje
"Seller has not provided P&P information. Check the item description or request total from the seller."
edit....e jesam noob,....dodaje se postarina
Reci mu ili da ostavi kod komsije (sto bi moj vjerovarno uradio) ili da ostavi u postu a tebi ostavi papir ispred vrata umjesto paketica...
Ja sam se inace programirao, na prvo zvono odmah otvaram oci, na drugo se lansiram iz kreveta, a na trece se derem "Evoooooooo evo!!!" a onda cujem glas "Pooostaar !"
Njegovo je da ako nema nikog ostavi onaj papiric u sanduče, i posle ja podignem paket u postu, sto mi nije nikakav problem i tako mi najvise i odgovara, moram popricat sa njim nedje, jer je ovo stvarno neozbiljno previse
Jos jedno pitanje od mene;
za koliko se moze uradit sve iz tutorijala na 1. stranici? Mislim na podizanje kartice i osposobljavanje Pay Pala za kupovinu..?
maloprije dobih od prodavca Royal Mail tracking number...dje sad pratim posiljku?
nista se ne desava...dobijam informaciju "Online tracking is not available for this service....."
Polako, treba da se zavede ta posiljka... probaj sjutra
Ukucaj taj kod posiljke na ovom sajtu crnogorske poste, i tu ce se pojaviti informacija kad stigne u CG... Vjerovatno za nekih 3-5 radnih dana...
evo ni jutros nikakvih informacija,..ili mi je ovaj dao pogresan tracking broj ili ovi iz britanske poste ne azuriraju bas redovno te podatke,...za koliko inace stize posiljka iz uk?
S obzirom da imas tracking number, odnosno da je rijec o Signed For posiljci, ocekuj je tokom sledece sedmice... Britanska Posta tokom noci tek osvjezava te informacije, a upisuje samo informaciju kad posiljka napusti UK... Dakle sjutra, ili preksjutra ce je napustiti, i tokom sedmice ocekuj da ti bude dostavljena... Pomalo, moras imati strpljenja kad je u pitanju online kupovina, kad bi posiljke stizale za 1 dan, dje bi bili :)
jel ko kad imao da mu ne stigne posiljka za royal maila pa povuce claim proceduru , oni p58 formulari ?
ahhh,...osasavih evo ima nedjelja dana kako sam saznao za ovu rabotu,..naviknut na domace derikoze, bih sad sve SAD I ODMA!! : ) )
28 februara , tracking code ne radi jer po sajtu pise samo kad je dostavljeno ili otkazano, ;p smrc, neeema duso kad nema nema
Pa dobro, ne znaci da nece doci... Al svejedno obavjesti prodavca, i pokreni refund... Ako je potrebno, odstampaj taj formular, popuni ga, i onda im ga posalji skeniran na email...